Помощ за мач, колеги!

Модератор: Paublo_Eskobar

nikolai68
новобранец
новобранец

Re: Помощ за мач, колеги!

Мнение от nikolai68 »

Приемам предложението с големи благодарности. Инфото за тях ще бъде много от полза, защото след празниците имам служебно пътуване до Варна и там мога да направя сделка във Видракс.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

nikolai68 написа:Приемам предложението с големи благодарности. Инфото за тях ще бъде много от полза, защото след празниците имам служебно пътуване до Варна и там мога да направя сделка във Видракс.
Ами да изпълня обещанието си: сега се връщам от магазина и ги пипнах. Моето мнение е, че и двете въдици са на ниво над цената си, но за сравнение между тях просто не може да става въпрос, защото са в различни класове. Еклипс ваглера ми направи много добро впечатление. С леко по-дебела бланка е от Т-мача, но това май може да се забележи само с шублера. Много приятно стои в ръката. Стори ми се, че е с по-къса дръжка от него. Макара не съм слагал. Ксенията малко я пренебрегнах, защото ги държах и двете едновременно и просто ми бледнееше като усещане, но пък за тази цена мисля, че си заслужава да се види. За сега е това ако нещо съм пропуснал питай. Успех.
nikolai68
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai68 »

Хиляди благодарности, Miro253 !!! На 4.03 ще съм във Варна и магазина на Видракс ми е основна точка в програмата (дори преди служебните). За Ксения въобще няма да питам, направо ще се огледам за Еклипса. Още веднъж много благодаря и ...
НАСЛУКА!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Виж я, но ако ги хванеш двете една до друга и не те притеснява цената избора ще е ясен :D . Успех и да се похвалиш.
angel788
новобранец
новобранец

Мнение от angel788 »

здравейте колеги, казвам се ангел иванов имам проблем който се опитвам да разреша от месец време вече.издирвам си мач с дължина 4.50 и с акция 6-18 къде ли не се обаждах по всички магазини в страната и ми казват че нямат такъв мач. който ми помогне ще бъде добре почерпен.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Питай за мача на Сенсас колега - http://www.sigurna-sluka.com/index.php? ... &Itemid=55" onclick="window.open(this.href);return false; :drinkers: :) :) :) Мача го имат в наличност.Успех. :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”