яз. Широка Поляна ????

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
asen77
новобранец
новобранец

Re: яз. Широка Поляна ????

Мнение от asen77 »

За рибата на широка поляна никой не пише напишете как е пътя правят ли още ремонти
power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от power123 »

Някаква информация за нивото и риболова ..?
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

asen77 написа:За рибата на широка поляна никой не пише напишете как е пътя правят ли още ремонти
Наистина ли никой не може да каже как е пътят до язовира :smt017
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
kolio67
новобранец
новобранец

Мнение от kolio67 »

Ремонтите продължават в участъка Батак-Картела, като на места пътя още е на чакъл и движението е еднопосочно.
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

за мен това е най хубавия язовир с прекрасна природа предлагащ добри условия за къмпинг.Всяка година съм там за седмица към 21 пак съм там.Рибата намаля много последния шаран го хванах преди 4г а миналата ги нямаше и голямите кленове. поне червеноперките бяха там.
sht
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sht »

kolio67, ти кога мина от там ? Точно от Батак до Картела асфалта е перфектен. Тук-там оправят водосборните канавки и подпорните стени.
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Здравейте,колеги,бихте ли могли да ме упътите до някое хубаво местенце за къмпинг на този язовир до сега никога не съм ходил,бил съм на В.Коларов и Батак,но сега може и до този да прескоча всякакво инфо е полезно.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

Не съм минавал от миналия юли затова мерси за инфото.На този язовир годишно минават над 30000 хиляди палатки има много места и всичките са хубави.Аз ходя срещту пионерския лагрер(острова.Там са ми близо и селото и течашта вода а това е важно като ходиш за по дълго време.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

От към Слънчева поляна също е много красиво ;)
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

alankulu1987 написа:От към Слънчева поляна също е много красиво ;)
там навсякаде е хубаво борове по 20м почват от водата
vankopestera
новобранец
новобранец

Мнение от vankopestera »

Здравейте, колеги,

малко прясно инфо за широка поляна - вчера ходих до там за през деня. Пътя е перфектен до горе - нов асфалт. За рибата, аз не съм критерий , защото съм абсолютен новобранец, но сериозни рибари ме посрещнаха с думите - по-добре не си вади въдиците за да не те е яд. А пък други по обяд излязоха с лодка от язовира и те казаха, че нищо не кълве.
Въпреки това ние бяхме повече за релакса отколкото за риба и разпънахме бивака. Та от към обяд до към 20:30 на 2 въдици хванахме 8 малки кустурчета та отсрамихме положението. За стръв бяхме взели рибки, земен, торен червей, бял червей и царевица. На всичко пробвахме, но само кустур и то малки.
valentines
новобранец
новобранец

Мнение от valentines »

vankopestera написа:Здравейте, колеги,

малко прясно инфо за широка поляна - вчера ходих до там за през деня. Пътя е перфектен до горе - нов асфалт. За рибата, аз не съм критерий , защото съм абсолютен новобранец, но сериозни рибари ме посрещнаха с думите - по-добре не си вади въдиците за да не те е яд. А пък други по обяд излязоха с лодка от язовира и те казаха, че нищо не кълве.
Въпреки това ние бяхме повече за релакса отколкото за риба и разпънахме бивака. Та от към обяд до към 20:30 на 2 въдици хванахме 8 малки кустурчета та отсрамихме положението. За стръв бяхме взели рибки, земен, торен червей, бял червей и царевица. На всичко пробвахме, но само кустур и то малки.

Колега, а времето как беше . През нощта студено ли е доста или е обичайното. Населено ли е стабилно , и къде си лагерувал .
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

Неделя мисля да опъвам палатка за седмица на поляната.Ако някои е минавал скоро да сподели висока ли е водата лови ли се нещто.Всяка информация ще е полезна.Благодаря предварително.
goldbalak1
новобранец
новобранец

Мнение от goldbalak1 »

asen77 написа:Неделя мисля да опъвам палатка за седмица на поляната.Ако някои е минавал скоро да сподели висока ли е водата лови ли се нещто.Всяка информация ще е полезна.Благодаря предварително.
Инфо от вчера - направихме тур късния следобяд на трите язовира с цел поразхлаждане на тялото и евентуално гъделичкане на духа.
На Широка поляна е пренаселено, ниво на водата нормално за сезона, за риболов ... мирната риба, предполагам се е скатала по дълбочините /доколкото ги има/ и чака регатата да се изнесе.
Пробвахме на спининг преди мръкване - от 20 замятания 3 костурчета младша възраст, без бибероните :D .
ВАЖНО!!! По обиколния път на Широка поляна деца с мотопеди и велосипеди карат, без да се дават сметка, че няма видимост заради завоите и гората. КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНАТА и дано никой да не пострада!!!
Весела ваканция на всички!!!
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Малка поправка към горното: водата изобщо не е "нормална за сезона", понеже язовирът е пълен до откат. Това за м. август не е нормално :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”