Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Бяла риба на яз.Искър
Модератор: sapuna
Re: Бяла риба на яз.Искър
Тръгна миличката и таз година,направих сефтето на 20.03 един брой бяла 2.3 кг и два нереализирани удара!наслука на всички
hora za koi qz.iskar govorite ima 1 qzovir iskag varnensko do val4i doi za nego li stava na vapros

Хора за кой яз. искър говорите има 1 язовир искар варненско до вълчи дол за него ли става на въпрос
Спазвай правилата за писане!!!! другия път ша трия!!!!

Хора за кой яз. искър говорите има 1 язовир искар варненско до вълчи дол за него ли става на въпрос
Спазвай правилата за писане!!!! другия път ша трия!!!!
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
О не това беше невменяем отговор.Не има и втори яз. Искър , намира се до град ЗлатарицаToshko_93 написа:hora za koi qz.iskar govorite ima 1 qzovir iskag varnensko do val4i doi za nego li stava na vapros![]()

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пишеме за Язовира Искър - най-големият на Балканския полуостров
650 млн. куб. м.

голямия гьол на Челопечане и на Чепинци поне няма още раци, които да пречат на дъно
________________________________________________________________________________
Ааа колега,това с раците нещо си объркал,не само че ги има в изобилие а и миди по половин кило излизат,особено на Челопечене!Няма мятане на дъно,дори и на плувка от време на време излиза по некой рак!
А иначе за Искъра,има бяла ама много я мрежат,има шанс с лодка със сонар навътре с воблер,иначе бош-лаф работа!
Успех!
________________________________________________________________________________
Ааа колега,това с раците нещо си объркал,не само че ги има в изобилие а и миди по половин кило излизат,особено на Челопечене!Няма мятане на дъно,дори и на плувка от време на време излиза по некой рак!
А иначе за Искъра,има бяла ама много я мрежат,има шанс с лодка със сонар навътре с воблер,иначе бош-лаф работа!
Успех!
Dio perdona-Io No!

Колеги,дайте информация, тези дни на тролинг дава ли бялата риба.Мисля тия дни да посетя язовира.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в понеделник ще ти дам прясно инфоdacko1954 написа:Колеги,дайте информация, тези дни на тролинг дава ли бялата риба.Мисля тия дни да посетя язовира.

28.06-яз.Искър. Тролинг до 16.00 около 10 сулки.Само 2 мерни ,останалите обратно да пораснат.След 16.00 на фидер-платики доволно.
Re:
Я-а-а! Добре дошъл Отчо Нафърфорие, как са там небесните дела?!Мойсей написа:А ти низвергний,що се вреш там що е само за възвишений?otkacen написа:троли ти за какъв опит говориш като вчера се качи на лодка за сефте,просто имаш късмета на начинаещия и![]()
![]()
Чети,чети,чети,а умисъл остай за можещий!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- krokibg
- учете се от него
Хи,хи,хи,хи,голям майтап пада тукаdocenta написа:Я-а-а! Добре дошъл Отчо Нафърфорие, как са там небесните дела?!Мойсей написа:А ти низвергний,що се вреш там що е само за възвишений?otkacen написа:троли ти за какъв опит говориш като вчера се качи на лодка за сефте,просто имаш късмета на начинаещия и![]()
![]()
Чети,чети,чети,а умисъл остай за можещий!![]()
![]()

Марко,Троли ша да ти е комшия или те следи да те види къде ходиш за бяла риба и да те види със какви воблерчета ги хващаш.Вече когато карате колите си,гледайте кой и колко време кара след вас че Тролито,освен тролингист е и преследвач

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ето и от мен от събота за три часа тролене, по покана на колеги у техната лодка.

Това му е севтето на новата пръчка, "дайва" купена на скоро от магазин "НаРиба".
Излизаха и доста маломерни сулки, дано да пораснат, пощадени от бракониери

Това му е севтето на новата пръчка, "дайва" купена на скоро от магазин "НаРиба".
Излизаха и доста маломерни сулки, дано да пораснат, пощадени от бракониери

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
малко със закъснение инфо и от мен... в неделя /29.06./ тролихме 7 часа... един празен удар на мен и едно малко сомче на колегата... имаше силен вятър и вълни... На 3-тата снимка се виждат...

- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво Тедо! Браво за пуснатото соме!
Браво Тошко! Този миг на малчоганът ще му остане за цял живот! В лодка да хванеш риба по-дълга от разперените му ръце, е това си е приключение! А представяте ли си как след години разказва на внуците си: -Ей такава риба хванахме в лодка, когато бях малък колкото вас! И разперва ръце!
Браво Тошко! Този миг на малчоганът ще му остане за цял живот! В лодка да хванеш риба по-дълга от разперените му ръце, е това си е приключение! А представяте ли си как след години разказва на внуците си: -Ей такава риба хванахме в лодка, когато бях малък колкото вас! И разперва ръце!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колегата Цецо го пусна с моето пълно съгласие...