Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Класна пръчка
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Класна пръчка
Това което искам да Ви кажа, е че таа фирма ме върна отново в западната европа де живях, без да познавам ни собственика, ни някога съм и посещавал офиса. Това не е реклама, а просто адмирации за отношение към клиенти и пр.. А, за продуктите съм писал доста...Мунчо написа:Не знам какъв бизнес се прави, но знам, че продуктите са хубави, а гаранционното обслужване на "Спортекс" е безкомпромисно, дори в България...
п.п. Ако вземат да предлагат и пръчки с това си качество, но с по ниски акции, направо ще утрепят пазара....
В БГ, де се помещаваме всичко е разтегливо... За мен, класните пръчки почват от цена 400 и свършват..... Средния клас почва от 130 до към 400 и са най добрия вариант за нашия "измислен" риболов. Ама, това си е мое мнение ДЕ...lomsky написа:Понятието "класна пръчка" май също е разтегливо или заглавието на темата не е коректно. В първия пост се говори за сума 250-300лв., така че класна пръчка в този ценови диапазон, или пръчката е класна, защото ще се ползва за всичко и то успешно.
А, това да ходим да си купуваме примамки не за друго, ами за кефал от задВиетнамско си е пълен смях. То, щото таа риба строги предпочитания няма и взема на всичко...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Гаранцията на "Алтмекс"("Спортекс") е мъжкарска работа - не съм чул някой да е изохкал. Един приятел, след като му подмениха въдицата, ми сподели "Чак ми стана неудобно, като знам как я счупих"... Мога само да им сторя евала!
С тези мнения съм безрезервно съгласен.Vid написа: Това което искам да Ви кажа, е че таа фирма ме върна отново в западната европа де живях, без да познавам ни собственика, ни някога съм и посещавал офиса. Това не е реклама, а просто адмирации за отношение към клиенти и пр..
п.п. Ако вземат да предлагат и пръчки с това си качество, но с по ниски акции, направо ще утрепят пазара....
....
За мен, класните пръчки почват от цена 400 и свършват..... Средния клас почва от 130 до към 400 и са най добрия вариант за нашия "измислен" риболов. ...
А, това да ходим да си купуваме примамки не за друго, ами за кефал от задВиетнамско си е пълен смях. То, щото таа риба строги предпочитания няма и взема на всичко...
А с това съм безрезервно несъгласен. Като оставим настрана фетишизма, който е условен, защото съществуват и предостатъчно добре ловящи "стандартни"(ако можем да използваме подобно определение) полски, сръбски, та дори китайски воблери. Има обаче някои произведения, които другите производители все още не са успели да пресъздадат, или поне не са пуснали в масово производство по някакви си причини, и които са удачни от чисто практическа гледна точка.Vid написа: ...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
По темата:
Умишлено писах "Класна" защото в скромния ми опит в риболова установих, че за пръчките има оптимална цена. Сиреч - над въпросните оптимални пари започваш да плащаш прогресивно много за дребни екстри и газарии, които не ме разбирайте погрешно са супер, но като цяло не влияят пряко на риболова или качеството на такъма. С по-прости думи пръчка за 1000лв. няма да усетя 4 пъти по-добра от такава за 250лв. В моите представи "класен" прът е добър вариант между цена и това което получавам за кинтите.
Sportex Black arrow ми харесва, но до колкото разбрах няма да мога да я видя в следващите 2 месеца защото вносителя няма да има зареждане, а работното време на офиса им е неудобно за мен, за да проверя за алтернатива.
В този ред на мисли вчера клатих това: http://www.pecheur.com/en/gb/buy-predat ... 81223.html" onclick="window.open(this.href);return false; 240см, акция 7-28, цена около 250лв. някой има ли впечатления?
Умишлено писах "Класна" защото в скромния ми опит в риболова установих, че за пръчките има оптимална цена. Сиреч - над въпросните оптимални пари започваш да плащаш прогресивно много за дребни екстри и газарии, които не ме разбирайте погрешно са супер, но като цяло не влияят пряко на риболова или качеството на такъма. С по-прости думи пръчка за 1000лв. няма да усетя 4 пъти по-добра от такава за 250лв. В моите представи "класен" прът е добър вариант между цена и това което получавам за кинтите.
Sportex Black arrow ми харесва, но до колкото разбрах няма да мога да я видя в следващите 2 месеца защото вносителя няма да има зареждане, а работното време на офиса им е неудобно за мен, за да проверя за алтернатива.
В този ред на мисли вчера клатих това: http://www.pecheur.com/en/gb/buy-predat ... 81223.html" onclick="window.open(this.href);return false; 240см, акция 7-28, цена около 250лв. някой има ли впечатления?
Психическо оръжие на пантев21
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Погледни и пръчките на Колмик,не са никак лоши за парите си,разбира се нямат гаранция.
валатът не най-лошото нещо на света
Psihogyn Pontoon21 има кво тряба
Всяка риба има своя шанс. Конфуций
Колега, нещо друго ще допълниш ли, или да викаме направо модератора, че да се свърши тази мъка...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Разпъвайте софрата и го викайте , до колкото го познавам ще се отзове без да се назландисва

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
На спортекс, обявените тестове до колко отговарят, С 15-28 Black arrow 240см, ще замятам ли ефективно 8-15гр. воблери и клатушки?
Ще замяташ, че и песен ще пееш.
Колега,PSYCHOGUN на PONTOON 21 може да се окаже добър избор.
- Vid
- кандидат преподавател
Пръчките много добре работят под долния си тест. Я, с пръчка 15-35 успешно замятам воблери 8-10 гр. на 40 метра.... Лично дари замятам по малки примамки, но истинската сила на пръчката може да усетиш кога закачиш голяма риба...searnox написа:На спортекс, обявените тестове до колко отговарят, С 15-28 Black arrow 240см, ще замятам ли ефективно 8-15гр. воблери и клатушки?
Това не е пръчка за риболов на кефал или уклей....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Това от 21-и павилион на Илиенци ли?stoger написа:Колега,PSYCHOGUN на PONTOON 21 може да се окаже добър избор.
Колега напиши Pontoon 21 в Гугъл ,ако искаш погледни и DAIkO