Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За пъстърва на една дива река
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: За пъстърва на една дива река
Иво буквата - Ч е до цифрата 1 в ляво ! С този символ на бутона ~
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
С.Върбанов написа:Сега , ако обичаш да се извиниш и друг път не , вярвай толкова сляпоnemalabavo написа:Ейй , душмани недни.....кой ви знае и вие колко спазвате закона,а тук се правите на най-изрядните и при най-малко съмнение за неспазване на правилата за риболов,ще разкъсате човек ! Момчето още не е казало кога е ловило пъстървите,вие вече на кръста го разпъвате !
И друг път съм чел негови риболовни излети,той не е някой ааджемия,така че не ми се вярва да не знае кога какво се лови.Но нека все пак да си каже самия той,за да може да спите спокойно![]()
Та в този ред на мисли щом не е аджамия значи си е чиста проба БРАКОНИЕР и е знаел много добре ,че не се лови тази риба през седмицата( без празничните дни )
още по малко и да се взима
Не виждам никъде да си се извинил на ivo24m ,задето го нарече БРАКОНИЕР. И друг път не прибързвай с определенията кой какъв е ,че да не изпадаш пак в неловко положение

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! А относно пъстърви и диви шарани паля от раз ! Не видях и доказателство за това ,че е бил събота или неделя ! Защо не ми отговори на въпроса кога е ловил още в началото на темата , а изчака да стане панаир ? Защо в самото описание на излета не е писано кога се е провел излета , което е нормално ! Как пускаш тема в сряда , а излета е от събота или неделя ? Как когато казваш , че през седмицата не можеш да ходиш за риба си за риба днес и ловиш шарани ?!?!?! И още много неизвестни , но да не копаем повече . Научете се поне да си пускате излетите нормално или не ги пускайте по добре изобщо да не стават ефирни панаири . Реално в еди ден пускаш 2 излета ! Извинявай , ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
Последно промяна от С.Върбанов на Сря Юли 18, 2012 9:50 pm, променено общо 1 път.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
[quote="С.Върбанов"]Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! Ами аз четох , четох и мисля ,че има за какво да се извиниш.... Пък ти си знаеш. Адмирации на колегата за репортажа . Съдници винаги ше има.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я кажи за какво да се извиня щом толкова си чел ?valiosg написа: Ами аз четох , четох и мисля ,че има за какво да се извиниш.... Пък ти си знаеш. Адмирации на колегата за репортажа . Съдници винаги ше има
Има хора дето винаги са " прави " , аз четох достатъчно , бъди здрав . Браво на Лудогорец . 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
topsoft написа:Тука ще има драми

Браво за излета, но рибките поне да не бяха в торбата.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- научил се да хвърля
Нарече го БРАКОНИЕР. Ето затова трябва да се извиниш.Ти кой си,че ще съдиш момчето ? Не стига,че си споделя излета с общността във форума ,а накрая го разпънахте на кръст.Не ти е отговорил на въпроса кога е ловил ,защото може да не е бил в сайта по това време. Нормално събота и неделя да направиш излет и да го пуснеш след няколко дена,кое ти е чудното тук ?!? Нормално да може да отскочи след работа за няколко часа до Руенското езеро,което е на 15 мин път от Асеновград,но за пъстърви нагоре в балкана няма как да отиде щото ще му трябват поне 2 часа до самата река,камо ли после да обикаля вирове ! И никъде не е пуснал 2 излета,но не мога да разбера що се прайш на разсеян.Просто момчето сложи втора снимка,с която искаше да докаже,че апарата му не е с настроена дата и час.Айде чети малко по съсредоточено и като МЪЖ се ИЗВИНИ най-накрая.Всички видяха,че има закакво !С.Върбанов написа:Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! А относно пъстърви и диви шарани паля от раз ! Не видях и доказателство за това ,че е бил събота или неделя ! Защо не ми отговори на въпроса кога е ловил още в началото на темата , а изчака да стане панаир ? Защо в самото описание на излета не е писано кога се е провел излета , което е нормално ! Как пускаш тема в сряда , а излета е от събота или неделя ? Как когато казваш , че през седмицата не можеш да ходиш за риба си за риба днес и ловиш шарани ?!?!?! И още много неизвестни , но да не копаем повече . Научете се поне да си пускате излетите нормално или не ги пускайте по добре изобщо да не стават ефирни панаири . Реално в еди ден пускаш 2 излета ! Извинявай , ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
- pachosz
- сериозен играч
Ама що се карате бе хора?С.Върбанов написа:Я кажи за какво да се извиня щом толкова си чел ?
Заре, аз трябваше да се извиня, бате и го направих.
Ама явно съм изгубил логичното си мислене. Още като видях датата, часа, ISO-то, трябваше да се усъмня, че нещо не е наред с датите и часовника на апарата. Снимката с пъстървите пише, че е направена в 22:10 ч. демек по тъмното. Но е без светкавица и с ISO-100! Т.е. по тъмно на тия камъни там никак не се вързва да стане такава добра снимка, даже и да е с ISO над 3000...
Та такива ми ти работи, случва се човек да сгреши, но за грешка трябва да има и прошка

Колега nemalabavo, стига пали и ти, успокойте топката и се наслаждавайте на хубавите риби и излети на Ивчо

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Така ето ти за начало и вторият излет публикуван днес - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=65656
Ето какво казах Аз -
Ето какво казах Аз -
Ето и какво е писал Илиян -С.Върбанов написа:Рибите в плика са последната му грижа в случая ! Въпроса е ,че е бил в забранен за риболов ден ! От тук моментално влиза в графа БРАКОНИЕР и незнанието ( лошо е , ако знае ) не го оправдава за постъпката му ! Щом искаш да ловиш пъстърви поне научи кога и как се прави това - има си закон за да не каже някой ,че го нападаме неподготвени ! А сега , ако някой е по голям от ЗАКОНА да каже ,че не е бракониер !
Не видях оборване на твърденията ! И до момента все още няма такива ! Къде видя лично да се обръщам към него с думата бракониер или просто се чудиш какво да напишеш без да си прочел каквото и да било ? Чети пак и дано разбереш какво сме писали !maranzika написа:Голям глааааадддд.![]()
![]()
![]()
![]()
Колега не стига че си ни показал грозна снимка на пъстърви в найлонова чанта,ами си ги ловил и през седмицата(25 и 26.06.2012г.),което автоматично (ако не ме обориш в твърденията ми) те превръща в бракониер.
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
С.Върбанов написа:Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! А относно пъстърви и диви шарани паля от раз ! Не видях и доказателство за това ,че е бил събота или неделя ! Защо не ми отговори на въпроса кога е ловил още в началото на темата , а изчака да стане панаир ? Защо в самото описание на излета не е писано кога се е провел излета , което е нормално ! Как пускаш тема в сряда , а излета е от събота или неделя ? Как когато казваш , че през седмицата не можеш да ходиш за риба си за риба днес и ловиш шарани ?!?!?! И още много неизвестни , но да не копаем повече . Научете се поне да си пускате излетите нормално или не ги пускайте по добре изобщо да не стават ефирни панаири . Реално в еди ден пускаш 2 излета ! Извинявай , ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
Колега ще ти отговоря на въпросите ти.
Събота ходихме пеша на разходка минахме 15 километра пеша.В неделя утидохме на питник тук беше 42 градуса в града избягахме от жегата ,но утидохме с джип до там.Уморен от двудневен поход нямах време да пусна темата в Понеделник запо4нах работа,днес в сряда цялата фирма почива и пак ходихме за риба с колеги.Но на платено за да си направим един питник и да си хванем по някоя риба.
Просто така се получи да по4ивам в сряда и затова използвах деня за риболов.
Иначе от понеделник до петък работя.
Рибата е хванах събота и неделя имам поне 5 свидетеля дето бяха с мен ,а и комшиите бяха вън като се върнах от риболов и те са рибари така ,че имам поне 15 свидетели за това.
Иначе ,колега си прав да се пише кога е хваната ,но не ми се занимаваше да пиша просто пуснах снимки да се гледа природата най ве4е не толкова рибата.
поздрави.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Паче той още Илиян в поста си ги написа датите ! Това ,че си написал информацията , която излиза не те прави виновен ! За мен по този начин пуснат излета го прави бракониер ! А сега се чудете пак защо ! Иво това трябваше да го напишеш в НАЧАЛОТО на темата и дори да ги слееш в едно с тази със шараните !
ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
Ма що трябва да гадаем бе Шерлок Върбанов , колегата е застанал с лицето си пред нас и ни прави съпричастни с излета си , ти го напрай най - големия бракониер. Кажи поне едно " сори " и да пише човека пак ,че с тия критики само убивате ентусиазма за споделяне. Поздрави.
Ма що трябва да гадаем бе Шерлок Върбанов , колегата е застанал с лицето си пред нас и ни прави съпричастни с излета си , ти го напрай най - големия бракониер. Кажи поне едно " сори " и да пише човека пак ,че с тия критики само убивате ентусиазма за споделяне. Поздрави.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ами ще гадаеш когато в СРЯДА с торба пъстърви се снимаш и си горд с това ! С този материал може да застане пред ИАРА да му напишат акт ! Писна ми да се обяснявам на хора дето си нямат понятие от риболов , а само четат кой какво и къде и да бързат да пълнят торбите ! Той пак ще си пише , но вече знае как за да не става пак това , което стана тук ! Застани и ти с лицето си пред нас и тогава пиши и давай акъл кой какво да прави !valiosg написа:ама не можем да гадаем кой излет от кога е !