Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Едно соме и от мен
-
- разбира нещата
Re: Едно соме и от мен
Питам защото миналата година, и аз хванах 3 малки сомлета на Струма. И блесната беше mepps agliq 5 та и си помислих че е случайност за това. 

- ventyri
- научил се да хвърля
Браво градски!
Ако искаш да си щастлив един ден напий се.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
РЕСПЕКТ за майсторлъка да излъжеш подобен речен красавец, Боки! Определено като видях снимките и мен не ми стана гот, знам те, че си човек и се зачудих (брех, кво става тука), но след това като продължих да чета темата нещата си дойдоха на мястоboki speca написа:Сомето си е живо и здраво само че с ново местообитание,внесен е за 10 минути на светло само за фотосесията и моментално отпътува добре овлажнен за близък ,но секретен водоем.
Надявам се да оцелее и там и да даде много малки и качествени потомци,част от които пак ще върнем в Тунджа за да има надежда за нови такива слуки и не само от мен.
26 килограма е.

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Честита слука!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поздрави за страхотния улов,дай боже всекиму....тези Тунджански сомове трябва наистина да са много дебели,на Марица риба с дължина 130см обикновено е 15кг,вижда се че рибата е доста дебела,предполагам,че е женска,поздравления за решението да дава поколения,за съжаление такова място близо до Пловдив няма..........жалко за бай Георги/лека му пръст/,много им разбираше на блесните.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- сериозен играч
Сомето си е живо и здраво само че с ново местообитание,внесен е за 10 минути на светло
кой че ти поверва бре ...фанал си го евала,що се прайш на интересен ,за снимки у кухнята ...и после за зарибяване...

- stankof
- ще става разбирач
venci72 написа:Сомето си е живо и здраво само че с ново местообитание,внесен е за 10 минути на светло
кой че ти поверва бре ...фанал си го евала,що се прайш на интересен ,за снимки у кухнята ...и после за зарибяване...

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- krasentotev
- научил се да хвърля
Браво бе пич !
А като се сетя колко те плюха за рибките ,сега къде са същите за да те поздравят за улова и развъждането ?!
Продължавай все така и ти желая наслука и за на пред !
А като се сетя колко те плюха за рибките ,сега къде са същите за да те поздравят за улова и развъждането ?!
Продължавай все така и ти желая наслука и за на пред !