За пъстърва на една дива река

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Re: За пъстърва на една дива река

Мнение от pachosz »

:smt023
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Иво буквата - Ч е до цифрата 1 в ляво ! С този символ на бутона ~
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

С.Върбанов написа:
nemalabavo написа:Ейй , душмани недни.....кой ви знае и вие колко спазвате закона,а тук се правите на най-изрядните и при най-малко съмнение за неспазване на правилата за риболов,ще разкъсате човек ! Момчето още не е казало кога е ловило пъстървите,вие вече на кръста го разпъвате !
И друг път съм чел негови риболовни излети,той не е някой ааджемия,така че не ми се вярва да не знае кога какво се лови.Но нека все пак да си каже самия той,за да може да спите спокойно 8)
Сега , ако обичаш да се извиниш и друг път не , вярвай толкова сляпо :twisted: :axe: Та в този ред на мисли щом не е аджамия значи си е чиста проба БРАКОНИЕР и е знаел много добре ,че не се лови тази риба през седмицата( без празничните дни ) :axe: още по малко и да се взима :twisted:

Не виждам никъде да си се извинил на ivo24m ,задето го нарече БРАКОНИЕР. И друг път не прибързвай с определенията кой какъв е ,че да не изпадаш пак в неловко положение ;)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! А относно пъстърви и диви шарани паля от раз ! Не видях и доказателство за това ,че е бил събота или неделя ! Защо не ми отговори на въпроса кога е ловил още в началото на темата , а изчака да стане панаир ? Защо в самото описание на излета не е писано кога се е провел излета , което е нормално ! Как пускаш тема в сряда , а излета е от събота или неделя ? Как когато казваш , че през седмицата не можеш да ходиш за риба си за риба днес и ловиш шарани ?!?!?! И още много неизвестни , но да не копаем повече . Научете се поне да си пускате излетите нормално или не ги пускайте по добре изобщо да не стават ефирни панаири . Реално в еди ден пускаш 2 излета ! Извинявай , ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
Последно промяна от С.Върбанов на Сря Юли 18, 2012 9:50 pm, променено общо 1 път.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
valiosg
новобранец
новобранец

Мнение от valiosg »

[quote="С.Върбанов"]Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! Ами аз четох , четох и мисля ,че има за какво да се извиниш.... Пък ти си знаеш. Адмирации на колегата за репортажа . Съдници винаги ше има.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

valiosg написа: Ами аз четох , четох и мисля ,че има за какво да се извиниш.... Пък ти си знаеш. Адмирации на колегата за репортажа . Съдници винаги ше има
Я кажи за какво да се извиня щом толкова си чел ?

valiosg
новобранец
новобранец

Мнение от valiosg »

Има хора дето винаги са " прави " , аз четох достатъчно , бъди здрав . Браво на Лудогорец . :lol:
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

topsoft написа:Тука ще има драми :)
:lol: :lol: :lol:
Браво за излета, но рибките поне да не бяха в торбата.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

С.Върбанов написа:Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! А относно пъстърви и диви шарани паля от раз ! Не видях и доказателство за това ,че е бил събота или неделя ! Защо не ми отговори на въпроса кога е ловил още в началото на темата , а изчака да стане панаир ? Защо в самото описание на излета не е писано кога се е провел излета , което е нормално ! Как пускаш тема в сряда , а излета е от събота или неделя ? Как когато казваш , че през седмицата не можеш да ходиш за риба си за риба днес и ловиш шарани ?!?!?! И още много неизвестни , но да не копаем повече . Научете се поне да си пускате излетите нормално или не ги пускайте по добре изобщо да не стават ефирни панаири . Реално в еди ден пускаш 2 излета ! Извинявай , ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
Нарече го БРАКОНИЕР. Ето затова трябва да се извиниш.Ти кой си,че ще съдиш момчето ? Не стига,че си споделя излета с общността във форума ,а накрая го разпънахте на кръст.Не ти е отговорил на въпроса кога е ловил ,защото може да не е бил в сайта по това време. Нормално събота и неделя да направиш излет и да го пуснеш след няколко дена,кое ти е чудното тук ?!? Нормално да може да отскочи след работа за няколко часа до Руенското езеро,което е на 15 мин път от Асеновград,но за пъстърви нагоре в балкана няма как да отиде щото ще му трябват поне 2 часа до самата река,камо ли после да обикаля вирове ! И никъде не е пуснал 2 излета,но не мога да разбера що се прайш на разсеян.Просто момчето сложи втора снимка,с която искаше да докаже,че апарата му не е с настроена дата и час.Айде чети малко по съсредоточено и като МЪЖ се ИЗВИНИ най-накрая.Всички видяха,че има закакво !
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

С.Върбанов написа:Я кажи за какво да се извиня щом толкова си чел ?
Ама що се карате бе хора?
Заре, аз трябваше да се извиня, бате и го направих.
Ама явно съм изгубил логичното си мислене. Още като видях датата, часа, ISO-то, трябваше да се усъмня, че нещо не е наред с датите и часовника на апарата. Снимката с пъстървите пише, че е направена в 22:10 ч. демек по тъмното. Но е без светкавица и с ISO-100! Т.е. по тъмно на тия камъни там никак не се вързва да стане такава добра снимка, даже и да е с ISO над 3000...
Та такива ми ти работи, случва се човек да сгреши, но за грешка трябва да има и прошка ;)
Колега nemalabavo, стига пали и ти, успокойте топката и се наслаждавайте на хубавите риби и излети на Ивчо :)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Така ето ти за начало и вторият излет публикуван днес - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=65656

Ето какво казах Аз -
С.Върбанов написа:Рибите в плика са последната му грижа в случая ! Въпроса е ,че е бил в забранен за риболов ден ! От тук моментално влиза в графа БРАКОНИЕР и незнанието ( лошо е , ако знае ) не го оправдава за постъпката му ! Щом искаш да ловиш пъстърви поне научи кога и как се прави това - има си закон за да не каже някой ,че го нападаме неподготвени ! А сега , ако някой е по голям от ЗАКОНА да каже ,че не е бракониер !
Ето и какво е писал Илиян -
maranzika написа:Голям глааааадддд. :evil: :evil: :evil: :evil:
Колега не стига че си ни показал грозна снимка на пъстърви в найлонова чанта,ами си ги ловил и през седмицата(25 и 26.06.2012г.),което автоматично (ако не ме обориш в твърденията ми) те превръща в бракониер.
Не видях оборване на твърденията ! И до момента все още няма такива ! Къде видя лично да се обръщам към него с думата бракониер или просто се чудиш какво да напишеш без да си прочел каквото и да било ? Чети пак и дано разбереш какво сме писали !

Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

С.Върбанов написа:Няма неловко положение ! Прочети какво съм писал ! А относно пъстърви и диви шарани паля от раз ! Не видях и доказателство за това ,че е бил събота или неделя ! Защо не ми отговори на въпроса кога е ловил още в началото на темата , а изчака да стане панаир ? Защо в самото описание на излета не е писано кога се е провел излета , което е нормално ! Как пускаш тема в сряда , а излета е от събота или неделя ? Как когато казваш , че през седмицата не можеш да ходиш за риба си за риба днес и ловиш шарани ?!?!?! И още много неизвестни , но да не копаем повече . Научете се поне да си пускате излетите нормално или не ги пускайте по добре изобщо да не стават ефирни панаири . Реално в еди ден пускаш 2 излета ! Извинявай , ама не можем да гадаем кой излет от кога е !

Колега ще ти отговоря на въпросите ти.
Събота ходихме пеша на разходка минахме 15 километра пеша.В неделя утидохме на питник тук беше 42 градуса в града избягахме от жегата ,но утидохме с джип до там.Уморен от двудневен поход нямах време да пусна темата в Понеделник запо4нах работа,днес в сряда цялата фирма почива и пак ходихме за риба с колеги.Но на платено за да си направим един питник и да си хванем по някоя риба.
Просто така се получи да по4ивам в сряда и затова използвах деня за риболов.
Иначе от понеделник до петък работя.
Рибата е хванах събота и неделя имам поне 5 свидетеля дето бяха с мен ,а и комшиите бяха вън като се върнах от риболов и те са рибари така ,че имам поне 15 свидетели за това.
Иначе ,колега си прав да се пише кога е хваната ,но не ми се занимаваше да пиша просто пуснах снимки да се гледа природата най ве4е не толкова рибата.
поздрави.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Паче той още Илиян в поста си ги написа датите ! Това ,че си написал информацията , която излиза не те прави виновен ! За мен по този начин пуснат излета го прави бракониер ! А сега се чудете пак защо ! Иво това трябваше да го напишеш в НАЧАЛОТО на темата и дори да ги слееш в едно с тази със шараните !

valiosg
новобранец
новобранец

Мнение от valiosg »

ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
Ма що трябва да гадаем бе Шерлок Върбанов , колегата е застанал с лицето си пред нас и ни прави съпричастни с излета си , ти го напрай най - големия бракониер. Кажи поне едно " сори " и да пише човека пак ,че с тия критики само убивате ентусиазма за споделяне. Поздрави.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

valiosg написа:ама не можем да гадаем кой излет от кога е !
Ма що трябва да гадаем бе Шерлок Върбанов , колегата е застанал с лицето си пред нас и ни прави съпричастни с излета си , ти го напрай най - големия бракониер. Кажи поне едно " сори " и да пише човека пак ,че с тия критики само убивате ентусиазма за споделяне. Поздрави.
Ами ще гадаеш когато в СРЯДА с торба пъстърви се снимаш и си горд с това ! С този материал може да застане пред ИАРА да му напишат акт ! Писна ми да се обяснявам на хора дето си нямат понятие от риболов , а само четат кой какво и къде и да бързат да пълнят торбите ! Той пак ще си пише , но вече знае как за да не става пак това , което стана тук ! Застани и ти с лицето си пред нас и тогава пиши и давай акъл кой какво да прави !

Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”