Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

В памет на Христо Василев- INCUBUS
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: В памет на Христо Василев- INCUBUS
Ей голяма работа беше INCUBUSA,без да го познавам лично няколко дни ми беше кофти,дори не ми се влизаше във форума,а сега като видях в тази тема мнение от неговия ник,сърцето ми прескочи няколко такта.Още веднъж вечна му памет.INCUBUS написа:Е,ма давайте в разбиранията си някак по-младежки и някак си по-демократичноКато прочетох това,на П.И. за 5-6 часовия излет,даже ме заболяха бъбреците от смях
Сори,апапи,няма значение дали ще хвана риби и даже дали ще ми кълват,но моите излети са "от тъмно до тъмно".Това означава,през зимата,в 07.30ч вече да си на набелязания бряг-започват движения със спининга и по брега до 17.00 поне.През лятото -няма такива компромиси -на брега от 05.15 с всичките му фитнес,паркур,кунг-фу и спининг движения до 21.30 часа.За това без раница, плюс елека, не мога-кат съм си замъкнал гъза там,си поемам всички рискове -в мнението си съм обяснил по-нагоре какво влача в раницата,аз си знам нуждите и условията,по тези въпроси не приемам никакви съвети и критики.Всичко е разчетено за случай,в който може да си счупиш крайник,на мястото да няма обхват за тел.връзка /при нас тук има колкото си искате такива места /,та...Щото,както и да го анализирам,последните ми 10 месеца с чисто спинингови излети,са и най-рискови ,а тва ми вкарва много жувот
,независимо че ми поддържа некои хронични заболявания
Остави само стъпки
- Vid
- кандидат преподавател
Винаги ще те помним, почивай в мир..........INCUBUS написа:Мъжете нямат "тъмна страна"-"тъмната страна" за тях е измислена от непълноценни жени,които,за съжаление, не могат да измислят нищо друго, като имащо тежест възражение.Страните на мъжете са три вида : сиви-най-добрите,философски настроени,допускащи много варианти на цивилизационен избор,включително прилагането едновременно на милосърдие,насилие и компромиси,в името на кауза ; бели-мъжете само по външни полови белези като мъже,а иначе като една каша от фобии,психопатии и изчанченост без кауза или с въображаема кауза,която съществува само в тяхното изопачено и стеснено съзнание;многоцветни-това са хюмнетата,т.е.откровенните "педери",от които може да се очаква абсолютно всичко без предизвестяване-както някое велико дело/ най-често случайно/,така и серия от мръсни гадости,осъществени с подлост и изуверска находчивост.Това,което П.И. е посочил като "тъмната страна на мъжете",си е обичайното подсъзнание на "сивите",когато се анестизират с кулинарни и алкохолни помощни средства за :понасяне на обществото;работодателя;близките роднини;липсата на късмет;кофтито международно положение и пр.,както и просто за отмора и релакс.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Лека му пръст!!!Чел съм уникални постове от този човек ще липсва много!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Тъжно... светла му памет....познавам доста хора, които загинаха заради това което обичаха да правят най-много... понякога се чудя как съм сред живите...и до днес не мога да си простя нелепата смърт на едно 21 -годишно момиче. Тя загина много нелепо, а аз бях един от главните виновници да превърне хобито си професионално занимание... ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ, ИМА ДРУГИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ВАС!
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
INCUBUS написа:Горе главите,никой не е гебердясал,поне тук от братята-графомани.Страници ви чакат,а това за насмукването е задължителна защита срещу психически травми от земетресенията.
И аз снощи,кога си писах апела срещу самоубийствените намеци на Годзи,така се бях втечнил ,че даже нямам спомен кога точно съм заспал.Че усетих един от трусовете,усетих,ама кво от това-събудих се за момент при люшкането,видях в следващия момент две неща : 1/Че нищо не пада отгоре и 2/Съпругата си хърка с упоение отдясно.И аз кво-да не съм по-глупав я -обърнах се на другата страна и го откъртих задълбочено.Въобще на тези неща гледам малко фаталистично-проявите на "оня гад Рихтер",не зависят от човечеството и съвсем от отделното същество като мен например,така,че що да се абим с разни безпокойства? Ако е писано,ще си мрем кротко като жертви на земетръс.Нали смъртта е единствения изход от скапания живот и няма значение кой кога влиза през него-отвъд продължава друг неведом път,така,че...Стоп,това не е проповед,не ми е работа,просто участвам ....
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- krokibg
- учете се от него
Лека му пръст на Ицо,моите съболезнования на семейството му.Познавах го лично,идваха при мене за риба с негови приятели,та си поприказвахме за риболова,живота,хората,форумите и много други неща.Стана ми криво когато разбрах че вече го няма,както би ми станало за всеки един от Вас,нищо че с някои може да сме имали и спорове.Хобито ни обаче е по силно от нас,въртим,сучим,и редовно отваряме за да видим че тук всичко е на ред.Дано и горе да си имат форуми,да има мастика и риби,а на нас ще ни останат само спомените.Лека му пръст,да почива в мир,далече от простотията и лошотията,които ни заобикалят !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Страхотно обяснение.Почивай в мир!!!INCUBUS написа:Изобщо Китай е голяма работа както в прекия,така и в преносния смисъл на думата.Там знаят и две,и двеста.Има мазета,произвеждащи ментета -там на изпадналия "работник"Лей Гной му плащат например 0,3 юана за сглобката на едно макаре "Скръц Тряс".И това е справедливо,защото докато работи,този същия жълтурко си бърка с едната ръка последователно в носа и г..а,като си мисли за гъбясалото междубедрие на сладката малка Пи Джин.После шефа от Триадите разпорежда да опаковат изделието,да го шитнат в Източна Европа,България при себестойност 1,50 лева за 20 или 30 лева и пито-платено.Ама има и друго-не в мазета,а в просторни пожароопасни халета не баби и прошляци като Лей Гной не произвеждат други ментета,ами правят макари на известни и уважавани фирми,в т.ч.и на "Риоби".Там на квалифицирания работник Пън Дуй му плащат примерно 1 юан за сглобката на макара "Риоби Инсайдър"или "Риоби Екусима" или 2 юана за сглобката на "Риоби Заубер"или "Риоби Ексия".Ама по време на работа не му дават да прави това и да си мисли за онова като Лей Гной.Защото над главата му виси бригадирът Чуй Уй,в ръцете го гледа ОТК-то Гнил Дъх,а отстрани пише в тефтера цеховия партиен секретар Жив Зян.Поради което колегата много точно е написал заместител на "Риоби" /може би /.А защо "Риоби" ?Защото аз лично предпочитам да имам в изправност и експлоатация примерно 25 макари едновременно,по няколко бройки за всеки от практикуваните от мен няколко подвида риболов, с марки от горепосочените от предните колеги до посочените от мен модели "Риоби",без да има смазване,лъскане,жалене и милване.Зверска експлоатация :mrgreen:drinkers: и това е.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Загиналият прокурор от Смолян става поредната жертва на злокобни подводни скали
Трагедията с 51-годишният прокурор от Окръжна прокуратура в Смолян Христо Василев, който се удави във водите на язовир „Кърджали" , още държи в шок близките, приятелите и колегите, далеч извън пределите на Смолян.
Стотици се стекоха на поклонението в храма „Св.Висарион Смоленски" преди дни и го изпратиха в последния му земен път.
Площадът пред храма гъмжеше от хора, пристигнали да се простят с нелепо загиналия смолянчанин. За погребението пристигна и зам.-главният прокурор Галина Тонева, прокурори от Върховна касационна прокуратура, колеги на Христо Василев, съдии, адвокати сведоха глави в негова памет.
"Много уважаван колега, изключителен професионалист", казаха от прокуратурата в Смолян.
„Христо Василев беше рядко принципен и ерудиран юрист, и честен човек, никога не правеше компромиси с работата си като обвинител, не се стремеше към постове и слава, а просто съвестно и прецизно работеше по всеки един случай", казват колегите му от областта. След 24 години стаж в съдебната система от Районната прокуратура в Мадан до 2 мандата като зам.-окръжен прокурор на Смолян, Василев е работел изключително отдадено и принципно от дребните дела- до крупните случаи с лихварите от района.
Като цяло трагичният инцидентът е типичен нещастен случай, колкото фатален, толкова и нелеп като ситуация и развръзка.
Василев е бил запален рибар от много години и често прескачал с неколцина близки приятели, за да се отдаде на любимото хоби. В злощастния 15 октомври той бил в отпуск и заминал за ден да хвърля въдицата край язовир „Кърджали".
За последно прокурорът се е чул с близките си към 10 ч. сутринта в понеделник, чаасове след като пристигнал край водоема в района на планинското село Китница. Мястото е много популярно сред запалените рибари, заради голямото количество риба в опашката на язовира. По-късно съпругата на Василев звъняла няколко пъти, за да го чуе, но не успяла да се свърже, защото той не вдигал телефона си. Опитите на семейството останали неуспешни през целия ден и към 23 ч. в полицията в Ардино е бил подаден сигналът за изчезналия мъж. Незабавно е било организирано издирването, при което полицаите открили първо джип „Сузуки", собственост на прокурора, а по-късно намерили дрехите и въдицата му.
На сутринта в района на инцидента пристигнала съпругата на Василев – Светлана, заедно с бившия шеф на „Криминална полиция" Стойчо Братанов, който е сред най- близките приятели на загиналия прокурор.
"Цяла вечер го издирвахме по брега", каза приятелят му Стойчо Братанов и добави: "Нещастен случай е, най-вероятно се е подхлъзнал и паднал в дълбокото". Той разказа, че освен близки приятели, двамата с прокурора, често ходели заедно на риба, а понякога си правели снимка за спомен от излета с въдици. „Аз не снимам, но Христо понякога носеше фотоапарат и снимаше", разказа Братанов, който още не може да повярва, че е загубил приятеля си - при това така без време и нелепо.
Жената на прокурора първа видяла тялото на мъжа си във водата, когато в 7,15 ч. на 16 октомври трупът бил изваден от водолазен екип. При първоначалния оглед криминалистите установили, че най-вероятно мъжът се е подхлъзнал и паднал сам във водата. По тялото не са открити улики за насилствена смърт. На огледа на местопроизшествието е присъствал и окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров, който е наблюдаващ прокурор по разследването..
Окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров:
„Образувано е дело, тече разследване, което ще продължи в законноустановения двумесечен срок. Работи се по версията за нещастен случай, но не се изключват и други" коментира окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров, наблюдаващ делото и отказа каквито е и да било други подробности около инцидента.
Патоанатомът д-р Николай Маринов:
„Аутопсията е направена в кърджалийската болница", потвърди патоанатомът д-р Николай Маринов. Той уточни, че очакват в края на седмицата, около 27-28 октомври, първите резултати от съдебно -медицинската експертиза, но също отказа каквито и да било други данни около инцидента. По неофициална информация от близки до разследването, наш репортер научи, че минути след като започнал аутопсията, патоанатомът поискал още двама медици да се включат в аутопсията.
Кметски наместник на село Китница Сали Мюмюн:
Районът, в който е станала трагедията, се намира на 1 километър от мястото, на което река Арда се влива в язовир "Кърджали" край ардинското село, а в близост има и мост.
Село Китница напълно отговаря на името си, защото е заобиколено от невероятно красиви природни гледки и е сред най-търсените дестинации в района на Ардино, както от туристите, така и от запалените риболовци.
Масово тук идват рибари от Пловдив, Кърджали и Смолян, но има и мераклии които пътуват чак от Варна, за да мятат въдици край Китница, разказа 53 годишният кметският наместник Сали Мюмюн, който управлява селцето вече шести мандат.
Той бил и поемно лице при изваждането на трупа на удавения прокурор от Смолян, когото не бил виждал преди това и не познавал лично. Мюмюн разказа, че вирът, в който е открито тялото е дълъг около 25 метра и е дълбок около 4 метра. По думите му водолазите бързо успели да открият тялото и го извадили за не повече от 5 минути. Кметският наместник видял и раната от удар на лявото слепоочие на Василев.
Той разказа, че малко преди 8 ч. в злощастния ден, хора от селото пътуващи за града, забелязали колата на прокурора край скалистия вир. С него нямало компания, напълно пуст и безлюден бил и целия район, допълва Мюмюн.
Според местните, които макар и от далече, били последните хора видели прокурора жив, във фаталния понеделник нищо друго не им направило впечатление, освен самотния рибар.
Дълбочината на вира не е голяма- около 4 м., но районът е скалист, защото преди години, при изграждането на пътя са взривявали околните скали. Отломки от тях и до днес лежат на дъното на вира и най-вероятно, Василев се подхлъзнал, а при падането си ударил главата в отломка на скалистото дъно.
Районът на инцидента обаче има доста лоша слава, а кметът разказа за два смъртни инцидента на същото място, на което загина и смолянският прокурор.
Преди две години плувец скача от моста, но се ударил в скалистото дъно и загинал в ледените води. Черната серия продължила и през миналата година, когато рибар се удавил на същото място, спомня си Мюмюн и допълва, че дори има паметна плоча край моста.
Смолянски рибари също не крият, че мястото е рисково и когато ловят край този вир, често стъпват на мокрите камъни и не веднъж са се подхлъзвали, и падали във водата.
Трагедията с 51-годишният прокурор от Окръжна прокуратура в Смолян Христо Василев, който се удави във водите на язовир „Кърджали" , още държи в шок близките, приятелите и колегите, далеч извън пределите на Смолян.
Стотици се стекоха на поклонението в храма „Св.Висарион Смоленски" преди дни и го изпратиха в последния му земен път.
Площадът пред храма гъмжеше от хора, пристигнали да се простят с нелепо загиналия смолянчанин. За погребението пристигна и зам.-главният прокурор Галина Тонева, прокурори от Върховна касационна прокуратура, колеги на Христо Василев, съдии, адвокати сведоха глави в негова памет.
"Много уважаван колега, изключителен професионалист", казаха от прокуратурата в Смолян.
„Христо Василев беше рядко принципен и ерудиран юрист, и честен човек, никога не правеше компромиси с работата си като обвинител, не се стремеше към постове и слава, а просто съвестно и прецизно работеше по всеки един случай", казват колегите му от областта. След 24 години стаж в съдебната система от Районната прокуратура в Мадан до 2 мандата като зам.-окръжен прокурор на Смолян, Василев е работел изключително отдадено и принципно от дребните дела- до крупните случаи с лихварите от района.
Като цяло трагичният инцидентът е типичен нещастен случай, колкото фатален, толкова и нелеп като ситуация и развръзка.
Василев е бил запален рибар от много години и често прескачал с неколцина близки приятели, за да се отдаде на любимото хоби. В злощастния 15 октомври той бил в отпуск и заминал за ден да хвърля въдицата край язовир „Кърджали".
За последно прокурорът се е чул с близките си към 10 ч. сутринта в понеделник, чаасове след като пристигнал край водоема в района на планинското село Китница. Мястото е много популярно сред запалените рибари, заради голямото количество риба в опашката на язовира. По-късно съпругата на Василев звъняла няколко пъти, за да го чуе, но не успяла да се свърже, защото той не вдигал телефона си. Опитите на семейството останали неуспешни през целия ден и към 23 ч. в полицията в Ардино е бил подаден сигналът за изчезналия мъж. Незабавно е било организирано издирването, при което полицаите открили първо джип „Сузуки", собственост на прокурора, а по-късно намерили дрехите и въдицата му.
На сутринта в района на инцидента пристигнала съпругата на Василев – Светлана, заедно с бившия шеф на „Криминална полиция" Стойчо Братанов, който е сред най- близките приятели на загиналия прокурор.
"Цяла вечер го издирвахме по брега", каза приятелят му Стойчо Братанов и добави: "Нещастен случай е, най-вероятно се е подхлъзнал и паднал в дълбокото". Той разказа, че освен близки приятели, двамата с прокурора, често ходели заедно на риба, а понякога си правели снимка за спомен от излета с въдици. „Аз не снимам, но Христо понякога носеше фотоапарат и снимаше", разказа Братанов, който още не може да повярва, че е загубил приятеля си - при това така без време и нелепо.
Жената на прокурора първа видяла тялото на мъжа си във водата, когато в 7,15 ч. на 16 октомври трупът бил изваден от водолазен екип. При първоначалния оглед криминалистите установили, че най-вероятно мъжът се е подхлъзнал и паднал сам във водата. По тялото не са открити улики за насилствена смърт. На огледа на местопроизшествието е присъствал и окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров, който е наблюдаващ прокурор по разследването..
Окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров:
„Образувано е дело, тече разследване, което ще продължи в законноустановения двумесечен срок. Работи се по версията за нещастен случай, но не се изключват и други" коментира окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров, наблюдаващ делото и отказа каквито е и да било други подробности около инцидента.
Патоанатомът д-р Николай Маринов:
„Аутопсията е направена в кърджалийската болница", потвърди патоанатомът д-р Николай Маринов. Той уточни, че очакват в края на седмицата, около 27-28 октомври, първите резултати от съдебно -медицинската експертиза, но също отказа каквито и да било други данни около инцидента. По неофициална информация от близки до разследването, наш репортер научи, че минути след като започнал аутопсията, патоанатомът поискал още двама медици да се включат в аутопсията.
Кметски наместник на село Китница Сали Мюмюн:
Районът, в който е станала трагедията, се намира на 1 километър от мястото, на което река Арда се влива в язовир "Кърджали" край ардинското село, а в близост има и мост.
Село Китница напълно отговаря на името си, защото е заобиколено от невероятно красиви природни гледки и е сред най-търсените дестинации в района на Ардино, както от туристите, така и от запалените риболовци.
Масово тук идват рибари от Пловдив, Кърджали и Смолян, но има и мераклии които пътуват чак от Варна, за да мятат въдици край Китница, разказа 53 годишният кметският наместник Сали Мюмюн, който управлява селцето вече шести мандат.
Той бил и поемно лице при изваждането на трупа на удавения прокурор от Смолян, когото не бил виждал преди това и не познавал лично. Мюмюн разказа, че вирът, в който е открито тялото е дълъг около 25 метра и е дълбок около 4 метра. По думите му водолазите бързо успели да открият тялото и го извадили за не повече от 5 минути. Кметският наместник видял и раната от удар на лявото слепоочие на Василев.
Той разказа, че малко преди 8 ч. в злощастния ден, хора от селото пътуващи за града, забелязали колата на прокурора край скалистия вир. С него нямало компания, напълно пуст и безлюден бил и целия район, допълва Мюмюн.
Според местните, които макар и от далече, били последните хора видели прокурора жив, във фаталния понеделник нищо друго не им направило впечатление, освен самотния рибар.
Дълбочината на вира не е голяма- около 4 м., но районът е скалист, защото преди години, при изграждането на пътя са взривявали околните скали. Отломки от тях и до днес лежат на дъното на вира и най-вероятно, Василев се подхлъзнал, а при падането си ударил главата в отломка на скалистото дъно.
Районът на инцидента обаче има доста лоша слава, а кметът разказа за два смъртни инцидента на същото място, на което загина и смолянският прокурор.
Преди две години плувец скача от моста, но се ударил в скалистото дъно и загинал в ледените води. Черната серия продължила и през миналата година, когато рибар се удавил на същото място, спомня си Мюмюн и допълва, че дори има паметна плоча край моста.
Смолянски рибари също не крият, че мястото е рисково и когато ловят край този вир, често стъпват на мокрите камъни и не веднъж са се подхлъзвали, и падали във водата.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
INCUBUS......
Каквото и да напиша,ще е ... клише или т.нар."тривиално".Светло му прераждане на човека,а на всички нас,включително и на Доцента,ми се ще да пожелая в лошия случай точно такава смърт,когато й дойде времето.Може би по-хубавата е по време на риболов,ама тогава се създават повече притеснения за близките....
Каквото и да напиша,ще е ... клише или т.нар."тривиално".Светло му прераждане на човека,а на всички нас,включително и на Доцента,ми се ще да пожелая в лошия случай точно такава смърт,когато й дойде времето.Може би по-хубавата е по време на риболов,ама тогава се създават повече притеснения за близките....
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Пълна случайност е, че днес се връщам към тази тема, но ...
Дълго мислих, какъв цитат на Ицо да пусна и днес случайно го намерих :
До тук, само двамата с него сме споменавали за тези любими автори - Илф и Петров !
За Джеръм К.Джеръм - всички го знаят, малцина са го чели !
Дълго мислих, какъв цитат на Ицо да пусна и днес случайно го намерих :
INCUBUS написа:Със сигурност,не е писано от обявения автор -иначе,е забавно за всички,които не са чели нищо от Илф и Петров и Джеръм К.Джеръм...
До тук, само двамата с него сме споменавали за тези любими автори - Илф и Петров !
За Джеръм К.Джеръм - всички го знаят, малцина са го чели !
-
- кандидат преподавател
КОГАТО ЧЕТА ВАШИТЕ МИСЛИ И СПОМЕНИ ЗА МОЯ ЛЮБИМ ЧОВЕК ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ТОЙ Е СРЕД НАС И НИКОГА НЕ НИ Е НАПУСКАЛ!
БЛАГОДАРЯ ВИ !
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
БЛАГОДАРЯ ВИ !
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В памет на моя ПРИЯТЕЛ Христо Василев=най-добрият рибар след прокурорите и най-добрият прокурор сред рибарите!!
пак да се върнем към част от темата на Стоунчо приказния -"прехода".Ментетата сред напитките се появиха точно през прехода,за разлика от ментетата сред хората,които ги има от зората на човечеството. И е донякъде парадоксално,че в днешното европейско време,отмервано от ориенталски часовници в Татковината ни,се съмняваме изпърво в напитките,а чак след това /след като сме се натравяли надлежно и сме преживели това осиране по житейския ни път /започваме да се съмняваме в човеците,които са ги дестилирали,продали и поднесли до жадните ни устенца.За това,омерзен от човечеството -този отпадък на светата еволюция или на тривиалната извънземна лабораторна излагация в галактически мащаб,пия само "Мастика Пещера",защото... имам пълно доверие в питието заради пълното ми доверие в човека,който бди над технологията в тази осенена от божията ръчичка фабрика и който е много стабилен наш колега-риболовец
почивай в мир ПРИЯТЕЛЮ!!! Много слука по вечните ловни полета. Не можахме да се видим лятото, въпреки желанието ни, но такъв е живота!!!
пак да се върнем към част от темата на Стоунчо приказния -"прехода".Ментетата сред напитките се появиха точно през прехода,за разлика от ментетата сред хората,които ги има от зората на човечеството. И е донякъде парадоксално,че в днешното европейско време,отмервано от ориенталски часовници в Татковината ни,се съмняваме изпърво в напитките,а чак след това /след като сме се натравяли надлежно и сме преживели това осиране по житейския ни път /започваме да се съмняваме в човеците,които са ги дестилирали,продали и поднесли до жадните ни устенца.За това,омерзен от човечеството -този отпадък на светата еволюция или на тривиалната извънземна лабораторна излагация в галактически мащаб,пия само "Мастика Пещера",защото... имам пълно доверие в питието заради пълното ми доверие в човека,който бди над технологията в тази осенена от божията ръчичка фабрика и който е много стабилен наш колега-риболовец
почивай в мир ПРИЯТЕЛЮ!!! Много слука по вечните ловни полета. Не можахме да се видим лятото, въпреки желанието ни, но такъв е живота!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=