ЕПИЗОД ІІ

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЕПИЗОД ІІ

Мнение от Антон Тонев »

Всяка прилика с лицата от филма е пълна манипулация.Язе,съм по слаб-50кила с напикани гащи. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:Всяка прилика с лицата от филма е пълна манипулация.Язе,съм по слаб-50кила с напикани гащи. :D
А-хаа, кога ви правя рибите от 500гр. да са по 5-10 кила не е манипулация, а кога е до фигура и линия съм ви изманипулирал, Аа... :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Ееее Вик,забави се с клипчето ,но е имало защо.Аз направо съм втрещен от майсторлъка с който е правено клипчето....и ти за мен си-ВИДЕОМОНТАЖИСТ на форума.Ма то ефекти,...врътки... па и надписите вървят по "джедайски" ,както на четирилогията....от БТВ монтажистите направо ще занемеят ако го гледат.Освен на Телескопа клиповете ,не съм гледал подобен като твоя ,с такъв мерак правен.
Браво Вик! :wink:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:Ееее Вик,забави се с клипчето ,но е имало защо.Аз направо съм втрещен от майсторлъка с който е правено клипчето....и ти за мен си-ВИДЕОМОНТАЖИСТ на форума.Ма то ефекти,...врътки... па и надписите вървят по "джедайски" ,както на четирилогията....от БТВ монтажистите направо ще занемеят ако го гледат.Освен на Телескопа клиповете ,не съм гледал подобен като твоя ,с такъв мерак правен.
Браво Вик! :wink:
Благодарим Весе, то си имаше играчка, ма добре че бяа Лукас и Спилбърг да дадът акъл и изходен мат`риал с койт да се работи инак нищо нямаше да стане :wink: .
Сега става по-трудното, да измисла теми, идеи, сюжети, врътки па и да събера кадри :rolleyes: за следващото творение :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Браво бате, клипа ти е супер. Най ме изкефиха основните атрибути, начело с масата. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”