Внимание колеги! Полицията погна рибарите ни в Гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Внимание колеги! Полицията погна рибарите ни в Гърция

Мнение от Nikola Polizovski »

СЪНДИ написа:
сандански карп написа:Айде сега,ами русопонтите знаете ли каква кочина оставят след тях,колко пъти чистя шишета от узо и водка?!!!Те са най-голямите бракониери,това са мрежи...минават с ток,ама не ги закачат,има си ненавист към българи и македонци,това е истината :wink: това че и от нашите има калпави е неоспорим факт,но...не бива да се слагат всички под общ знаменател :!:
Добре казано......Това е самата истина.
И само тие който одат знаат какво става,че си събираме чували с боклуци-си събираме но найчесто и ги забравям в Витото и си ги прекарвам до дома чрез 2 граници :D
А за бракониерство -хора бре ако некой взел 5-10 кила риба едва ли бракониер.....ако само видите кво правят местните....ке ме фане инат и ке направя клипове как се лови по гърцки и русопонтски...да кат ви пусна тук има на гъз да паднете.
Конкретни примери*********
При нас още не съм видел как се утрепва риба с ток-там многократно.
При нас да видиш парашутка много ретко-там от трима-двама са с парашутка.
При нас в Вардаро още не съм виждал лотка с двигател да кара и влачи мрежи-там нагло и през пръчките ни.
При нас не съм виждал даули за сом-там на Струма и на Вардар на всеки 10 метра.
Има примери да ви давам още 100....
е сега малко и за нас самите************
неоспорна истина е че и от нас остава кочина...аз не ги разбирам тези хора....кво ке загубат ако за 3-4 минути след риболова си почистат местото,но тези който остават там боклуци остават и в България и в Македония....
Когато приказваме за глобяване никога не треба да се слагат на едно место примерните и непримерните....и ние който одиме и се считаме за примерни сме за глоби и ред ...
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Днеска инфо от колеги 100%
9 коли с риболовци отнели всички до еден глоби по 450 евро за нарушаване на екологията.Най трагично е че всички Гърци който в голема бройка ловеле там са ги пуснали до еден...а всички наши и Българи са отнели глоби.А найтргаично-глоби за боклук който е бил с седмици до водата.Били са в станция и докато роднини от тук не са откарали пари,не са ги пуснали.
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Лоша работа, заради някои го отнасят всички...
trangelov
новобранец
новобранец

Мнение от trangelov »

Къде са глобявали?
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

trangelov написа:Къде са глобявали?
Река Лудиас(посока за Верия)
Macedonia
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Nikola Polizovski написа:Днеска инфо от колеги 100%
9 коли с риболовци отнели всички до еден глоби по 450 евро за нарушаване на екологията.Най трагично е че всички Гърци който в голема бройка ловеле там са ги пуснали до еден...а всички наши и Българи са отнели глоби.А найтргаично-глоби за боклук който е бил с седмици до водата.Били са в станция и докато роднини от тук не са откарали пари,не са ги пуснали.
Денеска пак същата прикаска.Много риболовци......контрол...даване на чували по риболовците и бесплатна работа за всички,за на края да ги изгонат като кучета...този път без глоби .Отвратително защото никой нема право да се произкаже дали е виновен или не....аа и още нещо..днес са се досетили да глобяват на тези който са оставили колите до асфалта за неправилно паркиране :!:
Macedonia
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Браво на гърците, нас да ни гонят а да си тачат русопонтите.
Те ще им оправят екологията, ни риби ни тревичка не никле след тея. Ама българи и македонци виновни.
Обаче ние веднага скачаме нека да им е на нашите те са браконерите, нашите мъкнат чувалите.
Посред бял ден ти пускат стотици метри мрежи в канал с широчина 30 метра, десетки хора ловят с парашути, ядат и пият като свини на брега. Карат пияни, палят огън навсякъде ако е студено.
Ние сме били браконерите, че и сами се плюем :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Nikola Polizovski написа:
СЪНДИ написа:
сандански карп написа:Айде сега,ами русопонтите знаете ли каква кочина оставят след тях,колко пъти чистя шишета от узо и водка?!!!Те са най-голямите бракониери,това са мрежи...минават с ток,ама не ги закачат,има си ненавист към българи и македонци,това е истината :wink: това че и от нашите има калпави е неоспорим факт,но...не бива да се слагат всички под общ знаменател :!:
И само тие който одат знаат какво става,че си събираме чували с боклуци-си събираме но найчесто и ги забравям в Витото и си ги прекарвам до дома чрез 2 граници :D
А за бракониерство -хора бре ако некой взел 5-10 кила риба едва ли бракониер.....ако само видите кво правят местните....ке ме фане инат и ке направя клипове как се лови по гърцки и русопонтски...да кат ви пусна тук има на гъз да паднете.
При нас в Вардаро още не съм виждал лотка с двигател да кара и влачи мрежи-там нагло и през пръчките ни.
неоспорна истина е че и от нас остава кочина...аз не ги разбирам тези хора....кво ке загубат ако за 3-4 минути след риболова си почистат местото,но тези който остават там боклуци остават и в България и в Македония....
Когато приказваме за глобяване никога не треба да се слагат на едно место примерните и непримерните....и ние който одиме и се считаме за примерни сме за глоби и ред ...
Никола,а тебе приятелю,преди няколко години,чии кур те накара да ги отваряш нашите тук месари за риболова в Гърция ??? Не ти ли мина през акъла че вместо да направиш добро,създаде проблеми на вашите риболовци на себе си и на още шепа коректни риболовци,които отиват там заради удоволствието ??? Ти си единствения Македонец,които не е разбрал че тук сме си ебали мамата,и чат пат и бащите :idea: :idea: :idea: Що се отнася до гърците,това се очакваше,това да не ни е тук в България и нескопосаните действия на мързеливците от ИАРА.Шефовете от ИАРА знаят какво се иска,но по ниските нива,положението е трагично,на пръсти се броят хората милеещи да се направи нещо.За това,няма да е лошо да дойдат тук Гърците и да ни оправят,че никакъв кур не става и от нас :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И така,какво стана,ти Никола с най-добри чувства и приятелски подбуди без да знаеше че така ще стане,помогна на доста месари да усерат и тамошните реки че затвориха и вашите вратички.Не ми се сърди,че съм откровен,утре пак като научиш за някои свободен гьол но у вас в македония,кажи им на нашите да доидат и там да усерат че като ги гепат вашите милиционери да им ударят и по един кур че белким им секне лакомията :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П Някои от вас които познавам и знам че сше коректни и не сте месари,да не се вържете от написаното,ако обаче решат че и тях обиждам,здраве да е :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ivak написа:Браво на гърците, нас да ни гонят а да си тачат русопонтите.
Те ще им оправят екологията, ни риби ни тревичка не никле след тея. Ама българи и македонци виновни.
Обаче ние веднага скачаме нека да им е на нашите те са браконерите, нашите мъкнат чувалите.
Посред бял ден ти пускат стотици метри мрежи в канал с широчина 30 метра, десетки хора ловят с парашути, ядат и пият като свини на брега. Карат пияни, палят огън навсякъде ако е студено.
Ние сме били браконерите, че и сами се плюем :lol:

Ивак,приказката за сухото и мокрото нали я знаеш ??? Заради едни,патят и други,които не отиват да правят поразии и да тъпчат чували.Не е един и ли два случаите на Българи прекарващи чували с риба,като не видели !!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

bobo_33333 написа:
Внимание колеги! Полицията погна рибарите ни в Гърция
И защо ни сметна за колеги :roll:
Не виждам ,ако си редовен,да има причина да бъдеш гонен или да се криеш :rolleyes:

Е затова става въпрос "КОЛЕГА"

Днеска инфо от колеги 100%

Денеска пак същата прикаска.Много риболовци......контрол...даване на чували по риболовците и бесплатна работа за всички,за на края да ги изгонат като кучета...този път без глоби .Отвратително защото никой нема право да се произкаже дали е виновен или не....аа и още нещо..днес са се досетили да глобяват на тези който са оставили колите до асфалта за неправилно паркиране :!:
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Ред,законност и справедливост! :D Но в тея глоби,както го описват колеги има нещо гнило :?
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Няма нищо гнило , просто там държавата си върши работата. Честно да си кажа едва ли бракониерството в Гърция е голям проблем , при положение , че там във водоемите ИМА риба а тук не.
prodos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от prodos »

Хората са в кризааа , трябват им париии ....
Аватар
avto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от avto »

Nikola Polizovski написа:
СЪНДИ написа:
Добре де,как тогава у нас няма риба,а там има и ходим?
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”