Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп 2014
Направо тя цялата съдийска комисия ще е подкупенаsmel1968 написа:Снощи резултата беше 0:0 -сигурно съдията беше подкупени не пусна рибата към нас.

-
- ще става разбирач
smel1968 написа:Засега проби само на блесна.Снощи резултата беше 0:0 -сигурно съдията беше подкупенDragan123 написа:А само на блесна ли влиза чернокопа или и на воблер.и не пусна рибата към нас.
По кое време на деня правиш пробите,от външната или вътрешната страна на вълнолома.Че от брега не съм го ловил,а ми е интересно и смятам да го пробвам и аз.Вчера вечерта на морска гара имаше хора на плувки,инцидентно вадеха по някой сафрид.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
колега и лаврак викаш , сигурно ли е инфотоfishmaster_M написа:инфо от Шкорпиловци от лодка-21.05 на сафридско чепаре 5 чернокопа,някои дърпаха воблери за лефери и лаврак,защото хванали по някой преди няколко дена!!!Дълбочина 12до 16 метър,навътре нищо...

поздрави!!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- ще става разбирач

Случайно някой да знае от къде могат да се купят освен от турско.
- g.atanasov
- новобранец
Да питам, сафрид ли вадеха или меджит. Аз също ги наобиколих там, но не видях нищо от това което споделяш. Дано да е вярно инфото ти, което много ме обнадеждава, че скоро ще има радост за нас. И по кое време, около колко часа се случи това със сафрида, ако ти е удобно да споделиш?
- smel1968
- ще става разбирач
Значи пробвам да го ловя след 19 часа,мястото сам си решаваш-аз бих заложил окло самия Фар.ico000_ написа:
Случайно някой да знае от къде могат да се купят освен от турско.
А тези примамки ги има в магазина на Огнян-това е срещу полиграфията,слиза се по едни стълбички на долу.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- новобранец
Извинявам се, че не е по темата, но е важно.
Има подписка за свободен достъп до Морска гара-Бургас.
Моля всички колеги да сложат по един подпис до Часовника.
В нащ общ интерес е. Със здраве и дано да се случи това.
Има подписка за свободен достъп до Морска гара-Бургас.
Моля всички колеги да сложат по един подпис до Часовника.
В нащ общ интерес е. Със здраве и дано да се случи това.
- shturetc
- ще става разбирач
До ник'ъв часовник няма да се подписвам!Аз да не съм....швейцарец?...тиктакащ?!...или банков чиновник-подписвач?!
Когато миналата година на живо от Голгота(опсс,това беше от Гор Видал),сиреч на живо в Краставицата(не тази,дето е 99% вода,ами тази,в която и около която са 99% от бургаските рибарски магазини),СЕ ПОДПИСАХ в подписка,чиято резолюция(официален отговор от "официални" за града лица-явно гейове нещастни...последвалите събития по казуса го потвърждават),в конце-конца,бе,че свободният ни достъп,поне до Изтока, Е ГАРАНТИРАН ОТ ОКТОМВРИ две хиляди и ТРИНАДЕСЕТО ЛЕТО СЛЕД ХРИСТА...И БЯХМЕ ИЗЛЪГАНИ...И СИ ЗАМЪЛЧАХМЕ КАТО ШУНДИЧКИ,и апелирах за едно единствено нещичко---300 шибани чиляка от многостотинхилядният, "най-хубав град за живеене"-Бургас се сбираме--100 лягат(ме) на входа на Централно пристанище(Изток),100 лягат(ме) на западния вход към пристанищната зона(откъм к-с "Славейков") и 100 лягат(ме) на жп-релсите и спират(ме) жп транспорта до Порта-не чух подкрепа и от един???!!!??????????????
Е,ся к'во,да взема да гласувам на избори за педерасти(били те и ЕВРО-АМБРЕАЖИ) или да взема да се подписвам всеки ден (на часовника...или на друго гейско място) с молбичка да ме пущат?...у дома??? Кой? Скачате си тетраподите,като мен и точка-130 кг съм,дисковата не ми е в отлично състояние,областният ми е бивш зет,ама не съм му се примолил за пропуск....абе...всеки по единично....като не можем(можахме до сега) да се сберем и сторим юмрук....ще си го духаме поотделно
На ник'ъв часовник(вероятно педалската шмекерия,изцвъкана до Общината преди 10-ина лета,дето само странджански бурсуци я имат за някакъв символ на града) няма да ходя....камо ли повече ще се подписвам под МОЛБИ! Мога да го сторя(подписа си) само под ИМПЕРАТИВНА разпоредба към Митето Николов,Павката Маринов,Домусчето,Дерелийчето,кака Цветка и останалите сладури да ОСИГУРЯТ достъп на гражданите и гостите на Бургас до изконната им/НИ собственост---БУРГАСКОТО МОРЕ...пък било то и част от нек'во си пристанище,пък било то и част от нек'ви си концесии за пробутване на ЕФТИНДЖОК НАРКОТИЦИ!
ПП По темата на....ъъъ...темата---Днес,на Изтока,в 6:15ч взех първия си на това място на пристанището ("Славянка" е отделно) чернокоп...Абе,рибата нещо ни намрази бургазлии тази пролет
Скоро и Бог!??....Щото сме ПУТКИ ЗАСПАЛИ,вероятно

Когато миналата година на живо от Голгота(опсс,това беше от Гор Видал),сиреч на живо в Краставицата(не тази,дето е 99% вода,ами тази,в която и около която са 99% от бургаските рибарски магазини),СЕ ПОДПИСАХ в подписка,чиято резолюция(официален отговор от "официални" за града лица-явно гейове нещастни...последвалите събития по казуса го потвърждават),в конце-конца,бе,че свободният ни достъп,поне до Изтока, Е ГАРАНТИРАН ОТ ОКТОМВРИ две хиляди и ТРИНАДЕСЕТО ЛЕТО СЛЕД ХРИСТА...И БЯХМЕ ИЗЛЪГАНИ...И СИ ЗАМЪЛЧАХМЕ КАТО ШУНДИЧКИ,и апелирах за едно единствено нещичко---300 шибани чиляка от многостотинхилядният, "най-хубав град за живеене"-Бургас се сбираме--100 лягат(ме) на входа на Централно пристанище(Изток),100 лягат(ме) на западния вход към пристанищната зона(откъм к-с "Славейков") и 100 лягат(ме) на жп-релсите и спират(ме) жп транспорта до Порта-не чух подкрепа и от един???!!!??????????????
Е,ся к'во,да взема да гласувам на избори за педерасти(били те и ЕВРО-АМБРЕАЖИ) или да взема да се подписвам всеки ден (на часовника...или на друго гейско място) с молбичка да ме пущат?...у дома??? Кой? Скачате си тетраподите,като мен и точка-130 кг съм,дисковата не ми е в отлично състояние,областният ми е бивш зет,ама не съм му се примолил за пропуск....абе...всеки по единично....като не можем(можахме до сега) да се сберем и сторим юмрук....ще си го духаме поотделно

На ник'ъв часовник(вероятно педалската шмекерия,изцвъкана до Общината преди 10-ина лета,дето само странджански бурсуци я имат за някакъв символ на града) няма да ходя....камо ли повече ще се подписвам под МОЛБИ! Мога да го сторя(подписа си) само под ИМПЕРАТИВНА разпоредба към Митето Николов,Павката Маринов,Домусчето,Дерелийчето,кака Цветка и останалите сладури да ОСИГУРЯТ достъп на гражданите и гостите на Бургас до изконната им/НИ собственост---БУРГАСКОТО МОРЕ...пък било то и част от нек'во си пристанище,пък било то и част от нек'ви си концесии за пробутване на ЕФТИНДЖОК НАРКОТИЦИ!
ПП По темата на....ъъъ...темата---Днес,на Изтока,в 6:15ч взех първия си на това място на пристанището ("Славянка" е отделно) чернокоп...Абе,рибата нещо ни намрази бургазлии тази пролет

- zxzx
- научил се да хвърля
щурец напълно съм съгласен с твоята гледна точка докато не се стигне до гражданско неподчинение отразено и в tv весници,радиа .shturetc написа:До ник'ъв часовник няма да се подписвам!Аз да не съм....швейцарец?...тиктакащ?!...или банков чиновник-подписвач?!
Е,ся к'во,да взема да гласувам на избори за педерасти(били те и ЕВРО-АМБРЕАЖИ) или да взема да се подписвам всеки ден (на часовника...или на друго гейско място) с молбичка да ме пущат?...у дома??? Кой? Скачате си тетраподите,като мен и точка-130 кг съм,дисковата не ми е в отлично състояние,областният ми е бивш зет,ама не съм му се примолил за пропуск....абе...всеки по единично....като не можем(можахме до сега) да се сберем и сторим юмрук....ще си го духаме поотделно![]()
ПП По темата на....ъъъ...темата---Днес,на Изтока,в 6:15ч взех първия си на това място на пристанището ("Славянка" е отделно) чернокоп...Абе,рибата нещо ни намрази бургазлии тази пролетСкоро и Бог!??....Щото сме ПУТКИ ЗАСПАЛИ,вероятно
![]()
ПП
Е това с тетраподите ще го измина този маршрут скоро от съпричасност към всички колеги, койторедовно минават от там

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Напълно споделям мнението на Щурерца, нищо че риболовствам в малко по-различни акватории. Колкото до пробите на зъбатата твар-днес се курдисахме с огромен оптимизъм на тетраподите до фара на вълнолома около пет без нещо...Пихме по едно кафе, насладихме се на хубавия изгрев, повъртяхме блесните и с успех, клонящ убедително към капо се прибрахме за работа. Разбира се, това няма да откаже дружината от следващи опити. За сега-толкова
Наздраве на всички-явно ще вадя щуките от фризера 

- germana74
- ще става разбирач
Брат! Слушай какво ще ти кажа:shturetc написа:До ник'ъв часовник няма да се подписвам!Аз да не съм....швейцарец?...тиктакащ?!...или банков чиновник-подписвач?!
Е,ся к'во,да взема да гласувам на избори за педерасти(били те и ЕВРО-АМБРЕАЖИ) или да взема да се подписвам всеки ден (на часовника...или на друго гейско място) с молбичка да ме пущат?...у дома??? Кой? Скачате си тетраподите,като мен и точка-130 кг съм,дисковата не ми е в отлично състояние,областният ми е бивш зет,ама не съм му се примолил за пропуск....абе...всеки по единично....като не можем(можахме до сега) да се сберем и сторим юмрук....ще си го духаме поотделно![]()
ПП По темата на....ъъъ...темата---Днес,на Изтока,в 6:15ч взех първия си на това място на пристанището ("Славянка" е отделно) чернокоп...Абе,рибата нещо ни намрази бургазлии тази пролетСкоро и Бог!??....Щото сме ПУТКИ ЗАСПАЛИ,вероятно
![]()
-Наистина има адски много ХОМО_АТЛЕТИ за размазване, но не става с хоп-троп и 500-тин човека само ей-тъй! Трябва човек, който умее да организира и сплоти всички ни, за да завоюваме тази Победа! Нека всички да знаят, че един колектив когато е едно цяло може да постигне всичко! Моля всеки един от вас, който има идеи за постигане на това начинание нека сподели! Аверчета, това е нашето море нека си го върнем! Нека не бъдем роби на мазни чичковци гаврещи се с всички нас

Трябва нещо да направим, чашата взе да прелива

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Относно подписката, аз съм за и утре ще отида да се подпиша.
Щурец прав си, но сега се поема пак инициатива и нека резултата да е положителен, всеки знае че бебе което не плаче не го хранят.
А сега по темата, днес на пазара на Краснодар имаше много чернокоп, а лефери имаше само на един магазин. Явно риба има, трябва ходене. Аз още не съм открил сезона за съжаление, надявам се следваща седмица екипажа на нашата лодка да покаже снимки
Успех на всички които ще риболуват .
Щурец прав си, но сега се поема пак инициатива и нека резултата да е положителен, всеки знае че бебе което не плаче не го хранят.
А сега по темата, днес на пазара на Краснодар имаше много чернокоп, а лефери имаше само на един магазин. Явно риба има, трябва ходене. Аз още не съм открил сезона за съжаление, надявам се следваща седмица екипажа на нашата лодка да покаже снимки

Успех на всички които ще риболуват .
- zxzx
- научил се да хвърля
А може една петиция да пуснем белкем има някой да ни чуе гласа едва ли ще има колеги който да ударят едно рамо за каузата
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
germana74,
подписвайте си се бе,аз не ви преча.И петиция сторете...И делегация до Светия синод и до папата,и до мюфтията направете...и пак се подпишете! Те ще ви кажат:"прави сте,чада мои/наши,ама чекайте да почекаме,да помислиме,да се съобразим със съображенията съобразително..." и тъй,дорде изпука и последния подписал се подписник...
Наподписвах се!
Ако го счетеш,че съм се предал...ми да-свърши ми мастилото. Останаха ми само юмруците.Ако некой има нужда от тях-да свирне!Ама ми трябват "само" още 299-ма неподписвачи!Щото донкихотовското едно на гьотере съм го играл десетки пъти в шибания си живот и...знам как свършва-от ножове в гърба замязах на таралеж.
Успех с подписката и поредната МОЛБА,ПРОШЕНИЕ,(д'ъл да не го река вече и ИБРИКЧИЙСТВО?!?) или както щете зовете подгъзването на нагъзвачите,дружина.Принципно съм с вас!Още по принципно съм...по тетраподите................................
подписвайте си се бе,аз не ви преча.И петиция сторете...И делегация до Светия синод и до папата,и до мюфтията направете...и пак се подпишете! Те ще ви кажат:"прави сте,чада мои/наши,ама чекайте да почекаме,да помислиме,да се съобразим със съображенията съобразително..." и тъй,дорде изпука и последния подписал се подписник...
Наподписвах се!
Ако го счетеш,че съм се предал...ми да-свърши ми мастилото. Останаха ми само юмруците.Ако некой има нужда от тях-да свирне!Ама ми трябват "само" още 299-ма неподписвачи!Щото донкихотовското едно на гьотере съм го играл десетки пъти в шибания си живот и...знам как свършва-от ножове в гърба замязах на таралеж.
Успех с подписката и поредната МОЛБА,ПРОШЕНИЕ,(д'ъл да не го река вече и ИБРИКЧИЙСТВО?!?) или както щете зовете подгъзването на нагъзвачите,дружина.Принципно съм с вас!Още по принципно съм...по тетраподите................................
Ами айде спри се! Като искаш, не се подписвай. Много е добре, че казваш какво се е случило, но според мен човек никога не трябва да се отказва. Звучиш като човек който казва: Каквото и да правите - все тая. НЕ Е ТАКА!shturetc написа:germana74,
Наподписвах се!