Чернокоп 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Re: Чернокоп 2014

Мнение от Боцмана »

smel1968 написа:Снощи резултата беше 0:0 -сигурно съдията беше подкупен :axe: и не пусна рибата към нас.
Направо тя цялата съдийска комисия ще е подкупена :D И в Бургас същия резултат от мача.
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

smel1968 написа:
Dragan123 написа:А само на блесна ли влиза чернокопа или и на воблер.
Засега проби само на блесна.Снощи резултата беше 0:0 -сигурно съдията беше подкупен :axe: и не пусна рибата към нас.

По кое време на деня правиш пробите,от външната или вътрешната страна на вълнолома.Че от брега не съм го ловил,а ми е интересно и смятам да го пробвам и аз.Вчера вечерта на морска гара имаше хора на плувки,инцидентно вадеха по някой сафрид.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

fishmaster_M написа:инфо от Шкорпиловци от лодка-21.05 на сафридско чепаре 5 чернокопа,някои дърпаха воблери за лефери и лаврак,защото хванали по някой преди няколко дена!!!Дълбочина 12до 16 метър,навътре нищо...
колега и лаврак викаш , сигурно ли е инфото :)

поздрави!!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

Изображение
Изображение
Изображение

Случайно някой да знае от къде могат да се купят освен от турско.
Аватар
g.atanasov
новобранец
новобранец

Мнение от g.atanasov »

Да питам, сафрид ли вадеха или меджит. Аз също ги наобиколих там, но не видях нищо от това което споделяш. Дано да е вярно инфото ти, което много ме обнадеждава, че скоро ще има радост за нас. И по кое време, около колко часа се случи това със сафрида, ако ти е удобно да споделиш?
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

ico000_ написа:Изображение
Изображение
Изображение

Случайно някой да знае от къде могат да се купят освен от турско.
Значи пробвам да го ловя след 19 часа,мястото сам си решаваш-аз бих заложил окло самия Фар.
А тези примамки ги има в магазина на Огнян-това е срещу полиграфията,слиза се по едни стълбички на долу.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Извинявам се, че не е по темата, но е важно.
Има подписка за свободен достъп до Морска гара-Бургас.
Моля всички колеги да сложат по един подпис до Часовника.
В нащ общ интерес е. Със здраве и дано да се случи това.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

До ник'ъв часовник няма да се подписвам!Аз да не съм....швейцарец?...тиктакащ?!...или банков чиновник-подписвач?!
Когато миналата година на живо от Голгота(опсс,това беше от Гор Видал),сиреч на живо в Краставицата(не тази,дето е 99% вода,ами тази,в която и около която са 99% от бургаските рибарски магазини),СЕ ПОДПИСАХ в подписка,чиято резолюция(официален отговор от "официални" за града лица-явно гейове нещастни...последвалите събития по казуса го потвърждават),в конце-конца,бе,че свободният ни достъп,поне до Изтока, Е ГАРАНТИРАН ОТ ОКТОМВРИ две хиляди и ТРИНАДЕСЕТО ЛЕТО СЛЕД ХРИСТА...И БЯХМЕ ИЗЛЪГАНИ...И СИ ЗАМЪЛЧАХМЕ КАТО ШУНДИЧКИ,и апелирах за едно единствено нещичко---300 шибани чиляка от многостотинхилядният, "най-хубав град за живеене"-Бургас се сбираме--100 лягат(ме) на входа на Централно пристанище(Изток),100 лягат(ме) на западния вход към пристанищната зона(откъм к-с "Славейков") и 100 лягат(ме) на жп-релсите и спират(ме) жп транспорта до Порта-не чух подкрепа и от един???!!!??????????????
Е,ся к'во,да взема да гласувам на избори за педерасти(били те и ЕВРО-АМБРЕАЖИ) или да взема да се подписвам всеки ден (на часовника...или на друго гейско място) с молбичка да ме пущат?...у дома??? Кой? Скачате си тетраподите,като мен и точка-130 кг съм,дисковата не ми е в отлично състояние,областният ми е бивш зет,ама не съм му се примолил за пропуск....абе...всеки по единично....като не можем(можахме до сега) да се сберем и сторим юмрук....ще си го духаме поотделно :evil:
На ник'ъв часовник(вероятно педалската шмекерия,изцвъкана до Общината преди 10-ина лета,дето само странджански бурсуци я имат за някакъв символ на града) няма да ходя....камо ли повече ще се подписвам под МОЛБИ! Мога да го сторя(подписа си) само под ИМПЕРАТИВНА разпоредба към Митето Николов,Павката Маринов,Домусчето,Дерелийчето,кака Цветка и останалите сладури да ОСИГУРЯТ достъп на гражданите и гостите на Бургас до изконната им/НИ собственост---БУРГАСКОТО МОРЕ...пък било то и част от нек'во си пристанище,пък било то и част от нек'ви си концесии за пробутване на ЕФТИНДЖОК НАРКОТИЦИ!

ПП По темата на....ъъъ...темата---Днес,на Изтока,в 6:15ч взех първия си на това място на пристанището ("Славянка" е отделно) чернокоп...Абе,рибата нещо ни намрази бургазлии тази пролет :roll: Скоро и Бог!??....Щото сме ПУТКИ ЗАСПАЛИ,вероятно :roll: :oops:
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

shturetc написа:До ник'ъв часовник няма да се подписвам!Аз да не съм....швейцарец?...тиктакащ?!...или банков чиновник-подписвач?!
Когато миналата година на живо от Голгота(опсс,това беше от Гор Видал),сиреч на живо в Краставицата(не тази,дето е 99% вода,ами тази,в която и около която са 99% от бургаските рибарски магазини),СЕ ПОДПИСАХ в подписка,чиято резолюция(официален отговор от "официални" за града лица-явно гейове нещастни...последвалите събития по казуса го потвърждават),в конце-конца,бе,че свободният ни достъп,поне до Изтока, Е ГАРАНТИРАН ОТ ОКТОМВРИ две хиляди и ТРИНАДЕСЕТО ЛЕТО СЛЕД ХРИСТА...И БЯХМЕ ИЗЛЪГАНИ...И СИ ЗАМЪЛЧАХМЕ КАТО ШУНДИЧКИ,и апелирах за едно единствено нещичко---300 шибани чиляка от многостотинхилядният, "най-хубав град за живеене"-Бургас се сбираме--100 лягат(ме) на входа на Централно пристанище(Изток),100 лягат(ме) на западния вход към пристанищната зона(откъм к-с "Славейков") и 100 лягат(ме) на жп-релсите и спират(ме) жп транспорта до Порта-не чух подкрепа и от един???!!!??????????????
Е,ся к'во,да взема да гласувам на избори за педерасти(били те и ЕВРО-АМБРЕАЖИ) или да взема да се подписвам всеки ден (на часовника...или на друго гейско място) с молбичка да ме пущат?...у дома??? Кой? Скачате си тетраподите,като мен и точка-130 кг съм,дисковата не ми е в отлично състояние,областният ми е бивш зет,ама не съм му се примолил за пропуск....абе...всеки по единично....като не можем(можахме до сега) да се сберем и сторим юмрук....ще си го духаме поотделно :evil:
На ник'ъв часовник(вероятно педалската шмекерия,изцвъкана до Общината преди 10-ина лета,дето само странджански бурсуци я имат за някакъв символ на града) няма да ходя....камо ли повече ще се подписвам под МОЛБИ! Мога да го сторя(подписа си) само под ИМПЕРАТИВНА разпоредба към Митето Николов,Павката Маринов,Домусчето,Дерелийчето,кака Цветка и останалите сладури да ОСИГУРЯТ достъп на гражданите и гостите на Бургас до изконната им/НИ собственост---БУРГАСКОТО МОРЕ...пък било то и част от нек'во си пристанище,пък било то и част от нек'ви си концесии за пробутване на ЕФТИНДЖОК НАРКОТИЦИ!

ПП По темата на....ъъъ...темата---Днес,на Изтока,в 6:15ч взех първия си на това място на пристанището ("Славянка" е отделно) чернокоп...Абе,рибата нещо ни намрази бургазлии тази пролет :roll: Скоро и Бог!??....Щото сме ПУТКИ ЗАСПАЛИ,вероятно :roll: :oops:
щурец напълно съм съгласен с твоята гледна точка докато не се стигне до гражданско неподчинение отразено и в tv весници,радиа .

ПП
Е това с тетраподите ще го измина този маршрут скоро от съпричасност към всички колеги, койторедовно минават от там :drinkers:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hamerfall12 »

Напълно споделям мнението на Щурерца, нищо че риболовствам в малко по-различни акватории. Колкото до пробите на зъбатата твар-днес се курдисахме с огромен оптимизъм на тетраподите до фара на вълнолома около пет без нещо...Пихме по едно кафе, насладихме се на хубавия изгрев, повъртяхме блесните и с успех, клонящ убедително към капо се прибрахме за работа. Разбира се, това няма да откаже дружината от следващи опити. За сега-толкова :) Наздраве на всички-явно ще вадя щуките от фризера :)
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

shturetc написа:До ник'ъв часовник няма да се подписвам!Аз да не съм....швейцарец?...тиктакащ?!...или банков чиновник-подписвач?!

Брат! Слушай какво ще ти кажа:
-Наистина има адски много ХОМО_АТЛЕТИ за размазване, но не става с хоп-троп и 500-тин човека само ей-тъй! Трябва човек, който умее да организира и сплоти всички ни, за да завоюваме тази Победа! Нека всички да знаят, че един колектив когато е едно цяло може да постигне всичко! Моля всеки един от вас, който има идеи за постигане на това начинание нека сподели! Аверчета, това е нашето море нека си го върнем! Нека не бъдем роби на мазни чичковци гаврещи се с всички нас :evil: Аз съм за подписката, утре се разписвам! Който има огън в себе си, нека изригне! Утре може да ни забранят да дишаме и данък за кислорода да ни искат :evil: Закончета си бачкат само за тях гадовете. Ей, Щурец, що се предаде ве брат?! Намеса на медии... :roll: но и те са с тях :evil:
Трябва нещо да направим, чашата взе да прелива :evil:
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
tosho_k_
новобранец
новобранец

Мнение от tosho_k_ »

Относно подписката, аз съм за и утре ще отида да се подпиша.
Щурец прав си, но сега се поема пак инициатива и нека резултата да е положителен, всеки знае че бебе което не плаче не го хранят.
А сега по темата, днес на пазара на Краснодар имаше много чернокоп, а лефери имаше само на един магазин. Явно риба има, трябва ходене. Аз още не съм открил сезона за съжаление, надявам се следваща седмица екипажа на нашата лодка да покаже снимки :D
Успех на всички които ще риболуват .
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

А може една петиция да пуснем белкем има някой да ни чуе гласа едва ли ще има колеги който да ударят едно рамо за каузата
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

germana74,
подписвайте си се бе,аз не ви преча.И петиция сторете...И делегация до Светия синод и до папата,и до мюфтията направете...и пак се подпишете! Те ще ви кажат:"прави сте,чада мои/наши,ама чекайте да почекаме,да помислиме,да се съобразим със съображенията съобразително..." и тъй,дорде изпука и последния подписал се подписник...
Наподписвах се!
Ако го счетеш,че съм се предал...ми да-свърши ми мастилото. Останаха ми само юмруците.Ако некой има нужда от тях-да свирне!Ама ми трябват "само" още 299-ма неподписвачи!Щото донкихотовското едно на гьотере съм го играл десетки пъти в шибания си живот и...знам как свършва-от ножове в гърба замязах на таралеж.

Успех с подписката и поредната МОЛБА,ПРОШЕНИЕ,(д'ъл да не го река вече и ИБРИКЧИЙСТВО?!?) или както щете зовете подгъзването на нагъзвачите,дружина.Принципно съм с вас!Още по принципно съм...по тетраподите................................
delta
новобранец
новобранец

Мнение от delta »

shturetc написа:germana74,
подписвайте си се бе,аз не ви преча.И петиция сторете...И делегация до Светия синод и до папата,и до мюфтията направете...и пак се подпишете! Те ще ви кажат:"прави сте,чада мои/наши,ама чекайте да почекаме,да помислиме,да се съобразим със съображенията съобразително..." и тъй,дорде изпука и последния подписал се подписник...
Наподписвах се!
Ако го счетеш,че съм се предал...ми да-свърши ми мастилото. Останаха ми само юмруците.Ако некой има нужда от тях-да свирне!Ама ми трябват "само" още 299-ма неподписвачи!Щото донкихотовското едно на гьотере съм го играл десетки пъти в шибания си живот и...знам как свършва-от ножове в гърба замязах на таралеж.

Успех с подписката и поредната МОЛБА,ПРОШЕНИЕ,(д'ъл да не го река вече и ИБРИКЧИЙСТВО?!?) или както щете зовете подгъзването на нагъзвачите,дружина.Принципно съм с вас!Още по принципно съм...по тетраподите................................
Ами айде спри се! Като искаш, не се подписвай. Много е добре, че казваш какво се е случило, но според мен човек никога не трябва да се отказва. Звучиш като човек който казва: Каквото и да правите - все тая. НЕ Е ТАКА!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”