Риболов на перки с приятели!

Модератори: bobopeli, sapuna

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов на перки с приятели!

Мнение от docenta »

Телескоп написа:
docenta написа:... И друго - на стръв млечна, а не консервирана царевица там излизат червеноперки и над кило и се съпротивяват като шаранчета. Имаше ли подобни и при вас?.......
Такива ли ? :D
[img].jpg[/img]
Ачка, като я гледам тази може да е 800 грама и кусур, но аз съм ловил откъм Дъното при потъналите дървета действително над кило - на подвижна плувка и дълбочина 4 метра. Е, някои се забиваха у корените и клоните, ама затова бяха толкова големи, че има къде да се крият. А там има и шаран, пък и сом в най-дълбокото. Получи ли вестника?
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

docenta написа:....... Получи ли вестника?
Да,за което благодаря!
docenta написа:....Ачка, като я гледам тази може да е 800 грама и кусур,.....
Сега за някакви си 200 грама няма да го правим на въпрос!? Риболовец и ловец,ако не послъгват по-малко си губят чара,като такива!!! :lol:
А...тази от днес си беше кило! :D
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Терескоп-а,
Както винаги е на високо ниво - красиви риби и прекрасни снимки и клипове.
Много ми се подобри настроението след това, което видях :D !
И аз понякога хващам някоя истинска червеноперка, ама с тези размери - никога !!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

От днес -06.09.2012 год.
Пак там :
Изображение

Изображение

Изображение
И пак за червеноперка!
Следва серията от сериала"Гол,след гол..!" :D
Изображение
По-дребната червеноперка предпочиташе зрънце варено жито в комбинация с един бял,докато едрата много и харесваше сладката царевица! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Супер Телескопе.Нямате спиране.... :drinkers:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Отново на ниво, както винаги!
Ей Телескопе, стари разбойнико, :D гледам на един от клиповете и ти мъкнеш такъв атрибут кат мен/дървен и закривен от към горния край/, но и тебе не те спира това да обикаляш водите :wink: . :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

antivik написа:...Ей Телескопе, стари разбойнико, :D гледам на един от клиповете и ти мъкнеш такъв атрибут кат мен/дървен и закривен от към горния край/, но и тебе не те спира това да обикаляш водите :wink: . :drinkers:
Еднокракият"пират",винаги на крак и с въдица в ръка на вода!!! :lol:
:drinkers:
Аватар
paradoxical
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от paradoxical »

Страшен риболов сте направили! Най-добрите перки са баташки :)

http://servbg.com/photos/201008_Batak/W ... rget1.html
http://servbg.com/photos/Batak_180708/P1040333.html

Днес ще ги ембедна. Сега нямам сили и си лягам, нещо се отнесъх във форума и след малко няма да мога да стана за бачкане...
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

След известна пауза от към риболовни излети,днес реших да проведа такъв,тъй като според синоптиците през почивните дни ще бъде ветровито и дъждовно. Днешният ден ,поне докато бях на водоема,дъжд нямаше,но вятърът бе в"изобилие".Знаех какво ме очаква,но риболовната страст взе връх над разума!!! :D
Набързо забърках захранка състояща се от царевично брашно,мляно кюспе и сухари/препечен хляб/ добавих малко варено жито,захар и сол в съотношение 3 към 1. Захранката я ароматизирах с няколко степчета с аромат на ягода !
Някой ще кажат:
-Елементарно,Уотсън! :lol:
-Да Шерлок Холмс,елементарно,но ефикасно!!! :wink:
Досега тази рецепта не ме е подвеждала и затова продължавам упорито да залагам на нея!
Стръв-основно сладка царевица! Кълвеше и на бял,но го избягвах заради"слънчаците" и дребните костури.
И ето го водоема,който ме посреща,както се и очакваше, с облачно и ветровито време,което бе предпоставка за не особено приятен излет!
Изображение

Изображение
Но както е казал мъдрецът-"Панта рей.......!"...........
Изображение
.......та и в това ми бе надеждата.......дано риболовът да бъде успешен!

Е...колко е бил успешен ще го видите в клипчето!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pvcZWjRU9U0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pvcZWjRU9U0?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Финалната снимка в клипа ми е снимана от колегата @ Вуйчо-Ваньо .С негово разрешение съм я включил,за което му благодаря! :smt023
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Ей,тоя колега Телескоп няма празно.Всичките му излети-успешни.Всичките му клипове-чудесни.
Поздравления!!!

ПП:Що се отнася до моята снимка в края на последното клипче :smt006 - мога само да се радвам,че по този начин съм станал част от готините клипчета на Телескоп! :smt023
Изображение
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Вуйчо-Ваньо написа:Ей,тоя колега Телескоп няма празно.Всичките му излети-успешни............
Абе,има и неуспешни,ама за тях не пиша!!! :lol:
Благодаря за ласкавите отзиви!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Телескоп написа:
Вуйчо-Ваньо написа:Ей,тоя колега Телескоп няма празно.Всичките му излети-успешни............
Абе,има и неуспешни,ама за тях не пиша!!! :lol:
Благодаря за ласкавите отзиви!
А-ха по-големи брате Телескопе, то в киното и монтажите бая мурафети има де може да се направи и най-куцузлийския излет супер вървежен, но се надявам, че ние де творим филмчета тук не сме от тоя сой, то аз за това и рядко пускам клипове.
Поздрави за новото приключение и дано времето ти позволи повечко таквиз до края на годината. :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

antivik написа:....може да се направи и най-куцузлийския излет супер вървежен, но се надявам, че ние де творим филмчета тук не сме от тоя сой.......
Абсолютно! :smt023
Не виждам смисъл да лъжем себе си!? :wink:
Аватар
vlado_takuma97
новобранец
новобранец

Мнение от vlado_takuma97 »

Много добри перки !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”