Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

търся ПРИЯТЕЛКА
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз имам една РЕЦЕПТА,дето ще позабравят за макдонькдсangler написа:То хубаво ама тес двечките май на Макдоналдс карат.Бая ще се озори собственика им да ги изхрани.Голям добитък братче.![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- borislav58
- сериозен играч
- angler
- новобранец
То рецепта винаги има.Глад 2 дена и ще видим дали ще имат предпочитания.Че ще и поодслабнат малко.5кила написа:аз имам една РЕЦЕПТА,дето ще позабравят за макдонькдсangler написа:То хубаво ама тес двечките май на Макдоналдс карат.Бая ще се озори собственика им да ги изхрани.Голям добитък братче.![]()
на бат ви макМИРЧЕ рецептата се казва
![]()
![]()
тя миленка я знае,ама си трае-не ще да коментира,освен нещо ако е за майтап с мене
![]()
![]()
или може би още НЕ Я ЗНАЕ тая рецепта и тябва да показвам
![]()
![]()
миленкее,сладкооо,изгуби се напоследьк и ОТрозовя форумчето
откак взе книжка и един пьт не се обади

Наслука!!!!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: търся ПРИЯТЕЛКА
Пич чесно ти казвам всичко хубаво омръзва.........lupo789 написа:търся ПРИЯТЕЛКА която обича да ходи на риба . Аз съм на 34 год. неангажиран материално осигорен. Ходя често на риболов и се надявам да намеря подходящия за мен човек.
Жена ми е точно такава..досега няма пропуск от как съм с нея да не е дошла с мен(и даже в повечето случаи тя кара колата)ама като разбраха жените на аверите че мойта идва и те почнаха да изявяват желание....и се получава ебати седянката....че вдигат шум едно на ръка,ама мъжете не можеме да си кажеме приказката.....От кога не съм бил на риба само мъжка компания.