Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- vankata81
- ще става разбирач
Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
абе, аз не не с лошо, просто като препоръка?
- SammY
- фен клуб-скобар
Едно питане имам , тези ПИН кодове за какво са ? Ще трябват ли в банката при заплащане на таксата за участие ?
Да, в основанието за внасяне на парите трябва да има този ПИН, за да знаем за кого се внася таксатаSammY написа:Едно питане имам , тези ПИН кодове за какво са ? Ще трябват ли в банката при заплащане на таксата за участие ?
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Понеже ще се включа и тази година се абонирам за темата,за инфо и коментари...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За да няма повтарящи се питания ще уточня някои неща около риболова на Канала.Дълбочината след шкарпа/5-6 тия метър/ е еднаква по цялото протежение 2,50-3м в зависимост от нивото.Основно се ловят каракуди,кефали,перки,уклеи и ....бонуси шарани,амури,толостолопи.Тук е местото за уточнение дали те/толупите/ ще се зачитат при класирането.Според мен не трябва,не е редно.Ако има нещо неясно бих отговорил на всеки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- кирил великий
- разбира нещата
Кофти,butnik написа:Тук е местото за уточнение дали те/толупите/ ще се зачитат при класирането.Според мен не трябва,не е редно.
С плувка 15 гр., пружина със захранка и кука смятах да ми е тактиката на състезанието, но... сега ще внимавам да не правя облаци, че ако довтасат толупите и сбогом риби.
Сега водораслите има ли ги, или амурите ги отнесоха?
Последно промяна от кирил великий на Пет Мар 07, 2014 2:11 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Като пързалка за кърлинг екирил великий написа:Кофти,butnik написа:Тук е местото за уточнение дали те/толупите/ ще се зачитат при класирането.Според мен не трябва,не е редно.
С плувка 15 гр., пружина със захранка и кука сматах да ми е тактиката на състезанието, но... сега ще внимавам да не правя облаци, че ако довтасат толупите и сбогом риби.
Сега водораслите има ли ги, или амурите ги отнесоха?

- кирил великий
- разбира нещата
Егаси лакомите амури, значи. Бая водорасли са опасли.
Последно промяна от кирил великий на Пет Мар 07, 2014 2:12 pm, променено общо 1 път.
- SammY
- фен клуб-скобар
Бат' Ицо, благодаря за инфото . Според правилата толупите ще се зачитат , а ако има промяна е хубаво да се знае предварително , не че и на място няма да реагирамеbutnik написа:За да няма повтарящи се питания ще уточня някои неща около риболова на Канала.Дълбочината след шкарпа/5-6 тия метър/ е еднаква по цялото протежение 2,50-3м в зависимост от нивото.Основно се ловят каракуди,кефали,перки,уклеи и ....бонуси шарани,амури,толостолопи.Тук е местото за уточнение дали те/толупите/ ще се зачитат при класирането.Според мен не трябва,не е редно.Ако има нещо неясно бих отговорил на всеки.

- krasimir n.
- научил се да хвърля
В кои правила го видя това(за толупите)....,че нещо гледам,гледам.......SammY написа:Бат' Ицо, благодаря за инфото . Според правилата толупите ще се зачитат , а ако има промяна е хубаво да се знае предварително , не че и на място няма да реагирамеbutnik написа:За да няма повтарящи се питания ще уточня някои неща около риболова на Канала.Дълбочината след шкарпа/5-6 тия метър/ е еднаква по цялото протежение 2,50-3м в зависимост от нивото.Основно се ловят каракуди,кефали,перки,уклеи и ....бонуси шарани,амури,толостолопи.Тук е местото за уточнение дали те/толупите/ ще се зачитат при класирането.Според мен не трябва,не е редно.Ако има нещо неясно бих отговорил на всеки.
Иии си мисля,че няма да се зачитат

- SammY
- фен клуб-скобар
Ами не пише ,че не се зачитат . Това би трявало да означава ,че се зачитат
Да не забравяме , че състезанието е аматьорско
Миналата година , когато щеките бяха забранени си пишеше изрично. Не вярвам това да е пропуск на организатора .
П.п Забранени или не , няма значение , правилата са едни за всички

П.п Забранени или не , няма значение , правилата са едни за всички

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Sammy,не се вкарвай в приключения,толупите е редно да НЕ се зачитат.Пропуск е понеже не е запознат с рибния ресурс на Гребната.Надявам се да се изпише това в правилата.
- SammY
- фен клуб-скобар
Приключения няма
Както казах все ми е едно как ще се процедира
Да разбирам ли , че "толупа" е напаст на канала ? Иначе ми е ясно , че не е редно да се зачита , просто чета правилата 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Приключенията започват след като го закачиш,а дали ги има ще разбереш на 27SammY написа:Приключения нямаКакто казах все ми е едно как ще се процедира
Да разбирам ли , че "толупа" е напаст на канала ? Иначе ми е ясно , че не е редно да се зачита , просто чета правилата

Пропуска е мой. Съвсем забравих за толстолобите вчера. Толстолобите няма да бъдат зачитани при меренето на улова. Веднага казвам защо. Ще има хора, които ще започнат само това да ловят, защото лесно се примамва и ще го ловят "косейки" и тогава ще стане едно голямо чудо. Ще има влизане на рибите по другите състезателни коридори. Сега нанасям корекцията горе.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS