Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2014 - сафрид
Здр колеги някой да е пробвал или да и инф от болата? В неделя мисля да пробвам от там.
Поздрави и наслука
Поздрави и наслука
- rikitikitavi
- разбира нещата
Като се групира пред Варна пролетния сафрид почти всички ходят на него,че е по близко и лесно. Със сигурност го има и горе ама по-трудно се намират пасажите.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- atanasov1589
- ще става разбирач
И аз от 6.30 до към 10ч почнах от бочките,после на галата и накрая покрай бунитеvesko1234 написа:Днес сутринта от 6.30 до 9.00 - 1.5кг пред 3та буна
Крайния резултат е 2.5кг сафрид
Днес докато се чудя и мая седях един час на канала преди да пусна лодката. Но добре !! Влизам ! Вали не вали морето беше гладко. Влязох към 11 след кратка дрямка в колата и излязох към 3 крайният резултат е 5 кг сафрид смесено от носа на галата и 4-та буна ! 

- atanasov1589
- ще става разбирач
Аз бях с голфа пред теб
щях да те викам да удариш едно рамо за лодката,ама друг колега се завъртя покрай мене и помогна
щях да те викам да удариш едно рамо за лодката,ама друг колега се завъртя покрай мене и помогна
-
- ще става разбирач
смятам в неделя да направя първи пуск за годината , и ще видим какво ще ми даде Нептун ...Ще пробвам в канала и пред Галата ,а в крайна сметка където ме заведе сонара .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бях вътре днес - бързо влязохме и бързо излязохме.
Имаше риба,ама и други задачи имахме.
Те малко снимки за вярване де.

И тъкмо седнах на една малка - разбрах че навреме се измъкнахме.

Много ме мързи сега да пиша повече,дано утре съм на по-голям кеф
да споделя разходката си.
Имаше риба,ама и други задачи имахме.
Те малко снимки за вярване де.

И тъкмо седнах на една малка - разбрах че навреме се измъкнахме.

Много ме мързи сега да пиша повече,дано утре съм на по-голям кеф
да споделя разходката си.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
atanasov1589 като те видях че излизаш и гледам само още едно колесарче там направо се отказах с влизането ... ама ината ми проработи . Трябвало е да ме бутнеш аз дремуцах в размисли а и без това не познавам никой от форума все още. Адмирации за РИБ-чето много му е хубав корема 

-
- научил се да хвърля
В момента пред Галата има поне 30-тина лодки. Поне толкова успях да преброя с бинокъла с 10-кратно увеличение от Цветният квартал. Интересно ми е , какъв е резултата ! може някой да ме упрекне: "Ами, влез и виж сам! ", ама с каяк е трудно ....
А, утре ми се иска да направя един опит.

Днес със утре не си приличат,така че утре може и пред Траката да еYAROSHKH написа:А, утре ми се иска да направя един опит.

един съвет

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Пред траката и пред буните има и повече лодки, ама дремят предимно. До 8.30 хванах 9 риби, другите и те така доколкото видях.YAROSHKH написа:В момента пред Галата има поне 30-тина лодки. Поне толкова успях да преброя с бинокъла с 10-кратно увеличение от Цветният квартал. Интересно ми е , какъв е резултата ! може някой да ме упрекне: "Ами, влез и виж сам! ", ама с каяк е трудно ....А, утре ми се иска да направя един опит.
- rikitikitavi
- разбира нещата
На сонара се видя как пасажите се разделиха-половината се пръснаха на отделни рибки и се смесиха с меджитите по дъното, а другата половина се качиха на повърхността ,пак в пръснат вид.dobria1 написа:[quot...... после рибата изчезва (незнайно къде)
Е-книгата "Черноморски риболов"
Тази година сафрида е само Варненски. Тук на Юг чепаретата за сега са празни
След това друсане риба чакайте след една седмица.