Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Микрото -Пясъчник
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Микрото -Пясъчник
това че се лови риба с мрежи от пясъка и се пуска в микрото е ясно много отдавна то си е обществена тайна и аз лично съм го виждал как го правят
Г-н Бутников,някакви коментари.Все пак темата е ваша.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Ще се прави нова стена доколкото съм запознат,а защо не попитате стопаните му защо ,как и колко

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Нали ти си им рекламен агент
светни ги хората!!!
И не обиждай колегите,ставаш смешен.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Майни, карайте я по-кротко бре пичове 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- kodek
- ще става разбирач
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=67781
Преди 3 месеца спорихме по този казус.Много хора ми се ядосаха и писаха на лични ,но аз съм простил на всички и ето излизам прав.Публично се извиних на всички засегнали се.Сега очаквам също извинение.
Преди 3 месеца спорихме по този казус.Много хора ми се ядосаха и писаха на лични ,но аз съм простил на всички и ето излизам прав.Публично се извиних на всички засегнали се.Сега очаквам също извинение.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Къде и с какво обидих някой,нали се сещаш,че ако аз бях собственик на водоема и публично ме обвиняват в престъпление нещата щяха да се изясняват на друго място.Иначе сте големи ербапи скрити под никове,ай покажете се де.Някой ако иска да ми каже нещо лично може да заповяда,магазина ми е на бул.В.Априлов, 7 дни в седмицата съм там,само през нощта ме няма ,че ходя да помагам на Петьо да вади мрежите от Пясъкаjoko75 написа:Нали ти си им рекламен агентсветни ги хората!!!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- kodek
- ще става разбирач
Извинявай отново, нищо лично срещу тебе, Но защо го защитаваш?(Личен адвокат ли си Му?)та си хабиш авторитета?. За никовете - казвам се Деко! "кодек" ника е игра на думи от името и фамилията ми разместени. Във "Фишинг мания" има такъв ник и аватар -може да провериш, най вече във риборими! и не само там.butnik написа:Къде и с какво обидих някой,нали се сещаш,че ако аз бях собственик на водоема и публично ме обвиняват в престъпление нещата щяха да се изясняват на друго място.Иначе сте големи ербапи скрити под никове,ай покажете се де.Някой ако иска да ми каже нещо лично може да заповяда,магазина ми е на бул.В.Априлов, 7 дни в седмицата съм там,само през нощта ме няма ,че ходя да помагам на Петьо да вади мрежите от Пясъкаjoko75 написа:Нали ти си им рекламен агентсветни ги хората!!!
Нямам намерение силово да налагам мнение за каквото и да било. НО , ако много държиш, ще дойда наистина да те видя (наживо).Няколко пъти на лични ме каниш , но накрая ще взема да дойда.
Лека Му пръст на ICUBUS Мой приятел и колега, никога не се афишира със длъжност и пост и т.н.Но ще дойда във магазина ти!!!
П.С. Доста съм зает в момента, но ще пратя колеги.
Последно промяна от kodek на Вто Ное 13, 2012 6:48 pm, променено общо 2 пъти.
-
- научил се да хвърля
Бутник,сега ти Лаеш
Не се прави на дръж ми шапката!!!
Първо: Никой не се прави на ербап нито някой ти скача,ти си скачащия в случая.И второ недей вдига гири без причина че току виж някой колега минал през магазина.

Първо: Никой не се прави на ербап нито някой ти скача,ти си скачащия в случая.И второ недей вдига гири без причина че току виж някой колега минал през магазина.