Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на перки с приятели!
Re: Риболов на перки с приятели!
Ачка, като я гледам тази може да е 800 грама и кусур, но аз съм ловил откъм Дъното при потъналите дървета действително над кило - на подвижна плувка и дълбочина 4 метра. Е, някои се забиваха у корените и клоните, ама затова бяха толкова големи, че има къде да се крият. А там има и шаран, пък и сом в най-дълбокото. Получи ли вестника?Телескоп написа:Такива ли ?docenta написа:... И друго - на стръв млечна, а не консервирана царевица там излизат червеноперки и над кило и се съпротивяват като шаранчета. Имаше ли подобни и при вас?.......![]()
[img].jpg[/img]
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Да,за което благодаря!docenta написа:....... Получи ли вестника?
Сега за някакви си 200 грама няма да го правим на въпрос!? Риболовец и ловец,ако не послъгват по-малко си губят чара,като такива!!!docenta написа:....Ачка, като я гледам тази може да е 800 грама и кусур,.....

А...тази от днес си беше кило!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Терескоп-а,
Както винаги е на високо ниво - красиви риби и прекрасни снимки и клипове.
Много ми се подобри настроението след това, което видях
!
И аз понякога хващам някоя истинска червеноперка, ама с тези размери - никога !!!
Както винаги е на високо ниво - красиви риби и прекрасни снимки и клипове.
Много ми се подобри настроението след това, което видях

И аз понякога хващам някоя истинска червеноперка, ама с тези размери - никога !!!
От днес -06.09.2012 год.
Пак там :

И пак за червеноперка!
Следва серията от сериала"Гол,след гол..!"

По-дребната червеноперка предпочиташе зрънце варено жито в комбинация с един бял,докато едрата много и харесваше сладката царевица!
Пак там :

И пак за червеноперка!
Следва серията от сериала"Гол,след гол..!"

По-дребната червеноперка предпочиташе зрънце варено жито в комбинация с един бял,докато едрата много и харесваше сладката царевица!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vesko1
- сериозен играч
Супер Телескопе.Нямате спиране.... 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Отново на ниво, както винаги!
Ей Телескопе, стари разбойнико,
гледам на един от клиповете и ти мъкнеш такъв атрибут кат мен/дървен и закривен от към горния край/, но и тебе не те спира това да обикаляш водите
. 
Ей Телескопе, стари разбойнико,

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Еднокракият"пират",винаги на крак и с въдица в ръка на вода!!!antivik написа:...Ей Телескопе, стари разбойнико,гледам на един от клиповете и ти мъкнеш такъв атрибут кат мен/дървен и закривен от към горния край/, но и тебе не те спира това да обикаляш водите
.

- paradoxical
- новобранец
- Обратна връзка:
Страшен риболов сте направили! Най-добрите перки са баташки 
http://servbg.com/photos/201008_Batak/W ... rget1.html
http://servbg.com/photos/Batak_180708/P1040333.html
Днес ще ги ембедна. Сега нямам сили и си лягам, нещо се отнесъх във форума и след малко няма да мога да стана за бачкане...

http://servbg.com/photos/201008_Batak/W ... rget1.html
http://servbg.com/photos/Batak_180708/P1040333.html
Днес ще ги ембедна. Сега нямам сили и си лягам, нещо се отнесъх във форума и след малко няма да мога да стана за бачкане...
След известна пауза от към риболовни излети,днес реших да проведа такъв,тъй като според синоптиците през почивните дни ще бъде ветровито и дъждовно. Днешният ден ,поне докато бях на водоема,дъжд нямаше,но вятърът бе в"изобилие".Знаех какво ме очаква,но риболовната страст взе връх над разума!!!
Набързо забърках захранка състояща се от царевично брашно,мляно кюспе и сухари/препечен хляб/ добавих малко варено жито,захар и сол в съотношение 3 към 1. Захранката я ароматизирах с няколко степчета с аромат на ягода !
Някой ще кажат:
-Елементарно,Уотсън!
-Да Шерлок Холмс,елементарно,но ефикасно!!!
Досега тази рецепта не ме е подвеждала и затова продължавам упорито да залагам на нея!
Стръв-основно сладка царевица! Кълвеше и на бял,но го избягвах заради"слънчаците" и дребните костури.
И ето го водоема,който ме посреща,както се и очакваше, с облачно и ветровито време,което бе предпоставка за не особено приятен излет!

Но както е казал мъдрецът-"Панта рей.......!"...........

.......та и в това ми бе надеждата.......дано риболовът да бъде успешен!
Е...колко е бил успешен ще го видите в клипчето!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pvcZWjRU9U0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pvcZWjRU9U0?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Финалната снимка в клипа ми е снимана от колегата @ Вуйчо-Ваньо .С негово разрешение съм я включил,за което му благодаря!

Набързо забърках захранка състояща се от царевично брашно,мляно кюспе и сухари/препечен хляб/ добавих малко варено жито,захар и сол в съотношение 3 към 1. Захранката я ароматизирах с няколко степчета с аромат на ягода !
Някой ще кажат:
-Елементарно,Уотсън!

-Да Шерлок Холмс,елементарно,но ефикасно!!!

Досега тази рецепта не ме е подвеждала и затова продължавам упорито да залагам на нея!
Стръв-основно сладка царевица! Кълвеше и на бял,но го избягвах заради"слънчаците" и дребните костури.
И ето го водоема,който ме посреща,както се и очакваше, с облачно и ветровито време,което бе предпоставка за не особено приятен излет!

Но както е казал мъдрецът-"Панта рей.......!"...........

.......та и в това ми бе надеждата.......дано риболовът да бъде успешен!
Е...колко е бил успешен ще го видите в клипчето!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pvcZWjRU9U0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pvcZWjRU9U0?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Финалната снимка в клипа ми е снимана от колегата @ Вуйчо-Ваньо .С негово разрешение съм я включил,за което му благодаря!

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ей,тоя колега Телескоп няма празно.Всичките му излети-успешни.Всичките му клипове-чудесни.
Поздравления!!!
ПП:Що се отнася до моята снимка в края на последното клипче
- мога само да се радвам,че по този начин съм станал част от готините клипчета на Телескоп! 
Поздравления!!!
ПП:Що се отнася до моята снимка в края на последното клипче

Абе,има и неуспешни,ама за тях не пиша!!!Вуйчо-Ваньо написа:Ей,тоя колега Телескоп няма празно.Всичките му излети-успешни............

Благодаря за ласкавите отзиви!
- antivik
- кандидат преподавател
А-ха по-големи брате Телескопе, то в киното и монтажите бая мурафети има де може да се направи и най-куцузлийския излет супер вървежен, но се надявам, че ние де творим филмчета тук не сме от тоя сой, то аз за това и рядко пускам клипове.Телескоп написа:Абе,има и неуспешни,ама за тях не пиша!!!Вуйчо-Ваньо написа:Ей,тоя колега Телескоп няма празно.Всичките му излети-успешни............![]()
Благодаря за ласкавите отзиви!
Поздрави за новото приключение и дано времето ти позволи повечко таквиз до края на годината.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Абсолютно!antivik написа:....може да се направи и най-куцузлийския излет супер вървежен, но се надявам, че ние де творим филмчета тук не сме от тоя сой.......

Не виждам смисъл да лъжем себе си!?

- vlado_takuma97
- новобранец
Много добри перки !