Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Собствено мнение на потребителя С.Върбанов
Модератор: sapuna
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Собствено мнение на потребителя С.Върбанов
Спрете с тези полемики и се замислете върху следното ..." На Бодлива Крава ,Бог рога не дава"! Всички сме тук да споделяме преживяното ,да се радваме когато се събираме и да се уважаваме. Наслука! 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Спрете се бре....пфууууууу темата замяза на приказката с лайното, колкото повече го бъркаш толкова повече мирише. Рибарю, моите уважения към тебе, ама като гледам, всеки изразил мнение различно от твоето, или не се съглася с него (в конкретната тема) също е в полезрението на нападките ти. Иди до магазина, или си отвори фризера, дръпни една студена бира да си охладиш страстите. Вместо да се кипваш, почисти си макарите, стегни си линниите, иди за риба и ни зарадвай с един прекрасен репортаж. Видяхме, че си бодлив, като шипков храст, сега е ред да покажеш и майсторлъка си със сопата.... Ха наздраве
По-голям шаран от рибаря няма...
- orion30
- разбира нещата
Напълно подкрепям мнението на Барутчията. Вярно е че Върбанов е така да се каже "хиперактивен" , но не е обидил никого в прав текст. Щом обича да "живее" във форума трябва да уважим това негово щение. Все пак форума е за това.
Личи си че е компетентен и ценител на добрите такъми.
Да е жив и здрав. Да Up-ва темите.

Личи си че е компетентен и ценител на добрите такъми.

Да е жив и здрав. Да Up-ва темите.

-
- учете се от него
+1nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . Такива хейтъри да си избиват комплексите за малоценност другаде ! Този индивид дразни 95 % от посетителите на форума,а другите 5 % пак се дразнят,но си траят,понеже са му някви познати. Лошото е,че той се има за компетентен по всички въпроси и не търпи чуждо мнение. Почти всичките му писаници са на границата на обидата и заяждането ,понеже само учи и поучава.А него кой ще го научи ,че тук всеки си решава сам за себе си как да живее. Г-н НИКОЙ,нямаме нужда от теб,излез малко от форума,има и друг свят ,както ти беше казал веднъж един колега.И този свят не е никак лош ,опитай,пък току виж ти харесало

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Стига сте плюли човека,има над 100 полезни поста в този форум -дайте вие по-толкоз(като изключим Бачо Илия) Може да има някои и друг коментар по-тъка но явно е предизвикан по-някакъв начин .Аз съм твърдо зад хората като него с директен и пълноценен отговор
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това мнение чакахБачо Илия написа:+1![]()

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ае, момци, код червено мина, времето захладня, а вас си ви държи жегата все още и продължавате да се палите?
Сложете си се в игнор листата един на друг и ще видите, че форумът е станал едно по-добро място. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chapara
- ще става разбирач
Пълна педе..стия, не го очаквах 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бачо Илия я си припомни преди 2-3 години ти какви постове пишеше и за какво те изгониха от този форум и защо те баннаха и от Fishing mania и накрая си направи собствен форум от където вече просто нямаше как да се самобаннеш. Хайде моля ти се не прави такива крайни заключения защото същото много хора го пишеха за тебе преди известно време.Бачо Илия написа:+1nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . Такива хейтъри да си избиват комплексите за малоценност другаде ! Този индивид дразни 95 % от посетителите на форума,а другите 5 % пак се дразнят,но си траят,понеже са му някви познати. Лошото е,че той се има за компетентен по всички въпроси и не търпи чуждо мнение. Почти всичките му писаници са на границата на обидата и заяждането ,понеже само учи и поучава.А него кой ще го научи ,че тук всеки си решава сам за себе си как да живее. Г-н НИКОЙ,нямаме нужда от теб,излез малко от форума,има и друг свят ,както ти беше казал веднъж един колега.И този свят не е никак лош ,опитай,пък току виж ти харесало![]()
Половината от потребителите на този форум не дават никава конструктивна и градивна информация, а през цялото време се правят на ощипани моми и не търпят никаква странична критика.
Да вярно, че в закона е разрешено 3кг риба, но защо вместо да ги пуснете тези риби и да ги ловите още няколко пъти трябва един път да си напълните дебелото черво и после няколко пъти да ревете, че нямало риба или се страхувате някой друг да не ги изяде, а вие да сте пре*бани.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- учете се от него
Колега Dunavski(едвам ти разчитам ника с този бледозелен цвят, както и всички никове с този десен), пишеш си кротко и лъжеш аудиторията както много пъти до сега.
Аз никога през живота си не съм регистрирал собствен форум и нямам такова намерение, нито пък участвам в управлението, администрирането и модерирането на какъвто и да е форум, било то риболовен или някакъв друг(моля дай линк към такъв форум, иначе си откровен лъжец и манипулатор, ако няма такъв от който да е видно, че това което раздухваш тук е вярно) !
Напълно си потдържам изразената лаконична подкрепа на мнение на колега по-горе(човека не го познавам лично, но евала за толкова много казаното, с толкова малко думи) и там дето за "100-те" свястни мнения... ми останалите 2046!??

Напълно си потдържам изразената лаконична подкрепа на мнение на колега по-горе(човека не го познавам лично, но евала за толкова много казаното, с толкова малко думи) и там дето за "100-те" свястни мнения... ми останалите 2046!??

- Vid
- кандидат преподавател
Колегата Върбанов колко защитава рибите във форума и колко наяве е отделен въпрос. С него имахме доста остра полемика в една тема с едни негови снимки на нахвърляни риби по селските дворове (не бих желал да я дискутирам тук). Откак разбрах, че с радио нито се спори, нито се говори, го игнорирах и нито чета, нито коментирам мненията му....antivik написа:Колкот до двамата спорещи мога да кажа само за Върбанов, че максимално гледа да защити спазването на закона и опазването на рибоците в България. Не сме кръстосвали шпаги до сега, но може и до там да се стигне що, аз не виждам нищо лошо да си вземе човек разрешените3 кг., но сгази ли се лука и аз ше кастря и ще плюя![]()
па да ме изкарват къвто щат във форума.
БЕ НЕЩО ТЕМАТА ВЗЕ ДА СЕ РАЗБЛАТЯВА ТА БАРУТЧИЯТА МАИ ТРЕБЕ ДА И РЪГНЕ 1 КЛЮЧ...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Може би три месеца чета глупостите ви и се чудя, колко още може да сътворите.
Всички скандали, сплетни и простотии във форума през последното лято са дело на 2 две групички от по 4-5 сляпи последователи на великите си лидери. В прочем и двамата корифеи на риболова, и всичко останало, са патологично неспособни да участват в каквито и да е форми на общуване с други хора. Гонени са по няколко пъти от всички форуми, в които са участвали, но упорито продължават да се регистрират. Лично за мен е напълно неразбираемо, как уж възрастни мъже могат да се нахъсват по телефона, на пиянски сбирки и всякакви вечеринки, та после да си дават среща на бойното поле в интернет. И макар да съм сигурен, че е губене на време, ще ви помоля за последен път,
решавайте споровете си извън форума или в краен случай на лични съобщения. Оставете всичко, което е извън риболова, вън и от форума. Ако не успеете да съобразите с правилата и духа на форума преди началото на есента и зимата ще съм принуден да ви отстраня, за да се избегне ескалация на напрежението през този напрегнат за форумите период.
Всички скандали, сплетни и простотии във форума през последното лято са дело на 2 две групички от по 4-5 сляпи последователи на великите си лидери. В прочем и двамата корифеи на риболова, и всичко останало, са патологично неспособни да участват в каквито и да е форми на общуване с други хора. Гонени са по няколко пъти от всички форуми, в които са участвали, но упорито продължават да се регистрират. Лично за мен е напълно неразбираемо, как уж възрастни мъже могат да се нахъсват по телефона, на пиянски сбирки и всякакви вечеринки, та после да си дават среща на бойното поле в интернет. И макар да съм сигурен, че е губене на време, ще ви помоля за последен път,
решавайте споровете си извън форума или в краен случай на лични съобщения. Оставете всичко, което е извън риболова, вън и от форума. Ако не успеете да съобразите с правилата и духа на форума преди началото на есента и зимата ще съм принуден да ви отстраня, за да се избегне ескалация на напрежението през този напрегнат за форумите период.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.