Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Предложение за форумно състезание
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Предложение за форумно състезание
Ами да се включа и аз със отметката да има възможност за бивак, че все пак са 4-три почивните дни.
- chapara
- ще става разбирач
Идеята , доколкото я схващам е за състезание в един ден, а не сбирка на Форума. 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако не се появи ангажимент ще присъствам с удоволствие 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй , понеже се появи питане за регламент в паралелна тема която съм пуснал с линк към тази , то предлагам примерен такъв :
- риболов на плувка - една въдица с една кука . Въдицата няма значение каква е - телескоп , мач , болонеза , щека , лескова пръчка и пр. и пр.
- основно изискване - живарник в който рибата да оцелее до края на състезанието като след премерването и , да бъде рилийзната веднагически .
- времетраене на състезанието - стандарнти четири часа .
- точкуване - грам / точка .
- 07:30ч- 08:00ч. записване на място , 08:00ч. - 12:00ч. състезание , ако някой ще захранва то и това е включено в тия четири часа , като ако ще двеста грама захранка да хвърли , а ако ще два чувала ярма да изсипе с цел да дръпне толстолоба .
- 12:00ч.-12:30ч. мерене на улова .
- 12:30ч. - 13:00ч. почистване на работното място .
- 13:00ч. награждаване и пристъпване към съществената част .
Ако има допълнения или предложение за изменения , то до понеделник , двайсти август , е времето да ги упоменете .
- риболов на плувка - една въдица с една кука . Въдицата няма значение каква е - телескоп , мач , болонеза , щека , лескова пръчка и пр. и пр.
- основно изискване - живарник в който рибата да оцелее до края на състезанието като след премерването и , да бъде рилийзната веднагически .
- 07:30ч- 08:00ч. записване на място , 08:00ч. - 12:00ч. състезание , ако някой ще захранва то и това е включено в тия четири часа , като ако ще двеста грама захранка да хвърли , а ако ще два чувала ярма да изсипе с цел да дръпне толстолоба .
Ако има допълнения или предложение за изменения , то до понеделник , двайсти август , е времето да ги упоменете .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
С Две ръце гласувам За и чакам да се доуточнят всичко ......От Габрово ще има участници!Павел Иванов написа:Тъй , понеже се появи питане за регламент в паралелна тема която съм пуснал с линк към тази , то предлагам примерен такъв :
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не е ли по добре всеки да лови пак с една пръчка но да не е задължително на плувка ? Така е някак си много обременяващо и задължаващо защото примерно Аз нямам плувки и не ловя на плувка , а не мисля да си закупувам пак подобно оборудване !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
Аз самият също не ловя на плувка , с изключение на някой и друг оклей пролетно време , та само евентуално ще се мотам налево , надесно , чакайки по-веселата част
Не ми пречи и да помогна малко с организацията ако и да не се състезавам последствие . Предложих плувка като най-разпространен и удобен за целта риболов .

Павел Иванов
Павел Иванов
Ехааа , похвално колеги
Не се съмнявам че ще се получи Супер 'събор' (състезание / запознанства / и последвалите 'гуляйски' мероприятия
) ..... много сте ми далече
, иначе и аз бих преустройл (ако трябва) някой спининг в плувкарка
Поздрави и Успех на всички

Не се съмнявам че ще се получи Супер 'събор' (състезание / запознанства / и последвалите 'гуляйски' мероприятия

Павка ,това би било чудесноПавел Иванов написа: Ангажирам се да говоря с ХобиТВ за евентуалното му отразяване .

Поздрави и Успех на всички
Последно промяна от nafplio на Сря Авг 15, 2012 12:04 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Павка,не е предвидено време за настаняване по секторите,как ще стане това без жребий или ще се бием за местата,да знам дали да нося протекторите 

- Павел Иванов
Да де , нали за това съм написал туй

Примерно на двайсти ще сортирам всички допълнения и изменения и на финала на анкетата ще имаме и финал на регламента , а от там двайсет дни за доорганизиране на нящото до заветният деветиПавел Иванов написа:...Ако има допълнения или предложение за изменения , то до понеделник , двайсти август , е времето да ги упоменете .

Павел Иванов
Павел Иванов
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Поне един час преди старта е необходимото време да се настаниш и приготвиш за риболова.Ти забрави,че няма да се лови със спининга 

- Павел Иванов
Ицо , лично според мен , когато иде реч за състезание от типа , то едно начинание с разделяне на сектори и жребий си е само едно излишно натоварване
Организирал съм няколко такива , състезания с екоакции , пет , точно на типа риболов на плувка + екоакция . Верно че тогава впрегнах много време и личен ресурс , но в момента , за съжаление , нямам време да се загащя как се казва
Тогава наблегнах на засилено спонсорско участие като имаше и зарибявания , материални награди освен купите и медалите и пр. Осигурих и широко медийно отразяване , национални и регионални телевизии , преса , радиа , но в момента няма как да отделя толкоз време . Та както споменах , на ни едно от тези състезания някой се оплака че не е имало жребии и сектори . Хората си ловяха спокойно , дружески , в името на феърплея и това с намирането на място си се уреди от само себе си . Все си мисля че в случаят не иде реч за затормозяващите републикански и пр. по плувка а за приятелско , форумно състезание
Ако греша моля да бъда поправен . Инак ако много се държи да има жребии и сектори , то нищо не ми пречи да лепна още час в "работното време" 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Тъй , виждам че по мястото всичко вече е уточнено . За датата никакви възражения , та какво смятам да направя ? Вдругиден , щот утре ми е басиму и заетият ден , ще пусна една важна тема във всички подфоруми със заглавие "Първо форумно състезание НаРиба.ком" . От там натам ще се опитам да привлека евентуален спонсор за купите и медалите щот още никой не ми е предложил да бъде такъв ни на ЛС , ни по темите . Ще поканя "Хоби ТВ" и ще изпратя покани до поне още десетина различни медии пък която се отзове . Ще се свържа с ИАРА и кмета на Панчарево с цел осигуряване на стената и камион за извозване на събраните отпадъци . Ще се заема и по още няколко неща от организацията но ще ми трябват и помощници , а засега гледам няма много желаещи
Та тая седмица каквото мога ще помогна , после от събота до другата неделя я влезна във форума , я не , щот ще ми се наложи и аз да почивам малко
После от трети натам ще видя какво има още да се свърши и на заветният девети ще бъда с шише студена бира в ръка на Пънчака
Та тъй .

Павел Иванов
Павел Иванов
- CERRUTI
- сериозен играч
На 8,9-ти ще се проведе състезанието по фидер(кръг от Джадайската лига)....иначе можеше доста колеги да присъстваме на събирането на Пънча... 

- deksan
- научил се да хвърля
За миг си помислих,че най-накрая ще се проведе едно състезание от такъв характер и на Копринка,но уви пак нямаме късмет.На всички които ще участват им пожелавам успех и един незабравим ден