Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

!!!ПРОТЕСТ!!! НЕСПРАВЕДЛИВО ЗАБРАНЯВАТ яз. ЦОНЕВО И ЕЛЕШНИЦА
Модератор: sapuna
Re: !!!ПРОТЕСТ!!! НЕСПРАВЕДЛИВО ЗАБРАНЯВАТ яз. ЦОНЕВО И ЕЛЕШ
НЕЗНАМ ДАЛИ ЗАРАДИ РЕЗЕРВАТА"ШЕРБА" ИЛИ ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ НА СТЕНАТА НА ЯЗОВИРА ИМА 2 КАНАЛА (ЛЕГАЛЕН И НЕЛЕГАЛЕН) ЗА ЗАВОДИТЕ В ДЕВНЯ е толкова ценен тоя язовир ама имам един въпрос
Дали неможе да се сазират някои органи примерно да се секнат тия далавери (по легалния канал -100 кубика , през нелегалния -1000000000000000000 кубика ) , че според мен за това е толкова ценен тоя язовир , защото постоянно там нивото пада и за това никой нехваща риба , А НЕ ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА !!!
Или да се изкара един вид незаконна тая забрана
Дали неможе да се сазират някои органи примерно да се секнат тия далавери (по легалния канал -100 кубика , през нелегалния -1000000000000000000 кубика ) , че според мен за това е толкова ценен тоя язовир , защото постоянно там нивото пада и за това никой нехваща риба , А НЕ ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА !!!
Или да се изкара един вид незаконна тая забрана
- minchoto
- ще става разбирач
Няма смисъл, колега! Прост народ - слаба държава! Не съм го казал аз, но е факт! Всичко това показва много добре на какво ниво е "Гражданското общество" у нас! 

това е НАЙ-красивият и богат на риба язовир в тоя разьон и със сигорност догосина няма да е така ако несе махне БЕЗУМНАТА ЗАБРАНА
Да разбирам ли , че забраната за Елешница е в СИЛА
днещните управляващи действат като като при комунистите,пускат някаква информация/лоша за народа/ и слушат мненията на хората ,ако не са много отчайващи приемат закон.п.п макар че е нямало никакво значение мнението на хората.
Да попитам, последно яз. Елешница забранен ли е или не? От прочетеното в нета, разбирам, че е забранен, обаче силно се надяван да не съм разбрал правилно и някой колега да ме опровергай с достоверна информация.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- pop_stavri_
- научил се да хвърля
За съжаление повдигам тази тема отново
Прави се поредния нагъл опит язовир "Цонево" да бъде оставен в ръцете на бракониерите за поне една цяла година - източник: http://bigfish.bg/news/novini/Zabranyav ... onevo.html
Проект на Заповед за 2015-та година: http://iara.government.bg/wp-content/up ... 1.2014.pdf
Миналата година за "Цонево" не им мина номера, забраниха само "Елешница", но тази...

Прави се поредния нагъл опит язовир "Цонево" да бъде оставен в ръцете на бракониерите за поне една цяла година - източник: http://bigfish.bg/news/novini/Zabranyav ... onevo.html
Проект на Заповед за 2015-та година: http://iara.government.bg/wp-content/up ... 1.2014.pdf
Миналата година за "Цонево" не им мина номера, забраниха само "Елешница", но тази...

Тази на УРУЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ !
Нашите управници съвсем за балъци ни взеха. Мълчим ли си отново, както за Елешница няма на кого да се сърдим. Всяка наглост трябва да има граници. Този път не трябва да се даваме. Както пише didooo -НА ОРУЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ!
Обмяна на опит и информация за риболов.
-
- новобранец
някой има ли информация,какво се случва с Цонево.ако ще има забрана,нека се организираме и всички в иара.
ами ако пак забранят само Елешница няма ли да се вдигнем
Да са дигнем естествено няма да ги оставяме да "дерибеистват" ТЕ... и бракониерите които само това и чакат поущрявани с бездеиствието на управляващите и контролиращите органи!
Вчера извадихме и унищожихме 300м мрежа от яз.Цонево бе хвърлена успоредно на стената, вероятно от пазачите на стената?!
Та ако го забранят този язовир за редовния риболовец бракониерите ще го унищожът напълно.
От 20г ходя на риболов там и за това време нито 1 път не ми е проверяван риболовния билет.
Вчера извадихме и унищожихме 300м мрежа от яз.Цонево бе хвърлена успоредно на стената, вероятно от пазачите на стената?!
Та ако го забранят този язовир за редовния риболовец бракониерите ще го унищожът напълно.
От 20г ходя на риболов там и за това време нито 1 път не ми е проверяван риболовния билет.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ТЕЗИ ЗАБРАНИ СА ЗА БРАКОНИЕРИТЕ... ЯЗ. КАМЧИЯ Е ЗАБРАНЕН 3-4 ГОДИНИ ВЕЧЕ ЛЮБИТЕЛИТЕ РИБОЛОВЦИ СИ ХОДЯТ СВОБОДНО А БРАКОНИЕРИТЕ СА НАМАЛЕЛИ С ЕДНО 80%, ВСЕ ПАК ТИМ СОТ ГО ОХРАНЯВА 

AKULATa_88 написа:ТЕЗИ ЗАБРАНИ СА ЗА БРАКОНИЕРИТЕ... ЯЗ. КАМЧИЯ Е ЗАБРАНЕН 3-4 ГОДИНИ ВЕЧЕ ЛЮБИТЕЛИТЕ РИБОЛОВЦИ СИ ХОДЯТ СВОБОДНО

написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
мрежите им не излизаха от водата денонощно, целогодишно... сега е много по-различно.....