Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Колега,пренадъхан си,далечко е момента в който тази рибка ще иска да папка желязо,още си иска месцетоооооооооооplamen1980 написа:Днес пак въртях албата номер 1 и пак капо
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- новобранец
на какво месце колега на мъртва рибка ли
-
- научил се да хвърля
А месце папка ли вече........dobria1 написа:Колега,пренадъхан си,далечко е момента в който тази рибка ще иска да папка желязо,още си иска месцетоооооооооооplamen1980 написа:Днес пак въртях албата номер 1 и пак капо

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
Днес много ,ама мнооооооооого дребен разбойник 30-40 бройки,омалях да откачам и зареждам червей,голяма напаст.И един изрод ей го на 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
той бидемите на чепарето през половината ги яде ти за месо питаш,рибата е много гладна заради това така коси чепаретатаvanko4at написа:А месце папка ли вече........dobria1 написа:Колега,пренадъхан си,далечко е момента в който тази рибка ще иска да папка желязо,още си иска месцетоооооооооооplamen1980 написа:Днес пак въртях албата номер 1 и пак капо

-
- научил се да хвърля
днес на Германката имах сразани като с ножица сафриди/сафрид, не граца/ на чепарето. въртят са явно в региона малко по големи чернокопи ама не можах да изляза на глава с тях въпреки пробите с 500 вида чепарета и блесни.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Някой правил ли е нощен......vanko4at написа: А месце папка ли вече........

още е рано за нощен,но с това темпо на прибиране на дребният чернокоп по време на ловене на бомбарда,незнам да ли ще има смисъл.
-
- вече хвърля и на тежко
днес и аз открих сезона на чернокопа

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
браво тогава
Никак не е рано .....коianimar написа:още е рано за нощен,незнам да ли ще има смисъл.

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Колеги,понеже не съм много запознат с риболова на чернокоп искам да попитам нещо.
Вчера бях за илария на езерото,само че въпросната илария хвърчеше като луда над водата(риби по 100-200гр)Нещо я гонеше много здраво.На бомбардата изкарах 3-4 чернокопчета(по 5-6см)
Та въпросът ми възможно ли е тези малките зъбати гадини да гонят 10 пъти по-големи от тях риби и да ги карат да се стрелкат над водата като обезумели?Каква друга риба би могла да гони така кефаловите и то с часове?
Вчера бях за илария на езерото,само че въпросната илария хвърчеше като луда над водата(риби по 100-200гр)Нещо я гонеше много здраво.На бомбардата изкарах 3-4 чернокопчета(по 5-6см)
Та въпросът ми възможно ли е тези малките зъбати гадини да гонят 10 пъти по-големи от тях риби и да ги карат да се стрелкат над водата като обезумели?Каква друга риба би могла да гони така кефаловите и то с часове?
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- atanasov1589
- ще става разбирач
със сигурност не е бягала от ламаринките,най си бяга от делфина или ако е имало лефер наблизоvanboxer написа:чернокопчета(по 5-6см)
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ванко,лефера си влиза и в езерото.
Да беше се усетил да го пробваш.
Да беше се усетил да го пробваш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА