Скорост при тролинг

Модератор: bobopeli

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Скорост при тролинг

Мнение от krokibg »

Тедо написа:има едни воблери "предатек", които са много дълбокогазещи - случвало ми се е да закачат дъното при бълбочина 10-11м... Та те правят страшно съпротивление и въпреки това могат да работят от 3 до 8-9кмч (проверено в морето)... На тях като се хване паламуд 800гр и въдицата олеква... Иначе без риба почти не можеш да я извадиш докато не спреш лодката :)
Тедо,морския риболов е друга бира брат,там рибите са като стрели :lol:

А що се отнася до това,какво е казал Троли,така го набива на тези които не са в час,че нарочно като напише нещо невярно,хората му се вързват и карат като на състезание.Явно доста народ се вързва на писаниците му :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Колкото пъти съм го видял да троли,никога не е карал бързо,така че,които иска,да продължава да троли,даже,ако искат да вдигнат и скоростта с 2 километра че да ги направят 12км/ч и ще изловят всичките риби :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Скорост при тролинг

Мнение от Troli Rapala »

В риболова и тролинга,нещата често са относителни и не могат да се вкарат в логични схеми!Като цяло при скорост 5-7км/ч удрят предимно щуки,костури и кленове=кефали,ако минеш точно къде требва!Тази скорост е перфектна за тези риби,особенно сега през лятото,когато са активни и агресивни!Бялата риба,също иска понякога бърза скорост за да няма време да се замисли и тогава удрят големите обикновенно!Сомът по принцип иска по-ниска скорост,но има изключения и то против всяка логика,та на закриването през Април тази година видях с очите си една лодка да тресне 3големи сома за 2часа при бърза скорост около 5км/ч. и то при студена вода!Та категорично мнение не може да има и треа умният риболовец да се нагажда или усеща,ква да е скоростта в точния момент!Който робува само на готови схеми и не се съобразява с моментните желания на хищниците,гледа умно и тъпо понякога,когато другите ловят против всяка логика за скоростта а други си бъркат в носа и се маят!Бил съм и в двете ситуации и да ви кажа,по-ми аресва да не си бъркам в носа и да ловкам на квато скорост е необходимо в момента!Кофти е,ако няма от кой да видиш и треа сам да откриваш скоростта за в момента,но уцелиш ли я в дадения момент,си екстра щот рибите ти се редят една след друга ,па скуката в лодката е само спомен! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”