Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Бат Стан »

Миналата година пробвахме с Пешо Платиката два или три воблера на Къца-кълве при риболов на кефал на Марица. Хващат, не е като да не хващат. Не са върха на сладоледа, но не е и като да не кълве на тях. За колегите, които не са уловили нещо на тях има две възможности - или да са попаднали на лоша партида, или проблемът да си е лично в тях.
Що се отнася до българските самоделки, има майстори, които правят много сносни неща. Аз лично ползвам воблери на Иво Микс02 и съм много доволен от тях. Няма примамка, която да играе накриво или лошо, тъй като всяка примамка я пробва в огромна вана с течение или без течение в местоработата му. Колеги, на чиято преценка се доверявам сто процента, са ми давали много добри отзиви за изделията на Христо Златев и на Спас. Вероятно има и други майстори, например Джако, чиято продукция е сполучлива. Също и габровските воблери, с които Мунчака ме снабди навремето, са ми давали силни резултати. Според мен оценката на Мунчо като експерт по воблерите е меродавна в този случай. Това за 9-те лева за жаба като един от първите "жабари-воблеристи" у нас го оставям без коментар.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Мунчо написа:Девет лева за жаба ли виждат очите ми?????
Ами добре не бяха по 9, а мисля че 8,50 или нещо такова. магазина във ВТ няма да го споменавам, че му правя реклама, а последно време не съм доволен от продавача в него.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Колеги, виждам тук изреждате и давате за пример български майстори на воблери, които явно се занимават и с продажба. Бихте ли дали някакви координати, цени и асортимент на въпросните производители, защото аз не съм чувал за никой от гореспоменатите (с изключение на Джако), а бих искал да си взема някой воблер от тях. Къде ги има, къде може да се види каталог и как се поръчва?
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Колега тук на тази страничка http://www.twist.bg/groups/viewgroup/91 ... 0%B2%D0%B5 гледам има нещо като снимков каталог на продукцията. А някъде из клипчета имаше и телефон.
Съжалявам че само с това мога да ти помогна.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

От поста на Бат Стан виждам, че съм забравил да упомена колегата Спас, който прави отлични на външен вид и работещи воблери.
Но за мен лично номер едно са българските воблери на Христо Златев, във всяко отношение.

п.с. Бат Стан е един от първопроходците при риболова с воблер-жаба и дори е пИчелил състезания с тях "преди много-много години, в една дaлечна галактика", в ерата на джедаите. :D
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Мунчо написа:От поста на Бат Стан виждам, че съм забравил да упомена колегата Спас, който прави отлични на външен вид и работещи воблери.
Но за мен лично номер едно са българските воблери на Христо Златев, във всяко отношение.
Има ли къде в нета да се видят моделите, цените и начините за покупка на воблерите на тези двама майстори?
Ако пък става въпрос за търговия само в приятелски кръг, кажете, та да не се ровя напразно ;)

eroucma, благодаря за линка! ;)
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Не става дума за апокрифна търговия. Двамата колеги пишат в другия форум - може да им драснеш лично съобщение там.
Поста ми не носи рекламен по характер! Не съм в специални отношения с тях, нито имам някакви скрити ползи от евентуални покупки. "Продукцията"(доколкото можем да използваме подобно определение) е доказана при много ползватели, а освен всичко останало, воблерите им са и красиви, което не е за пренебрегване. Това важи особено за тези на Христо Златев, който за себе си определям за шампион сред българските воблеристи(тук не включвам изключително креативни колеги, които правят примамки изключително за себе си и тесен кръг приятели).

п.с. Воблерите "Джако" също са доказано уловисти.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

lord_seven
новобранец
новобранец

Мнение от lord_seven »

Вчера си поръчах воблерчета от къца-кълве и утре ще ги получа. Общо взех 4-ри. Две рибки и две жабки. В събота ще ги тествам и ще пиша какво ми е впечатлението от тях. Просто исках да ги пробвам от любопитство.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Kaква е цената, колега? Понеже се завъртя дискусия около този елемент.

lord_seven
новобранец
новобранец

Мнение от lord_seven »

За 4-ри броя 20,20 лв. с доставката. При поръчна на 10 броя е 44,20 лв. с доставката. Мога да кача и снимки на воблерчета ако искате.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

На мен лично би ми било интересно да ги видя. :) Качи снимка, моля те. :)
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Е, четири лева, като имаме предвид доставката, е една поносима и прилична цена за работещи воблери без претенции. Обаче да имам надценките на магазинерите - този с деветте лева е направо безсрамник. :D

Gutierez
новобранец
новобранец

Мнение от Gutierez »

Воблерите може и да ловят, нямам представа, но човека който ги рекламира на клипчетата изглежда меко казано покъртително :lol: :lol:

Висок, строен човечец по шорти и болонезе, което логично държи здраво с двете ръце, все едно ще замята за Мерлин и после при всеки... как да кажем... "туич" тоягата се тресе и се гъне все едно ток го пере...

Рекламата е сама по себе си уникат! Изглежда страховито! :lol: :lol: :lol:

Благодаря за темата! Посмях се искрено :wink:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Gutierez написа:В облерите може и да ловят, нямам представа, но човека който ги рекламира на клипчетата изглежда меко казано покъртително :lol: :lol:

Висок, строен човечец по шорти и болонезе, което логично държи здраво с двете ръце, все едно ще замята за Мерлин и после при всеки... как да кажем... "туич" тоягата се тресе и се гъне все едно ток го пере...

Рекламата е сама по себе си уникат! Изглежда страховито! :lol: :lol: :lol:

Благодаря за темата! Посмях се искрено :wink:
Не виждам смисъл да се подигравате на човека :?: лови с каквото има и това е, все пак се е потрудил малко да покаже нещо ...предполагам не е станал милионер с производство на воблери, че да може да си позволи реклама по БТВ или нещо по-професионално, като не ви харесват воблери ръчна изработка си купувайте китайски пластмаси на същата цена :wink: Човека не го познавам лично, но му правя евала за положения труд, защото е много лесно да отидеш до магазина и да изтрескаш 1000 лева у масата и да си набавиш необходимите играчки, но съвсем различно е да направиш нещо с ръцете си :wink:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”