Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Съвет за Харпун.
Модератор: nkolev66
Re: Съвет за Харпун.
За харпун с изстреляна стрела (иначе казано без нея) - на кой както му е удобно.
На мен ми е удобно да плува вертикално с дръжката нагоре ( даже със стрелата е по-добре), но най-лошия вариант е да пуснеш зареден харпун и той да потъва вертикално с дръжката надолу.
В такъв случай, пускайки харпуна на дъното, за да оправиш нещо по екипировката си, той автоматично се насочва към тебе и не дай си Бог при удара на дръжката в скала или дъното изпусне спусъка
.... не ми се мисли.
На мен ми е удобно да плува вертикално с дръжката нагоре ( даже със стрелата е по-добре), но най-лошия вариант е да пуснеш зареден харпун и той да потъва вертикално с дръжката надолу.
В такъв случай, пускайки харпуна на дъното, за да оправиш нещо по екипировката си, той автоматично се насочва към тебе и не дай си Бог при удара на дръжката в скала или дъното изпусне спусъка

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Влади моя харпун потъва с около 10 санта разлика в нивото, демек пак потъва ама дръжката е с 10 санта по бърза.
Пашата обича смелите.
Значи ще гътнеш някой, който плува в страни от тебbaretata написа:Влади моя харпун потъва с около 10 санта разлика в нивото, демек пак потъва ама дръжката е с 10 санта по бърза.

Надявам се да не стане, иначе целия харпун със стрелата си потъва до долу, а без стрела като изплува си стои почти във вертикално положение.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
само модераторът може да добавя теми;)
Влязъл си в ритъм колега 

И аз си викам подводния форум живна. Сигурно миграцията тая година почна по-рано от обикновенно, а то кво някой прекалил с мартениците снощи(бяло и червено винце без бира)roko-koko написа:Влязъл си в ритъм колега