Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЕПИЗОД ІІ
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: ЕПИЗОД ІІ
Всяка прилика с лицата от филма е пълна манипулация.Язе,съм по слаб-50кила с напикани гащи. 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
А-хаа, кога ви правя рибите от 500гр. да са по 5-10 кила не е манипулация, а кога е до фигура и линия съм ви изманипулирал, Аа...Антон Тонев написа:Всяка прилика с лицата от филма е пълна манипулация.Язе,съм по слаб-50кила с напикани гащи.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Ееее Вик,забави се с клипчето ,но е имало защо.Аз направо съм втрещен от майсторлъка с който е правено клипчето....и ти за мен си-ВИДЕОМОНТАЖИСТ на форума.Ма то ефекти,...врътки... па и надписите вървят по "джедайски" ,както на четирилогията....от БТВ монтажистите направо ще занемеят ако го гледат.Освен на Телескопа клиповете ,не съм гледал подобен като твоя ,с такъв мерак правен.
Браво Вик!
Браво Вик!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Благодарим Весе, то си имаше играчка, ма добре че бяа Лукас и Спилбърг да дадът акъл и изходен мат`риал с койт да се работи инак нищо нямаше да станеVesko1 написа:Ееее Вик,забави се с клипчето ,но е имало защо.Аз направо съм втрещен от майсторлъка с който е правено клипчето....и ти за мен си-ВИДЕОМОНТАЖИСТ на форума.Ма то ефекти,...врътки... па и надписите вървят по "джедайски" ,както на четирилогията....от БТВ монтажистите направо ще занемеят ако го гледат.Освен на Телескопа клиповете ,не съм гледал подобен като твоя ,с такъв мерак правен.
Браво Вик!

Сега става по-трудното, да измисла теми, идеи, сюжети, врътки па и да събера кадри

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- barutchiata ©
- Администратор
Браво бате, клипа ти е супер. Най ме изкефиха основните атрибути, начело с масата.