Ей ги най-накрая!!!!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Troli написа:Да го духат бедните!Доста бедни душици има в България! :evil: :twisted: Евала Маранзика,че не си от тях!Точно това ми трябваше,стимул! :wink: Кратко и ясно ще се пробвам с твоя съвет! :wink: Аз съм Троли,а Пеньо си е ЧуруликПеньо!Сам се е кръстил,да си носи кръста срам,не срам!Явно съм му бръкнал некъде,за това ми налита!Спирам! :wink:
Колега Troli,
от доста време наблюдавам твоите постове и мога да кажа ,че освен да спориш с някой ,да създаваш интриги нищо друго не правиш :!:
Не е това начина да изразиш личното си мнение :!:
Най много да си спечелиш някой бан :!:
А и това за бедните в БГ :evil: не много смешно :evil: а трагично "колега" :!:и никой не гарантиран (нито ти ,нито аз,нито филанкишията),че няма да изпадне в такова положение :shock:
Недей да бъдеш много ербап,че по някога се получават грешки :twisted:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Нема ли некой модератор да трие тука ,че съвсем му осрахме темата на човека(Кърцата) :!:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Pocko »

Аз като един прохождащ във воблеро-строенето искам да изкажа на колегата Троли една гледна точка.
Тази седмица (ползвайки съветите на колеги за което съм и много благодарен -той си знае кой е - ) похарчих 56 лв. в железарията за инструменти и материали и започнах изработката на първия си воблер. Баща ми като видя какво съм накупил и какво правя ми вика:
" толко пари си дал за инструменти за да направиш тая пишка ?"
- Как да му обяснявам че това ми доставя удоволствие и че тези инструменти могът да се използват освен за направата на още "пишки" и за други работи. Воблера ще ми се върже цяла седмица работа ( средно по 1 час на ден ) но заниманието се определя като хоби а евентуалното удоволсвие от това ако проработи и дай-боже хване нещо някй ден ще бъде "пъно щастие"
ИЗВОДА : Не всичко колега Троли е материялно и се измерва в жълтици !
Много хора които ме видяха какво правя ме попитаха "не се ли продават тия работи" но това са хора които нищо не разбират от риболов - не дей да разсъждаваш като тях.
5 пъти пишеш че спираш - но по гръб не падаш. Е хайде спри се че темата замириса яко на ако.
Познавам хора като теб - плосък инат на базата на плоско мислене.
ИМА НЕЩА КОЛЕГА КОИТЕ НЕ СЕ КУПУВАТ С ПАРИ
YOU KNOW WHAT I MEAN ??? :butthead:
кога нема риба и рака е риба
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

СПЕЦИАЛНО ЗА ТРОЛИ!!!!!!

обади се на твоите приятелчета у рапала, а ако искаш и си фърли сичките рапали у водата. само те предупреждавам че на тебе воблер нема да дам дори и за баснословна сума. принципи, к'во да правиш

та така. воблерите ми вече са тествани и в тролинга . днес брат ми на модел №2 е извадил 13!!!!( ТРИНАДЕСЕТ, Троли) бели. аз нямам какво вече да кажа.....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

колеги аиде моля ви се да дадете нещо като поетапно правене на воблер или нещо такова че не ммога да си го разясним как се закрепват здраво куките за дървото :evil:
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

сложил съм линк с практическо ръководство по правене на воблери в другата тема. мисля че името и беше "Воблери". потърси там

Troli

Мнение от Troli »

Видра,говоря за душици а ти за пари! :wink: Роско,евала,но си подведен от Видрата! :wink: Кърца,ако беше фанал брат ти 13бели риби,а не цирки :D форумът щеше да е задръстен от фотоси,нали!Качи снимка,да ми запушиш устата,иначе всеки може да си плямпа!Ей сегичка ще си кача новите 6 БЕЛИ РИБОКА!Специално нямам нищо против никой,но не лъжете!Кърца,не съм казал лоша дума за воблерите ти,но ти ми се изфърляш нещо!Вие търсите конфликт с мене,защото ловя качествени и количествени риби!Сори,но не ще ме спрете! :wink: :D :D :D Наслука!Да вържеме бас,кой ще хване повече бели риби тази събота и неделя,а?Ще хвана,колкото всички вие заедно улавяте за половин година! :wink: :D :D :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Troli написа:Видра,говоря за душици а ти за пари! :wink: Роско,евала,но си подведен от Видрата! :wink: Кърца,ако беше фанал брат ти 13бели риби,а не цирки :D форумът щеше да е задръстен от фотоси,нали!Качи снимка,да ми запушиш устата,иначе всеки може да си плямпа!Ей сегичка ще си кача новите 6 БЕЛИ РИБОКА!Специално нямам нищо против никой,но не лъжете!Кърца,не съм казал лоша дума за воблерите ти,но ти ми се изфърляш нещо!Вие търсите конфликт с мене,защото ловя качествени и количествени риби!Сори,но не ще ме спрете! :wink: :D :D :D Наслука!Да вържеме бас,кой ще хване повече бели риби тази събота и неделя,а?Ще хвана,колкото всички вие заедно улавяте за половин година! :wink: :D :D :D
:shock: Колега Троли !!! Стана ясно, че не Познаваш Кърцата :lol: Само да те светна че много хора от форума и други реболовци са ходили с него десетки пъти за риба! .............Искам да ти кажа, че никога няма да ИЗВАДИШ количествата РИБА бяла и каквато и да е друга поради простата причина, че това което е минало през ръцете на КЪРЦАТА за годините практика ти не можеш и да го сънуваш :idea: Който трябва е видял уловеното и бъди сегурен че наистина не знаеш кой стои срещу теб! Предлагам ти да не дразниш определени хора из форума а да се отнасяш с необходимото уважение като към колеги и те може би ще направят така, че да видиш както ти казваш качествени и количествени риби :shock: приателски Поздрав.....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Troli написа:Ей сегичка ще си кача новите 6 БЕЛИ РИБОКА!!Вие търсите конфликт с мене,защото ловя качествени и количествени риби!Сори,но не ще ме спрете! :wink: :D :D :D Наслука!Да вържеме бас,кой ще хване повече бели риби тази събота и неделя,а?Ще хвана,колкото всички вие заедно улавяте за половин година! :wink: :D :D :D
6!!!!! Aз виждам две , снимани от различен ъгъл три пъти :twisted: :twisted: ставаш смешен бате... а уж си голям човек....
не смятам че требе да си купя апарат специално да те убеждавам. все пак ето ти нещо за размисъл
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

май са повече от шест.... :twisted: :twisted: :twisted:

Troli

Мнение от Troli »

Кърца,говориме и мериме бели риби,а не сулки!Ти ловиш с 5 въдици на рибе,а аз на 2 въдици с воблер!Това е един излет,на 100години,а аз мога да ги ловя всеки божи ден,без почивка!Разликата е огромна и очевадна между нас!На пролет,април месец,мога да уловя до 100 сулки в плитчините,но майсторлъка е да селектираш рибата!Сега почват да излизат големите парцали,и ще разбереш колко се взимам на сериозно! :wink: Наслука! :wink: Обявявам ти,дуел!Който улови по-голяма бяла риба до края на годината,ще бъде признат от другия за баш-майстор! :wink: :D :D :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Кърца,не му се вържи приятелю! :wink: И все така пускай дребните,че да има и за него! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Troli

Мнение от Troli »

Опааа!Сблъсках се с "мафията"-"На риба"!Мери си приказките,пратенико!Ние тук,говориме безплатно!Това е Троли-теееееел...! :D :D :D
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Просто като сравня галерията на Кърцата с тази на Троли то няма кво да говорим. :lol:
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Pocko »

Сетих се :idea:
Troli ти си бате най-великия риболовец на бели риби, ти си единствения и неповторим шампион в дисциплината. Признаваме неуспоримо титлата ти и се надяваме с този акт веднъж за винаги да си затвориш устата по въпроса и да започнеш да пишеш нормално като другите колеги, да даваш съвети когата (ако) някой те попита и да ползваш форума за нормалното му предназначение обмяна на опит, искане на съвети и инфо, а за това колко си велик да приемем настоящия пост като проекто-договор по силата на конституцията на България за неуспорим факт и коронясване.
Нали това искаш !!!
Вива Троли !!! :prayer: :prayer: :prayer:

А сега ако си готов и можеш да говориш за нещо друго (в което лично се съмнявам) освен за това колко си велик - тъй като го признахме - заповядай...
кога нема риба и рака е риба
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Саше, галерията ти аслъ е жестока!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”