прибрана въдица на суходол

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Re: прибрана въдица на суходол

Мнение от Красимир Атанасов »

Стига сме я мислили вече тази въдица,да купим една нова на малкия и да се радва.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Той Пешо може и да му е подарил вече ,но не е там въпроса Краси !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Красимир Атанасов написа:Стига сме я мислили вече тази въдица,да купим една нова на малкия и да се радва.
:shock: Въпроса е принципен...
Как така ,стига сме я мислили...не трябва да се мисли ,много в такива случай,ами снимки и показност и на лицето и на колата,та като го видим да го поздравим и ние :axe:
А въдица ,ще му купим ,само да даде данни,и такъми ще му купим на малкия...
Аз там съм пораснал...
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

С.Върбанов написа:Той Пешо може и да му е подарил вече ,но не е там въпроса Краси !

Въпроса е ясен,крадеш от дете :!: :!: плъх си от класа.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Не знам защо , но си мисля ,че въпросния крадец чете тук !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Незнам чете ли не чете ли,но аудита а4 със номер СА 3000 не са много в София,все някой ще го мерне.Дали няма да съжалява а?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Изначалната информация е повече от съмнителна-разсъдете сами : Черно "Ауди А 4" с номер за който се плащат пари,и неговият водач ще връхлети въдичката на детенце /ако и пръчката,и макарката са били ДАМ,его си стойността/.Колко гориво е изгорил този,нямал ли си е други бизнес-интереси,че да иде да се шматка по язовира и да дебне да отсурне въдичката на дете на 10 г.?
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Плаща се чушки,едно време които я е купил първи може и да я плащал,но вече този дарак!кои знае колко пъти е продаван.И моята кола е с интересен номер но не съм давал пари за него.Така,че кофти тръпка си е да ти лашнат въдицата.Ако аз бях там и на моето дете му вземат въдицата готов съм за още условни присъди.хахахахаххахаха
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

утре слетобят съм там до неделя вечер и ще ми кажат за случая кво,що е станало бил съм там ма не съм видял и чул нищо-ще огледам за тази колица ако се мерне ще се обадя да пишат дали е там .На момента е трябвало се набара а не сега, незнам какъв е проблема щом има свидетел и номера на колата ?
Тоз кав е барзак ми дигне палатката :lol: :lol: до кат скубя каракутки
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

INCUBUS написа:Изначалната информация е повече от съмнителна-разсъдете сами : Черно "Ауди А 4" с номер за който се плащат пари,и неговият водач ще връхлети въдичката на детенце /ако и пръчката,и макарката са били ДАМ,его си стойността/.Колко гориво е изгорил този,нямал ли си е други бизнес-интереси,че да иде да се шматка по язовира и да дебне да отсурне въдичката на дете на 10 г.?
Бях забравил, че крадът само тези с ТРАБАНТИТЕ и ЛАДИЧКИТЕ, но понеже вече са процентно по-малко, по с равнени е с луксозните автомобили, отчитаме як спад на престъпността (битовите кражби)! :wink:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

А ти,като се намесваш,къде си виждал мангал с "Ауди 4",на който до толкова не му стигат парите,че обикаля да крадне въдичка,та като я шитне за 10 лева после,да има пари за олио и хляб :lol:
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

INCUBUS написа:А ти,като се намесваш,къде си виждал мангал с "Ауди 4",на който до толкова не му стигат парите,че обикаля да крадне въдичка,та като я шитне за 10 лева после,да има пари за олио и хляб :lol:
Е,прощавай, ако съм се намесил в темата ти! Мангал с четворка съм виждал, но този едва ли е мангал. :lol:
tintarelius
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tintarelius »

С.Върбанов написа:Той Пешо може и да му е подарил вече ,но не е там въпроса Краси !

:wink:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Знам си Аз ама хората не знаят :prayer: :supz: :smt023 :partyman:

tintarelius
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tintarelius »

INCUBUS написа:Изначалната информация е повече от съмнителна-разсъдете сами : Черно "Ауди А 4" с номер за който се плащат пари,и неговият водач ще връхлети въдичката на детенце /ако и пръчката,и макарката са били ДАМ,его си стойността/.Колко гориво е изгорил този,нямал ли си е други бизнес-интереси,че да иде да се шматка по язовира и да дебне да отсурне въдичката на дете на 10 г.?

еи опаснисте бе ама хич не четете :idea:

малкия си оставил въдицата събрана тръгнали да си ходят и въдицата я нямало порасходил се и си видял въдичката във аудито паркирано на язовира явно човека с аудито си е ловил там не е отишъл специално да задига въдици,но се е направил на луд да ми я върне
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”