Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Дяково
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Язовир Дяково
Бре, да му се невиди, язовира да не е пресъхнал или пък спряха да го посещават рибари и риболовци?
-
- научил се да хвърля
Колега, преди 10тина дни ходих, като те питах за инфо... Положението беше меко казано трагично... За 2 часа нямах и пипане, а пред мен дълбочина към 3те метра на директния, захранка, царевица, жито, червеи... неще и неще... В самия залив във плиткото имаше един човек, от Велико Търново се вдигнал, за 3 дни беше хванал 4 каракуди.... Имаше 3-4 дънни във водата, каза че и на плувка е настоявал, но грам не е искало. Само 2 часа издържах и се изнесох към Лобош. Иначе това се случва рано сутринта... не е в жегата да съм отишъл да неще да пипне..
Здравейте колеги.
От 09.09. до 12.09.2013 год. бях на язовира. Пълна трагедия.
Изпробвах всички монтажи от репертоара си и смело мога да заяви, че учудих сам себе си със знанията които съм имал.
Крайният резултат е: 1-на каракуда 0.630 кг.;1-на каракуда 0.470 кг.;1-на каракуда 0.270 кг и 2-ве каракуди по точно 0.110 кг.
До мен имаше колеги, които и живарника не успяха на натопят.
По радиото чух, че имало земетресение някъде около Велинград, но започва да ми се струва, че след като свърша с "риболова" на този язовир все си търся оправдания в природата, а не в реалната липса на риба в язовира.
Честно да си кажа, бих се зарадвал от факта, в язовира да има риба, а аз да съм некадърен да я ловя, но това е втора поредна година, която отделям приоритетно на този язовир и резултатите ми са плачевни.
Много сериозно се замислям, дали да не зачеркна в риболовният си календар този, иначе прекрасен язовир.
От 09.09. до 12.09.2013 год. бях на язовира. Пълна трагедия.
Изпробвах всички монтажи от репертоара си и смело мога да заяви, че учудих сам себе си със знанията които съм имал.
Крайният резултат е: 1-на каракуда 0.630 кг.;1-на каракуда 0.470 кг.;1-на каракуда 0.270 кг и 2-ве каракуди по точно 0.110 кг.
До мен имаше колеги, които и живарника не успяха на натопят.
По радиото чух, че имало земетресение някъде около Велинград, но започва да ми се струва, че след като свърша с "риболова" на този язовир все си търся оправдания в природата, а не в реалната липса на риба в язовира.
Честно да си кажа, бих се зарадвал от факта, в язовира да има риба, а аз да съм некадърен да я ловя, но това е втора поредна година, която отделям приоритетно на този язовир и резултатите ми са плачевни.
Много сериозно се замислям, дали да не зачеркна в риболовният си календар този, иначе прекрасен язовир.
- Батко Емо
- разбира нещата
Настоявай!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Дяково е шантав язовир.Преди 2-3 седмици имах инфо че ги счупвали,па сега не.Аз само чакам да тръгне костура и почвам.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Колега не се от казвай риба има но защо не кълве не знам.Пускал съм лодка в язовира и на сонара ми е показвал доста риба.Но защо не кълве не знам.Дълбочините са много големи там не е за вярване.Така че риба има.Трябва ходене.Успех.