- 10

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: - 10

Мнение от sandista »

Не става въпрос за лъжи. Ако е пълна с риби и други тежест .. хммм,може :)
Айде да не задълбаваме в подобни полемики и прочее. Живи и здрави ;)
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

sandista написа:Колега Redimido, тази ли щука е 2.7кг?
Изображение
Ако е така веднага да се върнеш и да си поискаш едни 8лв refund ;)
И недей да ми обясняваш за завист и интриги защото рибите които аз съм хванал( и пуснал! в реката) ти дори не си ги виждал на живо ;) Капиш?! Не става въпрос за лъжи. Ако е пълна с риби и други тежест .. хммм,може :)
Айде да не задълбаваме в подобни полемики и прочее. Живи и здрави ;)
Не, не КАПИШ. :lol: Приказвай си, не ми пречиш! Да тази щука е 2,7 кг, по всички кантари и други мерни единици. Нали се сещаш че съм си я изтеглил и вкъщи след като я купих. А и ти как прецени на моя фон какъв е мащаба и?!! И мен ли така на око ще ме премериш!? :) Само опашката и е колкото кутийка от майонеза (400 гр)

Изображение

Какво мислиш ти ми е на .... а пък като тръгваш да казваш колко си голям щукар, а на черното се опитваш да кажеш бяло - само се излагаш! Дали ще задълбаваме ще зависи само от псевдо-компетентните ти мнения. Нали не очакваш да се съглася с нещо, което ти ще ми кажеш тук, а аз съм го пипнал, видял и премерил :) Никой не е оспорвал риболовните ти успехи, ама с такива изказвания " защото рибите които аз съм хванал( и пуснал! в реката) ти дори не си ги виждал на живо ;) Капиш?!" - нямаш си идея колко олекваш! :lol: Или може би ще ми препоръчаш да си замълча за да изпъкнеш ти с "компетенцията" си :) :lol: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Братко,евала за рибата! :wink: На -10градуса да фанеш щука си е екшън и постижение,та се радвам на твоята слука! :drinkers: Килата в случая не са важни,щот на -10 не всеки риболовец ще се престраши да оди На риба,та това е достатъчна награда,че си се ОТЧЕЛ с Добра риба! :drinkers: Килата на дадена риба са важни само,ако се състезаваме за някаква награда или е Рекордна,та не виждам смисъл от коментари дали е 2-3кила или по-малко,щот такива са хванати милиони по света! :idea: :wink: Имам хванати бая щуки до 3кила и имам мнение по въпроса,но кво от това? :rolleyes: Важното е,че си хванал в трудни условия и точка,па нека кучетата си лаят на воля в студа,щот освен за връзване пред Шейната за друго не стават! :finga: :drinkers:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Опитах се да обясня,че не става въпрос за пишкомерене и злоба каквато ти се опита да подпалиш. Да не говорим,че няма как да не олекна имайки предвид факта,че аз ловя предимно на УЛ :)
Всички двукилограмови щуки които аз съм хванал обаче са с доста различни размери от показаните. Възможно е да се дължи на структура и наличие на тежки метали във водоемите,които обитават ;)

п.с. Недей замълчава, пиши си на воля,аз този форум отдавна съм го отебал и не го взимам на сериозно;) Добре се позабавлявахме на биткаджийската ти тема ;)

Сори за офф-а и нека автора продължава в същия дух :wink:
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Стига с килограми и сантиметри - който хванал хванал. Живи и здрави и подготвяйте софрата за празника. Наслука на всички колеги !
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

sandista написа:п.с. Недей замълчава, пиши си на воля,аз този форум отдавна съм го отебал и не го взимам на сериозно;) Добре се позабавлявахме на биткаджийската ти тема ;)
Чшшшшшшшш алооо Профи УЛ Спинингиста от Фишинг Мания айде малко по-спокойно. Като си решил, че си Велик и си "отебал", както се изразяваш този форум защо пишеш в него.
Май ти вадиш пишката, а не човека, който си е хванал риба и споделя. Научихте какво е Ултра Лайт и вече Профи лигата. Много литнахме нещо,20 клена и 5 пъстърви, знаем 5 Японски марки за такъми и вече се изказваме като по филмите. Да си имаме уважението а :?: :idea: Много сте заеби .....
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

изкефих се и аз обичам да ги тапя такива тук с риск дори искаха да ми трият профила че много съм знаел :lol:
Обичам природата, но не само на картинка !!!
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Като край на темата - Благодаря на всички, които оцениха улова. Сега големите щукари дето са ги хващали и пускали, я кажете каде да ходя да хващам по-големи от тия щуки и да ги показвам тука ? Живи и здрави и нека слуката бъде с нас :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”