За МиФфката...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

5кила написа:
petro_op написа: А кака ли е тва .......... :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :smt102
виж разбирача,как различи мьжкия(верно без косми за заблуда) от женски гьз :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D Тва сега комплимент ли е не е ли

абе женските по-ме радват , ако имаш пращай :D :D :D
Последно промяна от petro_op на Пет Апр 20, 2007 10:14 am, променено общо 1 път.
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

ааа и забравих да те питам, всичките ти приатели ли си бръснат задниците :oops: :oops: :D :D :D :D :D
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Късно се включвам, но имам предложение - трябва да изберете главен ИБРИКЧИЯ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: та всички които дойдат на ЖРЕБЕЦА да знаят към кого да се обръщат като дойде зора :shock: :shock: :shock: :shock:
УНИКАЛНИ сте ще се радвам да се запознаем :oops: .
П.С. Аз си мия гъза сам :idea:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

petro_op написа:ааа и забравих да те питам, всичките ти приатели ли си бръснат задниците :oops: :oops: :D :D :D :D :D
само разведените :lol: :lol: не ти ли хрумна,че може природно да има мьжки гьз без косми? :idea: разочароваш ме колега..а уж разбра каква е тайната :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

5кила,незнам дали ПЕТРО_ОП е разбрал за какво става дума,но аз влизам във спор с тебе че това е женски задник.Не бях виждал мъж в менопауза :lol: :lol: :lol: И мъжки в кензис не съм виждал,или този дето е сниман е разпран бе.......много е тясен сигорно/цепак/та се подмива след сеанса :lol: :supz: :smt041 :smt038 Мале,мале кви простотий взехме да пишем не е за вярване.Вече взех да се срамувам от писаниците.От ден на ден стават по цветни ......... :oops: :oops: :oops: И миещата ръка е една такава нежна :shock: с маникюр даже ми се струва :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

5кила написа:
petro_op написа:ааа и забравих да те питам, всичките ти приатели ли си бръснат задниците :oops: :oops: :D :D :D :D :D
само разведените :lol: :lol: не ти ли хрумна,че може природно да има мьжки гьз без косми? :idea: разочароваш ме колега..а уж разбра каква е тайната :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
:D :D :D Еййй ке умрем от смех.
Ами честно да ти кажа нямам сериозни наблюдения върху окосмяването на МЪЖКИЯ ГЪЗ. :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”