Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За балканки!!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За балканки!!!
Браус ,момци !!!
Нямаше ли някоя жльта да го е.. ???
Че много вкусни били ,па язе немоем си фанем маа му стара
Ае

Нямаше ли някоя жльта да го е.. ???
Че много вкусни били ,па язе немоем си фанем маа му стара

Ае

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Ряката учудващо подходяща за риболов след потопа в началото на празниците
Воблер медалист CrackJack ,с една извадена риба и една откачена

Воблер медалист CrackJack ,с една извадена риба и една откачена

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- radogagov
- ще става разбирач
Привет другари!
Днес, привършил плануваните ремонти, реших да се поразходя сред природата и да направя едно бързо риболовче, което протече за около 3 часа. Въпреки прогнозите за дъжд, времето беше мрачно и приятно топло. Ряката - идеална за риболов, не много бистра, но за сметка на това буйна и прохладна. Като цяло излета протече изключително динамично с много риби: 2 борбени американки около 30+, които поради буйния си нрав офейкаха още преди да ги увековеча на лента
Май няма да се размина без кеп.... 5 балканки от детската градина до малко преди нормата и още 5-6 кълванета, но рибите само се бодваха без да се закачат. На едно място една рибка атакува 2 пъти блесната за една проводка, като на второто замятане се закачи. Всичко се хвана само на блесна, но и воблери помятах малко, като имах подгонване, но така и не настоявах...
Хайде стига съм драскал, време е да украсим темата
Всичко започна те тук:

Новият такъм:

Днес, привършил плануваните ремонти, реших да се поразходя сред природата и да направя едно бързо риболовче, което протече за около 3 часа. Въпреки прогнозите за дъжд, времето беше мрачно и приятно топло. Ряката - идеална за риболов, не много бистра, но за сметка на това буйна и прохладна. Като цяло излета протече изключително динамично с много риби: 2 борбени американки около 30+, които поради буйния си нрав офейкаха още преди да ги увековеча на лента

Хайде стига съм драскал, време е да украсим темата

Всичко започна те тук:

Новият такъм:

- ynovi
- научил се да хвърля
Най-после и аз намерих време за разходка и запознаване с една за мен непозна, иначе култова рекичка и също с цел да тествам държанието на няколко самоделки в бурно заради много изсипала се вода от дъждове течение. Направих си съответните воблеростроителни извиди, инкасирах няколко атаки, една ивадена рибка и се получи чудесна разходка.

- maranzika
- сериозен играч
Вчера с Тишо(Muerter) се разходихме за пъстръвки набързо.Аз по-скоро да тествам една нова пръчица и съответно нова дестинация.Имах 3-4 почуквания и подгонвания и една извадена рибка.Тишо мисля че и той като мене.Ето и няколко снимки:

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тва на оная бара дето нема риба ли? 

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
maranzika написа:...................................

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно казаноmaranzika написа:Имах 3-4 почуквания и подгонвания и една извадена рибка.Тишо мисля че и той като мене.

Само като уточнение ,за пьрви пьт на тази река ми се случва да имам удар последван от аванс ,макар и за секунда

бистричко си е вече

Минути за самореклама ,ама като риби за снимка си позирам сам

тва в далечината не сьм аз

Поздрави !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- maranzika
- сериозен играч
Тц..На друга дето има поне малко рибки...баш_майстора написа:Тва на оная бара дето нема риба ли?

Инак на оная чакам да видим други видни рибари да хватат нещо,щото нали уж ТАБЕЛИТЕ НЕ ПРЕЧАТ..

- Vid
- кандидат преподавател
То и Я по та причина още не съм тръгнал да диря пъстървите... Да бия километри само и само да ловя некви рибки по педарка??? Ще изчакам рибите от последните зарибявания да станат по кило, и след 10 години почвам да ги ловя и релизвам с кеф....maranzika написа:Тц..На друга дето има поне малко рибки...баш_майстора написа:Тва на оная бара дето нема риба ли?![]()
![]()
Инак на оная чакам да видим други видни рибари да хватат нещо,щото нали уж ТАБЕЛИТЕ НЕ ПРЕЧАТ..![]()
![]()
Аз пък след 5 капота на нея вече нямам хъс...
![]()

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Гадно временце, мамата си е*ало, но успяхме да хванем по някоя рибка, доколкото можем...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Що не дзвънна че си бил в региона бре маме ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Ангеле мой, някак си мисля, че перманентно си се изместил в чужбина с тези воаяжи и изобщо не ми е минало през капацинета. У неделя нагласи ли се?
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Предвид че петък и събота верно няма да съм тук , съм се нагласил на 83%
Вчера смених тройките на две Риджита 35 и три Моски , както и пренавих на Лувиаса един Варивас Супер Троут на 4 либри щото беше намалял от 91м. на преко сили 30 такива а знаеш ли там на онуй място колко аванс мое да ми се наложи да отпуща на некой дзвер

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов