Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Държава ли сме?
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Държава ли сме?
Министър Нона Караджова - E-mail: minister@moew.government.bg
Заместник-министър Евдокия Манева - E-mail: emaneva@moew.government.bg
Заместник-министър Ивелина Василева - E-mail: ivvasileva@moew.government.bg
Аз писах !
Заместник-министър Евдокия Манева - E-mail: emaneva@moew.government.bg
Заместник-министър Ивелина Василева - E-mail: ivvasileva@moew.government.bg
Аз писах !
От миналото нека се учим
и бъдещето така ще съзрем.
Каквото е писано - ще се случи,
каквото не е - ще го създадем.
и бъдещето така ще съзрем.
Каквото е писано - ще се случи,
каквото не е - ще го създадем.
http://www3.moew.government.bg/?show=news&nid=1744
Това е линк към официалната страница на МОСВ. Пълен ташак! Отговорът е мотивиран очевидно!!!
Това е линк към официалната страница на МОСВ. Пълен ташак! Отговорът е мотивиран очевидно!!!
-
- вече хвърля и на тежко
По реката плуваше пяна още предната седмица.Явно тогава са започнали да я тровят.Пяната беше от Писарево и я забелязах и на Раданово.Около Търново я няма.Явно източника на замърсяване е от Г.Оряховица.
- maranzika
- сериозен играч
Не ме е срам хич.Kaligula85 написа:Ами ако и Ботев и Левски си бяха "хванали самолета"??? Не Ви ли е срам да говорите така?
Ти колко пъти си се сблъсквал с "Държавният Апарат"?Няма оправия....Пробвай се,ама надали....Като станеш повечко години ще си викаш като мене къв го търся в тая държава..Как ще обясниш на децата си,че :..."Ходенето за риба е просто разходка".Щото моя синковец вече на няколко пъти ме пита що ходя да си губя времето,като то бракониерите са минали преди нас!!!!!!!Просто или се примиряваш ТУК или бегаш НЯКЪДЕ далеч...
-
- новобранец
Не ми се спори, а и темата тук е друга. Наслукаmaranzika написа:Не ме е срам хич.Kaligula85 написа:Ами ако и Ботев и Левски си бяха "хванали самолета"??? Не Ви ли е срам да говорите така?
Ти колко пъти си се сблъсквал с "Държавният Апарат"?Няма оправия....Пробвай се,ама надали....Като станеш повечко години ще си викаш като мене къв го търся в тая държава..Как ще обясниш на децата си,че :..."Ходенето за риба е просто разходка".Щото моя синковец вече на няколко пъти ме пита що ходя да си губя времето,като то бракониерите са минали преди нас!!!!!!!Просто или се примиряваш ТУК или бегаш НЯКЪДЕ далеч...
Не искам да вярвам че това е истина!

- Vid
- кандидат преподавател
Колеги, малко извън темата, щото проблема с риболова в Б-я е и последния проблем на държавата. Виждам, че сте млади хора, така че ориентирайте се навреме, че кат станете на 40-50 г. закъде?? Дори оня гъзолизец Цветанов си го призна - след 10г. всеки 5-ти българин ще е циганин. Европа казва - след 10г. всеки 4-ти българин ще е циганин. А истината е, че след 10г. всеки поне 3-ти българин ще е циганин..., поне, ако не висеки втори... Какво означава това???? Дерзайте...
Истината е следната - Б-я загива и никой нищо не прави....
Я не съм нито Ботев, нито Левски, а обикновен човек с обикновени човешки проблеми и ако не спася себе си...., поне да спася децата си....
Замислете се хора, ние не сме гражданско общества, а паплач..., така че спасявайте се по единично кой как може

Истината е следната - Б-я загива и никой нищо не прави....
Я не съм нито Ботев, нито Левски, а обикновен човек с обикновени човешки проблеми и ако не спася себе си...., поне да спася децата си....
Замислете се хора, ние не сме гражданско общества, а паплач..., така че спасявайте се по единично кой как може

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Мамицата им мръсна........Занулиха Янтрата

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Тогава не е имало самолети, иначе биха скъсали синджира и те!Kaligula85 написа:Ами ако и Ботев и Левски си бяха "хванали самолета"??? Не Ви ли е срам да говорите така?
Като са останали - да не би да са цъфнали и вързали? И двамата са били предадени от българи....мда....двама са дружина, а трима вече са дружина с предател в нея.
Ако трябва да се върнем по-назад, то тъпакът Аспарух е виновен за цялото ни дередже!
Ако беше прекосил Мисисипи, а не Дунава, е-хеееее....!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хванали са колега само че не самолета, а кораба за Румъния ама като и да е това друга тема. По темата то поета го е казал "Не сме народ, а мърша!"Kaligula85 написа:Ами ако и Ботев и Левски си бяха "хванали самолета"??? Не Ви ли е срам да говорите така?
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- young fisherman
- новобранец
Започвам да мисля ,че зимен риболов по янтра тази година НЯМА да има след този ПОТРЕСАВАЩ материал.
П.С поправете ме ако не е така

П.С поправете ме ако не е така

- maranzika
- сериозен играч
А защо трябва да го има този Зимен риболов?Точно заради него изчезна кефалът....

Не можах да се стърпя
не е проблем зимния риболов. Проблема е че както и ние така и кефалът не е уцелил територията
За мен тези забрани са напълно измислена работа тоя който си бракониерства не му пречи забраната за какъвто и да е риболов. Разбирам да се забрани вземането на риба, но това архаично разбиране че риболова е за прехрана е отразено и в законите ни по презумция в тях щом ловиш риба ще я ядеш за това има и забрани за улов на риба. Ако се разреши любителския риболов през цялата година, но примерно в периода на размножаване се забрани вземането на риба и използването на живарници мисля че резултата ще е по - добър от колкото сега действащите правила.
не е проблем зимния риболов. Проблема е че както и ние така и кефалът не е уцелил територията
За мен тези забрани са напълно измислена работа тоя който си бракониерства не му пречи забраната за какъвто и да е риболов. Разбирам да се забрани вземането на риба, но това архаично разбиране че риболова е за прехрана е отразено и в законите ни по презумция в тях щом ловиш риба ще я ядеш за това има и забрани за улов на риба. Ако се разреши любителския риболов през цялата година, но примерно в периода на размножаване се забрани вземането на риба и използването на живарници мисля че резултата ще е по - добър от колкото сега действащите правила.
скобара е риба проклета

- daniel defoe
- разбира нещата
Няма две мнения по този въпрос, само че, на кефала му е малко по-лесно да (е)мигрираpojara28 написа:...Проблема е че както и ние така и кефалът не е уцелил територията ...