Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоеми около Перник и областта
Модератор: sapuna
- nocalled
- научил се да хвърля
Re: Водоеми около Перник и областта
някой да има прясно инфо за диканите и бушляк?
you'd better run...
- Батко Емо
- разбира нещата
Значи,че следиме нещата
Мое да напраиме сравнение колко сте задобрели,макар,че и тогава си ловехте с брат ти.

-
- ще става разбирач
Днес посетих Бушляк, първи ден от отпуската - 6 хамсии/уклеи/. Просто трагичен риболов, уклеят не е активен и не се повлия от храната, просто бяха инцидентни кълвания.
Времето перфектно, водата огледало, - но нито една риба не проигра - ще кажеж, че няма риба в язовира.
Нещо съм озадачен, като знам какъв риболов се прави по това време на годината там.
Времето перфектно, водата огледало, - но нито една риба не проигра - ще кажеж, че няма риба в язовира.
Нещо съм озадачен, като знам какъв риболов се прави по това време на годината там.
- nocalled
- научил се да хвърля
много ми се ходеше на диканите и днес след като оставих малката на училище газ натам.nocalled написа:някой да има прясно инфо за диканите и бушляк?
язовира пълен както не съм го виждал до сега, но наредени табели риболова забранен. звъни на приятел, той на "инвеститора" за да стане ясно, че сега е забранен за риболов, до лятото...може би.
пак газ този път към бушляк. там 2 коли. разпъваме до къщата, до 13:20 без пипане.
пак газ посока село върба /сега квартал на радомир/
не бях ходил там, приличен водоем за платено. 10 лв плащаш и ловиш с 2 пръчки ако искаш и с една/ като мен/ но пак са си 10лв.
събереш ли 10 билета получаваш един безплатен / евала/
застанахме на стената от 14:30 докъм 18:00 - аз 7 пъстърви, колегата 4. бяхме с едни от добрите постижения

ловихмихме на шарен.
моя такъм - мач, 3,9м, влакно 14мм на ваглер 6гр, че имаше насрещен вятър, кука 12-ка, тънка гамакацу. рибетата очевидно си искат стрелби с прашката /шарен в моя случай/
по инфо от колегите наоколо и пазач пускат пъстърви всеки петък, най-добре /според пазача/ да се иде понеделник.
you'd better run...
- BaldEagles
- новобранец
Мерси за информацията, колеги!
До колкото да разбирам, ако не се прецака много времето, че по Върба в момента ще е най-добре да се отиде, като говорим за платени. Също и АРКАТА, разбира се-без да ловим щуките!!!
Имам съмнения, че на Бушляк са хвърляни мрежи, ОСВЕН че рибата още не се е 'раздвижила' както трябва. Вие как мислите?
До колкото да разбирам, ако не се прецака много времето, че по Върба в момента ще е най-добре да се отиде, като говорим за платени. Също и АРКАТА, разбира се-без да ловим щуките!!!
Имам съмнения, че на Бушляк са хвърляни мрежи, ОСВЕН че рибата още не се е 'раздвижила' както трябва. Вие как мислите?
Най-добрата риба идва когато най-малко я очакваш.
Добрият рибар не отива на водоема само заради излета, не надува музика и не пече скари. Добрият рибар отива за спорта и тръпката.
Природата трябва да се опази, събери си боклука след излета!
Добрият рибар не отива на водоема само заради излета, не надува музика и не пече скари. Добрият рибар отива за спорта и тръпката.
Природата трябва да се опази, събери си боклука след излета!
-
- ще става разбирач
И то много мрежи, от тези дето нищо не пропускат!

- Батко Емо
- разбира нещата
Милев да не е зарибил Диканя?
Требе да се провери. 

- asenfisherman
- ще става разбирач
Някой да знае нещо за статута на новия в Ярджиловци и дали е останало нещо? Че се изредиха доста арендатори и там 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А Бегуновци дали със сигурност ще го пуснат на 1ви,че точно тогава почивам?
- Батко Емо
- разбира нещата
Че разберем
А ега.

- asenfisherman
- ще става разбирач
Откриването е в събота-вече инфото е официално.7 лв.на пръчка за 12 часа и 10 за 24 часа.Всяка 3-та пръчка е безплатна.Тия дни ще пуска още риба,но не знам каква (няма да е пъстърва).drebens написа:А Бегуновци дали със сигурност ще го пуснат на 1ви,че точно тогава почивам?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е ако всичко е нормално до неделя мисля да се пробвам там.
-
- новобранец
Може ли да се сдобием с малко повече инфо,събота 30.03.2013г. ли е,и от колко часа е откриването.asenfisherman написа:Откриването е в събота-вече инфото е официално.7 лв.на пръчка за 12 часа и 10 за 24 часа.Всяка 3-та пръчка е безплатна.Тия дни ще пуска още риба,но не знам каква (няма да е пъстърва).drebens написа:А Бегуновци дали със сигурност ще го пуснат на 1ви,че точно тогава почивам?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кое точно не ти е ясно??? От колко според теб е откриването......След коктейла много ясно.
-
- новобранец
Попитах за да не се окаже че в събота сутринта съм бил 60-70км.за да пия коктеил от студена освежаваща напитка наречена вода.
Благодаря!
Благодаря!