Предложение!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Алооууууу, тука стана страшно !!!!! всеки гледа да с е заяде с някой без да помисли.
не исках да се меся тукла защото много уважавам и Жоро и Косьо и не искам да взимам страна . Надявам се че те двамата ще намерят общ език и ще се помирят.
но това тук се превръща в лов на вещици и от двете страни. по точно от хора самообявили се за защитници на някой от тях!!!!! никой не ви дава право да обиждате наред само защото човекът срещу вас е заел противоположна на вашата позиция. Колежке Вероника, нямам честа да се познаваме, от мненията Ви имам много добро мнение за
вас, но познавам колегата Ивак и той е един от най-добрите членове на форума. чове който всеки понеделник (и не само) дава инфо за местата на които е бил и за слуката. Нещо което повечето тук не правят. така че моля ви нека да престанмем с личните обиди

И накрая искам да призова Отчето и Брутчията - пичове помирете се!!!! я вижте как хубаво си пиехме преди!!! айде да го върнем това време!!!!! форума няма да е същия без който и да е от Вас!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Момчета ловете си рибката,споделяйте си,задоволявайте се с това,което ви е според възможностите и оставете V.I.P. персоните да си се изтъкват.Те за това са родени!За мен Янтра е Нил,а Йовковци-Тихия океан.И ми е добре!Има толкова хубави раздели и теми,а Вие все тук се ровите!
БАН-не е никак приятна тази думичка,но все пак става въпрос само за сайт.Я си помислете как би се почувствал човек,ако го бан-нат от риболова.Добре,че няма такива правила!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Veronika

Мнение от Veronika »

Ivak- приятели??? Извинявай.

А ти Боро, ако не си забелязал, във всички форуми има подфоруми-РАЗНИ или ГОВОРИЛНЯ. Дори във форумите на мерцедес и БМВ се говори за риба, споко. А аватар на БМВ ще си слагам когато искам, защото това е моята кола, струва 143 000 лв. кефи ме, както ме кефи и завистта на хората.
Относно Барутчията и Жоро, аз уважавам еднакво и двамата. Не вземам страна , а се опитвам да ги помиря. И двамата са ми давали съвети и са много отзивчиви винаги.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Veronika написа:Ivak- приятели??? Извинявай.
.
Малко не го зацепих това, но извинението се приема и ако аз съм сгафил с нещо се извинявам :!:

За говорилнята и на мен ми беше това мисълта има си разни, там може всичко, а не да се пише навсякъде и то не по темите
Veronika

Мнение от Veronika »

Исках да попитам след извинение приятели ли сме вече? :wink:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

предложение

Мнение от Диканаров »

Колежке Вероника, в "разни" в една друга тема се изказах, като визирах само колегите от мъжки пол. Като видях как се извини на Ивак и колко бързо се изглади недоразумението мога да кажа, че не съм бил прав. "Мъжкото" държане не зависи от полът на човека. Дано станете добър пример за общите ни приятели и познати. Надявам се нещата да се нормализират до 22.02. Ще се радвам ако мога да се запозная с Вас и съпруга Ви.
Няма семейство в което да не е имало крамола. Надявам се от тази крамола Форумът да излезе по-сплотен и другарството да надделее.
Veronika

Мнение от Veronika »

С никого не искам конфликти. Искам всички да се сдобрим и отново да сме заедно във форума, както и по-често да се виждаме и запознаваме по срещи или състезания.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз ви подкрепям безрезервно,но какво мислят хората създали проблема ????? Дано се замислят че не че неможе,просто нетрябва да обиждат хора които непознават.Само така ще се нормализира всичко.Дано несъм прав,защото до сега невидях един от хората които подпалиха пожара,да се появят и да кажат .....БАСТА :!: :!: :!:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kasiel

Мнение от kasiel »

:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

sapuna1971 написа:...става въпрос само за сайт
Абе като влязат и се забравят - това си е пристрастяване - наркомания някаква май - и падат скалпове отвреме на време :wink:
Veronika написа:... това е моята кола, струва 143 000 лв. кефи ме, както ме кефи и завистта на хората.
я бърже едно кръгче за БатГойко ... без да се разправяме :supz:
а за да не скучаеш ще ти дам с МВ и аз едно кръгче :lol: :lol: :lol: имате GSM-ми, но не се сещате по едно "сокче" да пием, колежке , знам че имате нова и прекрасна кюхня - едни спагети по сицилиански с орлов сос защо не забъркате за уикенда - "шофьора" ви и той да е на линия - обещал съм му Немска Музика за Немска Кола - никаква чалга - само RAMMSTAIN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

Ivak - ти си моя човек!

В тази държава има прекалено много вождове и много малко индианци.

Къде са ми индианците? питам :lol:

- а сега сериозно :evil: много скалпове паднаха - спрете !

Колежката Вероника и тя спира! :lol: :lol: :lol: обеща ми иначе дигам бавареца - много е добър 7ца :wink:
kasiel

Мнение от kasiel »

за спигети може,но колата кат жената не давам :twisted:
5тица е!!
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

ами ето ми ги индианците, бе !
- 231 коня - техните коне.
- касиииии - дай малко газ - не чувам добре мотора - нещо не мърка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Semper Fidelis
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

ВЕРОНИКА

Мнение от Semper Fidelis »

Вероника, тва твойта снимка ли е ?
Ако се пази тишина, рибата идва близо до брега !!!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”