Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Първо форумно състезание с ЕКОакция "naRiba.com"
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Първо форумно състезание с ЕКОакция "naRiba.com"
Аз предложих да се проведат няколко по-райони за да се обхванат областите и накрая победителите на едно място се събират за окончателен финал.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Напълно съм съгласен с решението от анкетата и го подкрепям разбира се ! Без значение къде ще е важното е да се осъществи защото е за добро !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Какво стана с тези неща? Ако е все още нищо, аз мога да делна няколко колчета, но имам само дълъг здрав конец вместо лента.Павел Иванов написа:Тъй , днес говорих с кметството в Панчарево и изпълнителният директор на ИАРА . От тяхна страна никакви възражения и пр. Имаме морална подкрепаВ тоя ред мисли ще ми трябва малко помощ щото както споменах ми пуши от всякъде и няма да мога да свърша всичко сам . Та какво ми трябва ? Ако някой има под ръка от червено / бялата найлонова лента та да отцепим стената с нея . Също така ще се радвам ако някой направи няколко колчета за опъване на лентата и на тях да се кипри табелка , А4 на принтер или ксерокс , с нещо подобно :
Риболовно състезание и ЕКО акция
Също така ако има двама ранобудни участници в мероприятието , които неделя сутринта да са там на развиделяване та да опънат лентата щот иначе трябва да се назначат персонални пазачи за местата . Очаквам отзиви до петък вечер та да се разберем с помощниците да се видим събота следобяд на Панчарево с цел доуточняване на неделята .
Та тъй .
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Преди малко напечатих листове А4 по варянтите които е дал Carbolino,номерца за сътезанието от 1 до 20,взех и лента.За първите трима в сътезанието ще има награда по пакет захранка,както бях обещал.Остават колчетата и кантар за мерене на улова да не забаравим,защото аз нямам.Който може да дойде по рано и да помогне с колците и лентата ще е супер.Да не забравите и чувалчета за смет. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Garbolino
- разбира нещата
Ако не стигне лентата, кажете - имам 200 м. Само ще мога да я донеса сутринта или ако трябва тази вечер може да се уговорим да я дам на някого след 7 часа тази вечер.
Последно промяна от Garbolino на Съб Сеп 08, 2012 3:17 pm, променено общо 1 път.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Aз взех 200м,мисля че ще е достатъчна!Garbolino написа:Ако не стигне лентата, кажете - имам 200 м. Само ще мога да я донеса сутринта или ако трябва тази вечер може да се угвороим да я дам на някого след 7 часа тази вечер.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ще донеса кантар . Ще съм там около шест и двайсе , шест и половина . Ако някой донесе и колчета щото съм приготвил само пет , шест , ще е добре . За всеки случай и аз ще взема сто метра лента ако не стигне . Наско ще донесе походна маса с чадър и два стола за оформяне на генералният щаб и пр.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не забравяйте по едно чувалче , найлоново и билета 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- suhia_ribar
- научил се да хвърля
Аз ще дойда по някое време с 3 годишният ми син.Нека от малък знае как трябва да се ходи за риба и как да се оставя мястото след практикуване на хобито!
На участниците - Успех!
На всички които ще се включат - ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!
На участниците - Успех!
На всички които ще се включат - ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!
Ами и аз сам приготвил 6 колчета и 8 чувалчета.
Аз ви търсих вчера - чел недочел сбърках деня. Но си проведох самостоятелна еко акция на едно красиво и разбира се засрано място. За протокола- риби не успях да хвана .
- Garbolino
- разбира нещата
Поздравления за организацията и участието на колегите в състезанието и еко акцията! Беше супер! 

Чакаме резултатите и снимки. Дано да няма настинали от кофти вятъра сутринта 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Супер беше,събирахме боклуци половихме риба.Честито на победителите и поздравления на всички участници,които оважиха мероприятието.Ще кача малко снимки:

Също си хванахме и едно срекме,за него ще разкажат Кърцата и Павката!
Има и обща снимка и снимки от награждаването,но те по късно. Поздрави на всички.

Също си хванахме и едно срекме,за него ще разкажат Кърцата и Павката!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Сеп 09, 2012 3:56 pm, променено общо 2 пъти.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн