Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

попчета 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: попчета 2014
Лек спам и от мен! Ако може рецептата?КИРО написа:Недялко,не съм пробвал още мариновани раци.![]()
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- недялко радков
- ще става разбирач
КИРО написа:Недялко,не съм пробвал още мариновани раци.![]()
И аз бих опитал,ама са дребни,не стават

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Добро начало.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Вчера и аз открих сезона на попа.Един комшия ме закара на едно негово местенце и по тъмно дръпнахме по някоя риба на стръв руска цаца (шпроти) и филе от сардина. Риболова протече от 15:00 до 21:00

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- недялко радков
- ще става разбирач
При това топло време се очаква успех при нощен риболов на попчета,водата е като през ноември!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Вчера с комшиите направихме разходка до морете да пробваме попа дали яде ами ядеше си.Риболова протече от 15:30 до 20:00 , за стръв ползвах руска цаца(шпроти) и филе от сардина , изкарах и първата си лапина за годината. Рибата излезе 1994гр. според кантара

Колега и писия ли имаш хваната или нещо се бъркам от снимката?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ае Пешка,посмали манго ве - ба си чучурината.....Pe6o_Tikvata написа:............. Рибата излезе 1994гр. според кантара

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- shturetc
- ще става разбирач
Пешо,с основание те бъзва Киро,щот' както си го написал,излиза че зеленушката ("дивия змарид") тежи толкова
Инак,бравус за улова!--пълно асорти--имаш и лихнари,и стронгили,и пясъчни попчета,рак(тоз "брЪз рак" пък за к'во ти е?става само за лакиране,ама в него манджа нЕма),че даже и галя
...другият път и един 2-3 килограмов калкан ако добавиш на снимката,вместо лапинджока ще те призная

Инак,бравус за улова!--пълно асорти--имаш и лихнари,и стронгили,и пясъчни попчета,рак(тоз "брЪз рак" пък за к'во ти е?става само за лакиране,ама в него манджа нЕма),че даже и галя

...другият път и един 2-3 килограмов калкан ако добавиш на снимката,вместо лапинджока ще те призная

-
- сериозен играч
Оооо Щурец, много се изгуби нещо на последък!!! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аааа,това сравнение ми хареса.shturetc написа:....... зеленушката ("дивия змарид").......![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- сериозен играч
Това ми изглежда,като досаден рак по това времеstil92 написа:Колега и писия ли имаш хваната или нещо се бъркам от снимката?

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Едното е рак също така взех и 6бр. Галя но за съжаление от доста време се разминавам с писията

- shturetc
- ще става разбирач
Живко,какво да пиша?...Че на Моста в Бургас излизат по две-три нормални за сезона риби на вечер+10-ина пясъчни попчета от тези,дето трябва да се хващат през лятото??? Е,Илиян две вечери поред ,преди седмица,набарал лихнарите и им скъсал шортите,ама язи,нали съм си карък,баш тогава пропуснах да навестя символа на Бургас
Бат'Киро,и аз много се накефих преди години на лафа "див змарид",с който Наско Шопа пцуеше лапините,прередили на куките му очакваните от него попчета или барбуни.Та,от въпросният колега съм си го краднал

Бат'Киро,и аз много се накефих преди години на лафа "див змарид",с който Наско Шопа пцуеше лапините,прередили на куките му очакваните от него попчета или барбуни.Та,от въпросният колега съм си го краднал

- недялко радков
- ще става разбирач
Добър улов,а като се има впредвид,че времето след няколко дни ще се затопля ще стане още по-интересно!
http://www.gismeteo.ru/month/14243/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gismeteo.ru/month/14243/" onclick="window.open(this.href);return false;