Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Метод хранилки и мека стръв?
Модератор: Paublo_Eskobar
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Метод хранилки и мека стръв?
Що се хванахте за хранилките ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бях сигурен,че си правиш реклама и ги няма по нашите магазини, изобщо не ме вълнува тази хранилка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- stridata
- ще става разбирач
butnik, не си прав! Нали щеше по темата да се коментира? Тези grub-ери са известни на всеки следящ тенденцийте във фидер риболова. А и кой ценящ парите си човек пазарува от БГ? Това което казва Зарко е горе-долу това което е показал Стелко! Флат метод с храна и жива стръв отгоре!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Щом казваш.stridata написа:butnik, не си прав! Нали щеше по темата да се коментира? Тези grub-ери са известни на всеки следящ тенденцийте във фидер риболова. А и кой ценящ парите си човек пазарува от БГ? Това което казва Зарко е горе-долу това което е показал Стелко! Флат метод с храна и жива стръв отгоре!
-
- вече хвърля и на тежко
Много подходяща за метод фидер е изкуствената стръв. Имаш кастери, бели, царевица, вердевас, плуващи потъващи, ароматизирани, малки, големи и т.н. Спокойно си ги салгаш вътре в метода нямаш грижи. Аз ползвам такава стръв както самостоятелно така и в комбинация с естествена стръв, ефекта е доста добър.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ти нормален ли си ? Какво написах изобщо прочете ли ? Ако исках да правя реклама ( как реши така не знам - не ги правя аз ) няма да е тук , а и такива хранилки отдавна има на пазара и много хора ги имат ! Това , че внасям стока от цял свят не значи ,че ти правя реклама на нещо , което дори не ме вълнува и не ползвам ! Ето за това не ми се пише тук и няма и да пиша повече щом не разбирате какво ви казвам и търсите само интригата навсякъде !!!butnik написа:Бях сигурен,че си правиш реклама и ги няма по нашите магазини, изобщо не ме вълнува тази хранилка.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Пак се изложихме! Владо от скука зададе въпрос, чийто отговор знае по-добре от нас, а пък ние използвахме случая да си ги примерим? И то стари, уважавани форумци??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Живи и здрави Насе - няма яд 

- dimmitov
- ще става разбирач
Обаче само чакаме някой да даде тон за песен и се започва.Няма по луда работа от това някой да зададе фидер въпрос.Помните ли предишният фидер хит?
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=127&t=82691" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=127&t=82691" onclick="window.open(this.href);return false;
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

Зарко,една другарска забележка-форумите са за да споделяме,не да ръсим с недомлъвки,ако имаш нещо за показване или го разкрий или не взимай участие в разискванията,дано ме разбереш правилно,не пиша с повод заяждане.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Стрида,не пиши неща ,които явно не различаваш.stridata написа: Това което казва Зарко е горе-долу това което е показал Стелко!
И не е горе-долу,а са две съвсем различни неща.Ако беше обърнал детайлно внимание на снимките ми, може би щеше да забележиш,че показвам същото нещо,но по 3 различни начина и то с хранилки и преси ,които можеш да закупиш от всеки квартален магазин.Не всеки измежду нас може и иска да си купува риболовните уреди от странство,а колкото до новостите повярвай ми сигурно ги практикувам преди купувачите от чужди он лайн магазини.И съм споделил МОИ лични неща ,с които ловя ежеседмично и ако не правиш разлика от снимка потърсена с Чичкото и действителна снимка подплатена с ПРАКТИКА нямам какво да добавя,то и се разбра,че цялата тема е свързана около риболов на платика,който практикувам рядко и няма какво да споделям за него,още повече,че я ловя с мач и щека и в редки изключения с фидер.
Влади,дано съм ти бил полезен,извинявам се ,ако някъде съм допуснал грешка.
Някой пробвал ли е хлебна пелета на косъм в метода дали се смачква? Аз пробвах с червеи и всичко си е наред с тях, но наистина по-бързо се разбива захранката в метода.
- stridata
- ще става разбирач
butnik, никога не бих си позволил да кажа, че знам повече от теб или че различавам ин-лайн метод хранилка за бял червей и такава за храна! Аз от показаните две снимки от теб и заглавието на темата виждам една и съща презентация на меката стръв, и тя е отгоре. Грам неискам да си развалям отношенията с теб /та аз дори не те познавам/ и неискам да се набърквам в конфликт за който нямам нищо общо.
П.п
Съжелявам за спама и искрено се извинявам.
П.п
Съжелявам за спама и искрено се извинявам.
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

dimmitov написа:Обаче само чакаме някой да даде тон за песен и се започва.Няма по луда работа от това някой да зададе фидер въпрос.Помните ли предишният фидер хит?![]()

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Темата ми беше много полезна.
Спести ми много време в опити, кое се мачка, кое не, разбива ли се храната или не и много други.
Пластмасовата "костенурка" дави и идеи за доработка на хранилките, винаги може да се добави едно клипсче, което да придържа влакното, ако стръвта е твърде голяма или твърде мърдаща
Спести ми много време в опити, кое се мачка, кое не, разбива ли се храната или не и много други.
Пластмасовата "костенурка" дави и идеи за доработка на хранилките, винаги може да се добави едно клипсче, което да придържа влакното, ако стръвта е твърде голяма или твърде мърдаща

Не знам, на кое казваш хлебна пелета, но с замбосън хляб няма никакви ядове, разрошва си се във водата.glmv написа:Някой пробвал ли е хлебна пелета на косъм в метода дали се смачква?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.