Класна пръчка

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Класна пръчка

Мнение от Vid »

Мунчо написа:Не знам какъв бизнес се прави, но знам, че продуктите са хубави, а гаранционното обслужване на "Спортекс" е безкомпромисно, дори в България...
Това което искам да Ви кажа, е че таа фирма ме върна отново в западната европа де живях, без да познавам ни собственика, ни някога съм и посещавал офиса. Това не е реклама, а просто адмирации за отношение към клиенти и пр.. А, за продуктите съм писал доста...

п.п. Ако вземат да предлагат и пръчки с това си качество, но с по ниски акции, направо ще утрепят пазара....
lomsky написа:Понятието "класна пръчка" май също е разтегливо или заглавието на темата не е коректно. В първия пост се говори за сума 250-300лв., така че класна пръчка в този ценови диапазон, или пръчката е класна, защото ще се ползва за всичко и то успешно.
В БГ, де се помещаваме всичко е разтегливо... За мен, класните пръчки почват от цена 400 и свършват..... Средния клас почва от 130 до към 400 и са най добрия вариант за нашия "измислен" риболов. Ама, това си е мое мнение ДЕ...

А, това да ходим да си купуваме примамки не за друго, ами за кефал от задВиетнамско си е пълен смях. То, щото таа риба строги предпочитания няма и взема на всичко...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Гаранцията на "Алтмекс"("Спортекс") е мъжкарска работа - не съм чул някой да е изохкал. Един приятел, след като му подмениха въдицата, ми сподели "Чак ми стана неудобно, като знам как я счупих"... Мога само да им сторя евала!
Vid написа: Това което искам да Ви кажа, е че таа фирма ме върна отново в западната европа де живях, без да познавам ни собственика, ни някога съм и посещавал офиса. Това не е реклама, а просто адмирации за отношение към клиенти и пр..
п.п. Ако вземат да предлагат и пръчки с това си качество, но с по ниски акции, направо ще утрепят пазара....
....
За мен, класните пръчки почват от цена 400 и свършват..... Средния клас почва от 130 до към 400 и са най добрия вариант за нашия "измислен" риболов. ...

А, това да ходим да си купуваме примамки не за друго, ами за кефал от задВиетнамско си е пълен смях. То, щото таа риба строги предпочитания няма и взема на всичко...
С тези мнения съм безрезервно съгласен.
Vid написа: ...
А с това съм безрезервно несъгласен. Като оставим настрана фетишизма, който е условен, защото съществуват и предостатъчно добре ловящи "стандартни"(ако можем да използваме подобно определение) полски, сръбски, та дори китайски воблери. Има обаче някои произведения, които другите производители все още не са успели да пресъздадат, или поне не са пуснали в масово производство по някакви си причини, и които са удачни от чисто практическа гледна точка.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

По темата:
Умишлено писах "Класна" защото в скромния ми опит в риболова установих, че за пръчките има оптимална цена. Сиреч - над въпросните оптимални пари започваш да плащаш прогресивно много за дребни екстри и газарии, които не ме разбирайте погрешно са супер, но като цяло не влияят пряко на риболова или качеството на такъма. С по-прости думи пръчка за 1000лв. няма да усетя 4 пъти по-добра от такава за 250лв. В моите представи "класен" прът е добър вариант между цена и това което получавам за кинтите.
Sportex Black arrow ми харесва, но до колкото разбрах няма да мога да я видя в следващите 2 месеца защото вносителя няма да има зареждане, а работното време на офиса им е неудобно за мен, за да проверя за алтернатива.
В този ред на мисли вчера клатих това: http://www.pecheur.com/en/gb/buy-predat ... 81223.html" onclick="window.open(this.href);return false; 240см, акция 7-28, цена около 250лв. някой има ли впечатления?
stoger
новобранец
новобранец

Мнение от stoger »

Психическо оръжие на пантев21
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Погледни и пръчките на Колмик,не са никак лоши за парите си,разбира се нямат гаранция.
валатът не най-лошото нещо на света
stoger
новобранец
новобранец

Мнение от stoger »

Psihogyn Pontoon21 има кво тряба
stoger
новобранец
новобранец

Мнение от stoger »

Всяка риба има своя шанс. Конфуций
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Колега, нещо друго ще допълниш ли, или да викаме направо модератора, че да се свърши тази мъка...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Разпъвайте софрата и го викайте , до колкото го познавам ще се отзове без да се назландисва :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

На спортекс, обявените тестове до колко отговарят, С 15-28 Black arrow 240см, ще замятам ли ефективно 8-15гр. воблери и клатушки?
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Ще замяташ, че и песен ще пееш.

stoger
новобранец
новобранец

Мнение от stoger »

Колега,PSYCHOGUN на PONTOON 21 може да се окаже добър избор.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

searnox написа:На спортекс, обявените тестове до колко отговарят, С 15-28 Black arrow 240см, ще замятам ли ефективно 8-15гр. воблери и клатушки?
Пръчките много добре работят под долния си тест. Я, с пръчка 15-35 успешно замятам воблери 8-10 гр. на 40 метра.... Лично дари замятам по малки примамки, но истинската сила на пръчката може да усетиш кога закачиш голяма риба...
Това не е пръчка за риболов на кефал или уклей....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

stoger написа:Колега,PSYCHOGUN на PONTOON 21 може да се окаже добър избор.
Това от 21-и павилион на Илиенци ли?

stoger
новобранец
новобранец

Мнение от stoger »

Колега напиши Pontoon 21 в Гугъл ,ако искаш погледни и DAIkO
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”