Препоръка за директен 8м.

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Препоръка за директен 8м.

Мнение от DJONI RINGO »

nabeden ribar написа:А какво е теглото на това феноменално миварди? Че единственото инфо което намирам е от една обява - 360 гр за 8 метра!
Не ме разбрахте правилно-Колмика е много добър,Мивардито за парите си най доброто! Да не е 280 грама 340 е имам три,но е право като струна,тънка бланка,много красив външен вид,дълга транспортна,7 секции на 8 метра-знаещите знаят какво означава секция по малко от дадената дължина-да ти изброявам ли още неща? Да не мислиш,че съм глупав и имам три от хей така? Уникална въдица!Тика Ексклузив е по лека,много по слаба!!!!! Просто предлагам хубава осмица-нема как да я заменим за Тика ! Съжалявам! Не задължавам с мнение-просто го изказвам като човек имащ директни и е харчил и харчи пари за директни!Ето го последното най новото-свалиха ми от цената и го взех веднага!Мисля че в сайта е 335 лв,аз си ги купих последните две в една година от магазин в Кюстендил и правя реклама на хубава въдица! За болонезата на 6 и 7 метра няма да говоря-Папарака има питайте го него! Още ме е яд ,че не си купих и вече ги няма!Комик Екстрийм е хубава въдица ,здрава ,лека за много хора скъпа!
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (74.85 KiB) Преглеждано 569 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

Колега, звучи добре, не успорвам качествата на това миварди както ги представяш, но за мен лично голямото тегло е един голям недостатък на всяка една въдица, особено когато става въпрос за голяма дължина. С тази не бих издържал повече от час-два в ръцете ми, което я прави много тясно специализирана и твърде неуниверсална.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

nabeden ribar написа:Колега, звучи добре, не успорвам качествата на това миварди както ги представяш, но за мен лично голямото тегло е един голям недостатък на всяка една въдица, особено когато става въпрос за голяма дължина. С тази не бих издържал повече от час-два в ръцете ми, което я прави много тясно специализирана и твърде неуниверсална.
Баланса и я прави лека-но ще взимам и Колмика:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”