Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

боядисване на олово
Модератор: sapuna
Re: боядисване на олово
Колега,то при някои бои има олово в тях,така не се ли губи смисъла??То накрая от камък или бетон,ама ще е обемистоbegleca_sv написа:с блажна боя съм пробвал и се получава мн добре и е лесно но се пак не е препорачително боята си мирише
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- Vesko1
- сериозен играч
Има един черен силикон...ако се намаже оловото с него ,предполагам ще издържи 1...2 риболова,но не съм пробвал.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Скоро ще направя един опит с течна гума от тая която слагат отдолу на колите да не ръждясват , след което ще ги овалям в пясък ... надявам се да няма миризми след като изсъхне.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Направих няколко опита за лепене на пясък върху олово - с течна гума , силикон за пистолет с нагряване и върху праховата боя. Покритието става най-здраво с праховата боя и издържа на многократни удари в земята (огъва се заедно с оловото без да се люпи). Резултата го постигнах като боядисах оловото прахово , нагрявам боята докато се гланцира и овалвам в пясък , след което нагрявам пясъка и отново в боята , пак нагрявам до гланциране и обратно в пясъка. По този начин направено покритието съм на 99% сигурен че няма да пада дори и при риболов в река Дунав 

- Прикачени файлове
-
- 20150314_180843.jpg (2.94 MiB) Преглеждано 551 пъти