Метод хранилки и мека стръв?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Метод хранилки и мека стръв?

Мнение от С.Върбанов »

Що се хванахте за хранилките ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Бях сигурен,че си правиш реклама и ги няма по нашите магазини, изобщо не ме вълнува тази хранилка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
stridata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stridata »

butnik, не си прав! Нали щеше по темата да се коментира? Тези grub-ери са известни на всеки следящ тенденцийте във фидер риболова. А и кой ценящ парите си човек пазарува от БГ? Това което казва Зарко е горе-долу това което е показал Стелко! Флат метод с храна и жива стръв отгоре!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

stridata написа:butnik, не си прав! Нали щеше по темата да се коментира? Тези grub-ери са известни на всеки следящ тенденцийте във фидер риболова. А и кой ценящ парите си човек пазарува от БГ? Това което казва Зарко е горе-долу това което е показал Стелко! Флат метод с храна и жива стръв отгоре!
Щом казваш.
mmilen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmilen »

Много подходяща за метод фидер е изкуствената стръв. Имаш кастери, бели, царевица, вердевас, плуващи потъващи, ароматизирани, малки, големи и т.н. Спокойно си ги салгаш вътре в метода нямаш грижи. Аз ползвам такава стръв както самостоятелно така и в комбинация с естествена стръв, ефекта е доста добър.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

butnik написа:Бях сигурен,че си правиш реклама и ги няма по нашите магазини, изобщо не ме вълнува тази хранилка.
Ти нормален ли си ? Какво написах изобщо прочете ли ? Ако исках да правя реклама ( как реши така не знам - не ги правя аз ) няма да е тук , а и такива хранилки отдавна има на пазара и много хора ги имат ! Това , че внасям стока от цял свят не значи ,че ти правя реклама на нещо , което дори не ме вълнува и не ползвам ! Ето за това не ми се пише тук и няма и да пиша повече щом не разбирате какво ви казвам и търсите само интригата навсякъде !!!
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Пак се изложихме! Владо от скука зададе въпрос, чийто отговор знае по-добре от нас, а пък ние използвахме случая да си ги примерим? И то стари, уважавани форумци??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Живи и здрави Насе - няма яд :wink:

Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Обаче само чакаме някой да даде тон за песен и се започва.Няма по луда работа от това някой да зададе фидер въпрос.Помните ли предишният фидер хит? :drinkers:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=127&t=82691" onclick="window.open(this.href);return false;
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Зарко,една другарска забележка-форумите са за да споделяме,не да ръсим с недомлъвки,ако имаш нещо за показване или го разкрий или не взимай участие в разискванията,дано ме разбереш правилно,не пиша с повод заяждане.
:smt023
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Изображение
Изображение
stridata написа: Това което казва Зарко е горе-долу това което е показал Стелко!
Стрида,не пиши неща ,които явно не различаваш.
И не е горе-долу,а са две съвсем различни неща.Ако беше обърнал детайлно внимание на снимките ми, може би щеше да забележиш,че показвам същото нещо,но по 3 различни начина и то с хранилки и преси ,които можеш да закупиш от всеки квартален магазин.Не всеки измежду нас може и иска да си купува риболовните уреди от странство,а колкото до новостите повярвай ми сигурно ги практикувам преди купувачите от чужди он лайн магазини.И съм споделил МОИ лични неща ,с които ловя ежеседмично и ако не правиш разлика от снимка потърсена с Чичкото и действителна снимка подплатена с ПРАКТИКА нямам какво да добавя,то и се разбра,че цялата тема е свързана около риболов на платика,който практикувам рядко и няма какво да споделям за него,още повече,че я ловя с мач и щека и в редки изключения с фидер.
Влади,дано съм ти бил полезен,извинявам се ,ако някъде съм допуснал грешка.
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Някой пробвал ли е хлебна пелета на косъм в метода дали се смачква? Аз пробвах с червеи и всичко си е наред с тях, но наистина по-бързо се разбива захранката в метода.
Аватар
stridata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stridata »

butnik, никога не бих си позволил да кажа, че знам повече от теб или че различавам ин-лайн метод хранилка за бял червей и такава за храна! Аз от показаните две снимки от теб и заглавието на темата виждам една и съща презентация на меката стръв, и тя е отгоре. Грам неискам да си развалям отношенията с теб /та аз дори не те познавам/ и неискам да се набърквам в конфликт за който нямам нищо общо.

П.п
Съжелявам за спама и искрено се извинявам.
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

dimmitov написа:Обаче само чакаме някой да даде тон за песен и се започва.Няма по луда работа от това някой да зададе фидер въпрос.Помните ли предишният фидер хит? :drinkers:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=127&t=82691" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: По-точно в "метода', май има нещо възбуждащо, а и участниците сме същите :rolleyes:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Темата ми беше много полезна.
Спести ми много време в опити, кое се мачка, кое не, разбива ли се храната или не и много други.
Пластмасовата "костенурка" дави и идеи за доработка на хранилките, винаги може да се добави едно клипсче, което да придържа влакното, ако стръвта е твърде голяма или твърде мърдаща :lol:
glmv написа:Някой пробвал ли е хлебна пелета на косъм в метода дали се смачква?
Не знам, на кое казваш хлебна пелета, но с замбосън хляб няма никакви ядове, разрошва си се във водата.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”