Воблери за кефал по р. Искър?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Воблери за кефал по р. Искър?

Мнение от freeman.bg »

Павел Иванов написа:Ако мога да дам малко насока :roll: С първото Голди и Мира Шада , третият , лови в по-бавна и дълбока вода . Двете Прота имитации на Мегабасс и Джакал ги смени с оригинални такива и лови навсякъде . Л . Миноуа го ползвай в бързеите . Тук , аааа и третата имитация на ключодържател :twisted: С жълтото и синьото Голди също става за на всякъде но препоръчвам по-плитка и бърза вода . Блесните са универсални като не е лошо да си вземеш и някой Комет за допълнение :wink:
Благодаря за съвета, защото определено още незам коя примамка в каква вода да я пускам, и като ида на реката на всяко място изреждам всичките по-няколко пъти, та относно имитациите:Ecogear CK40F07, MX48 са хвалени в доста теми, а StrikePro Cranki40 в един руски форум са му дали рейтинг колкото Hornet.Сега като се замисля тея трите воблера са над цената на 2 Chubby-та. Та така ще ги къпя до празниците, че тогава съм решил да си правя подараци с оргинали. Но може и да недочакам празниците ако ми омръзне само да ги гледам как се къпят без да ловят :twisted:
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

Колеги както вчера споменах днес пак бях на реката. Този път различното беше, че вместо от 9 до 12, проведох излета от 7 до 10:30 и реката се беше поизбистрила малко. Най-накрая ги набарах на едно място малки кленчета удряха отстрани MX48 но не се закачаха, след това сложих L-minnow и един по-едър го следваше но след като забързах се обърна. На следващото хвърляне въртя, въртя и гледам 3 още по-едри го следват тоя път спрях да навивам но те само го изгледаха тъпо как потъва и аре и те наобратно. Минах още 3 пъти с Zuri-то но нямаше никой. Викам си явно вече им не интересен сменям на Goldy, прибирам равномерно и бавно изведнъж БАУМ КЕФ това беше казах вече Не на капото. Изображение Толкова съм благодарен на Vibromax-a за първата ми риба на воблер, че го слагам за аватар.
Аватар
stancom
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stancom »

Мдаа, реката тази година още не е започнала да дава добри риби. Едва сега от забраната започва да се поизбистря.
ribar4eto_76 написа: Просто са ти супер воблерите ,чак да не повярва човек ,че нямаш удар на тях.
Тук не съм много съгласен. Първото голди не сработи при мен на Искър. Мира шада ми лови предимно щука, а тази година още не е започнала да се активизира нещо. Мх лови добре на придърпване костур и е добре че отново се очертава добра популация от него . Цк лови добре по реката почти всичко. Л-миноуа, въпреки че не го долюбвам - лови и бих поправил Павката, на границата на бързея. Пускаш в бързея и задържаш течението да го извади и след това бавна проводка на границата. Голди не са това голди което бяха, има екземпляри които почти нямат игра. И им смени куките :wink:
Виж блесните са класика.
В момента свали размерите на примамките и ги потърси в ръкавите, разливите и около бързейте покрай брега.
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

stancom написа: Голди не са това голди което бяха, има екземпляри които почти нямат игра. И им смени куките :wink:
Добрече на мойте играта и е като на див планински глиган. Просто го чух да ми прошепва "брат писна ми да гледам как въртиш капо след капо" :shock:
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

freeman.bg написа:
stancom написа: Голди не са това голди което бяха, има екземпляри които почти нямат игра. И им смени куките :wink:
Добрече на мойте играта и е като на див планински глиган. Просто го чух да ми прошепва "брат писна ми да гледам как въртиш капо след капо" :shock:
И моите лупат яко , зор ги вадя от бързеите :D
Miglen
новобранец
новобранец

Мнение от Miglen »

С голдитата си е мъка из бързейте,най-добре зурита и чъбита да минават от там
Аватар
ivanpopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivanpopov »

тия ги лупат много
Прикачени файлове
semejstvo-kosadaka-roger-surf-midi-_1.jpg
semejstvo-kosadaka-roger-surf-midi-_1.jpg (117.08 KiB) Преглеждано 1071 пъти
ionko topalov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ionko topalov »

Да, така е. А и цената е приемлива. :)
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

Те имитация ли са на някой, или са си по идея на Kosadaka.
Аватар
ivanpopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivanpopov »

имитация на smith camion и то доста успешна
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

Ами като ги няма пусти Камиони на бг пазара, ще ловим с Косадака.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”