Първи турнир Free style КОНУШ-2013

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Първи турнир Free style КОНУШ-2013

Мнение от butnik »

Ето и снимките,понеже са много и това отнема доста време пускам линк от ФБ.
https://www.facebook.com/profile.php?id ... ploaded=70" onclick="window.open(this.href);return false;
http://butnik.snimka.bg/daily/famili.109105.all.19" onclick="window.open(this.href);return false;
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

Страхотно състезание е организирал колегата Бутник,с много риби,пък и на хубав водоем-едно голямо браво :supz:
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Получи се интересен турнир с възможноста да се лови, в крагът на майтапа " Кой с каквото може".
Благодаря на Ицо за добрата организация ,на безпристрасния съдия Краси ,скараджията Владо и на всички състезатели за приятните емоции на този ден.Няма да правя разбор на състезанието само ще кажа ,че съм доволен от риболова на малкия Стелко и бях изключително радостен като разбрах ,че ще ловим един до друг с Ицо,за да можем да понаучим още(техника ,монтажи ,стратегия),каквото можем от един отличен състезател,защото тези състезания за нас са място за трупане на опит а не цел за някакво класиране.

Ето и малко снимков материал.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Съдията Краси!

Изображение

Първенеца!

Изображение

А наздраве!

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от stelco на Пон Окт 21, 2013 7:58 pm, променено общо 1 път.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Всеки път човека дава всичко от себе си за да се получи перфектното състезание !Браво Ице!
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

Благодарим на организатора , нека да има още такива състезания много добре стана лично аз съм ДОВОЛЕН :drinkers:
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

mb4life написа:Благодарим на организатора , нека да има още такива състезания много добре стана лично аз съм ДОВОЛЕН :drinkers:
...и направи чудесен риболов :smt023
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

Здравейте,приятели!Искам да се присъединя към адмирациите за изминалия вече турнир.Искрени благодарности за всички,които ни осигуриха тези незабравими моменти на този чудесен язовир(и откъм инфраструктура и откъм риби)-скараджията Влади,непоколебимия съдия Краси и ваздесъщия Бате Ицо(butnik),който даже намери сили да се класира в призовата шестица след всичките му организационни и битово-кулинарни задължения :D.
Искам да споделя и малко за самия риболов,който протече,от моята гледна точка.В сектора,в който бях аз масовите риби бяха каракуди с размери 150-250 грама,като влезнаха и няколко бонус шаранчета на някои от колегите,включително и на мен.Рибата реагираше на храната,но за съжаление не можеше да се контролира напълно от нея,правеха се по две-три риби,след което следваха паузи от по 10-15 минути без кълване.Имаше и доста фитки.Около 12.30 часа рибата се вдигна от дъното и взе да проявява активност на пропадане.По този начин дръпнах единствения си шаран и направих добра серия от 7-8 каракуди.За съжаление в последния половин час нямах пипане и това ми костваше място в първите шест,а мястото ми(изтеглих тапа-може би за първи и последен път :D ) ме задължаваше поне да се окича с медалче :lol:.Направих си изводи и като за второ състезание смятам,че се представих на прилично ниво.Всички колеги,които участваха все пак имат повече опит и рутина,което си проличаваше на моменти очевидно.Искам да поздравя всички участници за коректността и спортсменския дух,който цареше по време на самото състезание.Евала и на победителя-Кирил Кехайов,който направи блестящ риболов и ми показа нагледно как се лови с щека!
Надявам се турнирът Free style Конуш да стане традиционен и да се срещнем пак в изданието му за 2014 година.Това е от мен,поздрави на всички и живи и здрави-пожелавам ви го от сърце!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Материала ,който бе заснет по време на турнира ще се излъчи на 16 ноември по Канал 1,а не на 2 ноември както бе оповестено първоначално.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Репортажа на БНТ от Турнира.
http://bnt.bg/bg/productions/157/editio ... emvri_2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”