Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

- 10
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: - 10
Не, не КАПИШ.sandista написа:Колега Redimido, тази ли щука е 2.7кг?
Ако е така веднага да се върнеш и да си поискаш едни 8лв refund![]()
И недей да ми обясняваш за завист и интриги защото рибите които аз съм хванал( и пуснал! в реката) ти дори не си ги виждал на живоКапиш?! Не става въпрос за лъжи. Ако е пълна с риби и други тежест .. хммм,може
![]()
Айде да не задълбаваме в подобни полемики и прочее. Живи и здрави

Какво мислиш ти ми е на .... а пък като тръгваш да казваш колко си голям щукар, а на черното се опитваш да кажеш бяло - само се излагаш! Дали ще задълбаваме ще зависи само от псевдо-компетентните ти мнения. Нали не очакваш да се съглася с нещо, което ти ще ми кажеш тук, а аз съм го пипнал, видял и премерил

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Братко,евала за рибата!

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Опитах се да обясня,че не става въпрос за пишкомерене и злоба каквато ти се опита да подпалиш. Да не говорим,че няма как да не олекна имайки предвид факта,че аз ловя предимно на УЛ
Всички двукилограмови щуки които аз съм хванал обаче са с доста различни размери от показаните. Възможно е да се дължи на структура и наличие на тежки метали във водоемите,които обитават
п.с. Недей замълчава, пиши си на воля,аз този форум отдавна съм го отебал и не го взимам на сериозно;) Добре се позабавлявахме на биткаджийската ти тема
Сори за офф-а и нека автора продължава в същия дух

Всички двукилограмови щуки които аз съм хванал обаче са с доста различни размери от показаните. Възможно е да се дължи на структура и наличие на тежки метали във водоемите,които обитават

п.с. Недей замълчава, пиши си на воля,аз този форум отдавна съм го отебал и не го взимам на сериозно;) Добре се позабавлявахме на биткаджийската ти тема

Сори за офф-а и нека автора продължава в същия дух

Стига с килограми и сантиметри - който хванал хванал. Живи и здрави и подготвяйте софрата за празника. Наслука на всички колеги !
- petro_op
- ще става разбирач
Чшшшшшшшш алооо Профи УЛ Спинингиста от Фишинг Мания айде малко по-спокойно. Като си решил, че си Велик и си "отебал", както се изразяваш този форум защо пишеш в него.sandista написа:п.с. Недей замълчава, пиши си на воля,аз този форум отдавна съм го отебал и не го взимам на сериозно;) Добре се позабавлявахме на биткаджийската ти тема
Май ти вадиш пишката, а не човека, който си е хванал риба и споделя. Научихте какво е Ултра Лайт и вече Профи лигата. Много литнахме нещо,20 клена и 5 пъстърви, знаем 5 Японски марки за такъми и вече се изказваме като по филмите. Да си имаме уважението а

- begleca_sv
- кандидат преподавател
изкефих се и аз обичам да ги тапя такива тук с риск дори искаха да ми трият профила че много съм знаел 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Като край на темата - Благодаря на всички, които оцениха улова. Сега големите щукари дето са ги хващали и пускали, я кажете каде да ходя да хващам по-големи от тия щуки и да ги показвам тука ? Живи и здрави и нека слуката бъде с нас