Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Коноп
Модератор: Paublo_Eskobar
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Коноп
Мерси Ицеbutnik написа:.... за това количество 200гр или 1:5Антон Тонев написа:Темата е старичка ама, аз да ви попитам.Да речем- 1кг /суха или варена/ царевица за захранка.Има ли някакво точно съотношение на количеството коноп което да се прибави към рапката.Или, колкото толкова както е казал Мечо Пух.
ПП Говорим за ранна пролет.

Кажи от един корен, горе долу колко излиза чист конопДимитър Чаушев написа:не може да се предозираслушай мечо Пух
![]()
иначе по темата: колега аз миналата година сях но почнаха много да го заглеждат и го махнах!
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ако ти дам от моето Холандско семе ще се видиш в чудо,чак Петричките бабушкери ще дофтасатАнтон Тонев написа:Мерси Ицеbutnik написа:.... за това количество 200гр или 1:5Антон Тонев написа:Темата е старичка ама, аз да ви попитам.Да речем- 1кг /суха или варена/ царевица за захранка.Има ли някакво точно съотношение на количеството коноп което да се прибави към рапката.Или, колкото толкова както е казал Мечо Пух.
ПП Говорим за ранна пролет.
Кажи от един корен, горе долу колко излиза чист конопДимитър Чаушев написа:не може да се предозираслушай мечо Пух
![]()
иначе по темата: колега аз миналата година сях но почнаха много да го заглеждат и го махнах!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
не го оставих да узрее , иначе можеше да ми дойдат на гости 

-
- разбира нещата
за да стане семе първо трябва да цъфне .... предполагам ! само на зелено съм го виждал не му знам вегитациония процес !
за семето говорим ,да !
за семето говорим ,да !
Последно промяна от Димитър Чаушев на Пон Апр 01, 2013 5:39 pm, променено общо 1 път.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз питам за семе за риболов, то стана семе за дискотека

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Ако се опраши с мъжко растение и го гледаш така,че да стане поне 3 метра високо,ще излязат към 500-600 грама,може и повече,но с такова растение ще имаш проблем с властта. 

В тоз гьол,риба няма!
-
- Модератор
Това са част от правилата : http://promena.org/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D ... %B0%D0%BA/
Мудна работа е.
Мудна работа е.
В БГ е забранено засяването и отглеждането на опиев мак, кокаинов храст и на растенията от рода на конопа "със съдържание на тетрахидроканабинол над 0,2 тегловни процента"( каквото и да значи това). Предвижда се незаконно засетите растения да се изземват и унищожават, а санкцията за нарушителите е 5 000 лв. - 50 000лв.( което е по-големия ти проблем, а не полицейските шамари).
Явно конопоа който купуваме е от разрешения, така, че проучи, сложи си една хубава табела на нивата " РАЗРЕШЕН КОНОП" и сей земеделецо! Ако потръгне работата кандидатствай за еврофондове и прати едно чувалче
Явно конопоа който купуваме е от разрешения, така, че проучи, сложи си една хубава табела на нивата " РАЗРЕШЕН КОНОП" и сей земеделецо! Ако потръгне работата кандидатствай за еврофондове и прати едно чувалче

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Хмм,кокаиновият трудно да стане тук(БГ),макът не привлича особенно рибите,"разрешеният" може да стане забранен(много лесно),всяко добре гледано растение вдига над 0,2 THC(пак казвам,личен опит),така че купувайте си семе от магазина и не се занимавайте с глупости,че току сте се напафкали... 

Последно промяна от сирака на Вто Апр 02, 2013 6:57 am, променено общо 1 път.

В тоз гьол,риба няма!
-
- разбира нещата
и на мене така ми казаха и затова го изкорених докато беше още дребно!
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Само да не пристрастите рибите към конопа, че ще спре на друго да клъве 

-
- новобранец
добре аз веднъж си купих коноп за 6 лева на килограм
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Свари го,колкото да се разпукат зрънцата!Едрата каракуда и бабушка ги обичат,но не става стръв!zdravko_minata написа:добре аз веднъж си купих коноп за 6 лева на килограм
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн