Избор на 7м. директен телескоп

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Re: Избор на 7м. директен телескоп

Мнение от RAAZIEL »

DJONI RINGO написа:
lishev_64 написа:За тези парички аз също смятам, че Сивейдата е много разумно решение.
.
Здравей колега! За бюджета, който си заделил ти препоръчвам тази седмица http://fishingshop-pike.com/index.php?r" onclick="window.open(this.href);return false; ... uct_id=591
Въдицата е здрава, изпъната и много добре балансирана. Въпреки своите 290гр., усещането в ръката е прекрасно.
Въдицата е с изключителен строй, което опровергава мнението, че късата транспортна дължина предполага увисване при работно положение -
................... Никога не взимай директни телескопи с транспортна дължина под 1.38-1.40-от опит ти го казвам!По дългата транспортна дължина дава по добър строй на въдицата!
Да, има известна истина, но определено това не се отнася за коментираната сопа. А и не много големия грамаж (за тези пари) прави риболова с нея удоволствие. Тук, по морето, Сивейдата се използва изключително много от колегите при риболов на илария и платерина. Повярвай - почти няма равна.
Успех в избора! :smt023
Гово
:drinkers:
Говоря от името на това,че имам арсенал от 12 осмици в които има доста по висок клас от коментираната тояжка и е нормално като избирам нещо качествено да не е 1.33 транспортна-така аз действам лично :) за тези пари наистина тази седмица може би е топ!
Mммммдаааа Джонка,и аз не че нещо,ама преди време след доста коментари с теб се понабутах с прехваления мавър,а отскоро по някакъв късмет се сдобих с ,,една от любимите ти палавници'',а именно финеска 8м.Та след новите ти коментари я примерих-1.35 тр.дължина!!!!Не че не провисва,но по твойта логика да беше ми я продал навремето...
А пък това филстарско дърво дет си го постнал-язък ти за 12-те класни осмици....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Избор на 7м. директен телескоп

Мнение от DJONI RINGO »

ACTEPA написа:
DJONI RINGO написа:http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=53" rel="nofollow!
Колега ето ти нещо според мен прилично за парите си! Най важното е ,че имаш транспортна дължина 1.47!!!!!!! Никога не взимай директни телескопи с транспортна дължина под 1.38-1.40-от опит ти го казвам!По дългата транспортна дължина дава по добър строй на въдицата!
Нищо лично колега, но прави впечатление, че коментираш въдици който никога не си държал в ръка и дори не знаеш какъв цвят са. Човекът си търсеше пръчка за риболов и не е споменавал, че ще брули орехи с нея. Колегите преди теб съвсем правилно го насочиха към Шивейдата, която е без аналог в този ценови клас.
Нищо лично и към теб ,но аз си позволих да изкажа мое мнение относно транспортната дължина!!!! Къде видя да коментирам SIWEIDA???????? Къде? Относно директните телескопи мога да коментирам !Дал съм мнение за транспортна дължина !Колкото и нескромно да прозвучи имам директни за хиляди левове и вервай ми не бруля орехи с тях!!!!!!Колкото до теб варненски си е лично твой проблем какво купуваш- питал си казал съм си мнението!За мен моят автомобил е много добър,за теб не-така и с тоягата....че ти даже и седмица купи;) Ако помниш моят мавер го продадох веднага и ти ми написа,защо не съм ти се обадил по рано;)Трябваше да ти светне лампичката още тогава,защо Джони го разкара бързо ;) Да не беше добър-в бойна среда беше много лигав и мощен!Писах ти и на лични,но ти не отговори.....е чак сега отговаряш публично:D За финесста-отдавна ги продадох моите,,палавници,, да те бяха с по къса транспортна,висящи и много здрави-АНТИКИ! Лично щях да ти я подаря едната,да те компенсирам за мавера-нямаше да е проблем;)Гледам,че питаше и за Фрецията-имам я и нея-за мен добра,за други не:лично мнение!!!!!!!!!Относно лазера,човека търсеше нещо бюджетно!Сега чакам един топ модел на Мило!Така че нека запазиме добрият тон.Пак ще се повторя-никъде не коментирам качествата на SIWEIDA ,дори съм написал,че сигурно за парите си е най доброто,под коментара на уважавания от мен като форумник и даващ много точни мнения колега lishev _64!Като баскетболисти сте ебати скоците,ебати чудото:DМир и щастие!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”