Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Болата 2014
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
Re: Болата 2014
Вторник на Болата пред носа - около 12-13 кг. сафрид и 20ина чернокопа , това до 14-15 ч.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Вчера на Болата
Двама имаме 28кг сафрид,по няколко чернокопа и малко хамсия
Сутринта пред Болата от 15 до 19метър до 9ч,след това зад носа по в страни от селото16-12метър

SANTIMIR да не си чистил риба до 4 часа

Сутринта пред Болата от 15 до 19метър до 9ч,след това зад носа по в страни от селото16-12метър

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Това е инфо от вчера.От 14 до 18 часа аз и бащата направихме не много добър улов от 6кг(общо).В сравнение с понеделник,където само той за същото време беше направил поне толкова...Иначе да,доста лодки имаше-може би към 40.Рибата беше пръсната,рядко кълвеше постоянно,по-скоро на определени интервали.Иначе към 18ч започнаха да излизат единични "хаймани".Чепаретата даваха добър резултат въпроса беше да мине рибата покрай тях.На влизане имаше доста хамсия,която само дразнеше чепарето.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач
днес на болата около 2-2.5кг двама човека ,имаше лодки и на другия край и държахме връзка,същата работа!!!3 човека около 5кг риба ,вярно имаше доста добри чернокопи !!вярно е че другите хора не са критерий за моя риболов ,ама от 5 човека ,един да не го може поне малко ,малко се съмняавам !!!Мнооого тегаво ,риба пръсната и много делфин !!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- ще става разбирач
днес на болата около 2-2.5кг двама човека ,имаше лодки и на другия край и държахме връзка,същата работа!!!3 човека около 5кг риба ,вярно имаше доста добри чернокопи !!вярно е че другите хора не са критерий за моя риболов ,ама от 5 човека ,един да не го може поне малко ,малко се съмняавам !!!Мнооого тегаво ,риба пръсната и много делфин !!!

-
- ще става разбирач

- nabor4eto
- ще става разбирач
Днес от 09,00 до 14,00ч между Болата и носа , а после и пред носа около 2-2,5кг на човек едър сафрид смесен с чернокоп...много пръсната рибата...тегав риболов...имаше колеги които ходиха до Яйлата ама и там същото.....дано колегите които останаха и тези които влязоха около 14,00ч имат по-добра слука....иначе морето беше чудно
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

-
- новобранец
- Обратна връзка:

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Това е от днес между 10;30 и 11;30 на Болата.Тъй като риболова на сафрид и чернокоп беше под всякаква критика решихме да повлачим между дерето и Русалка на дълбочина 20-25м.Изводът е 9 паламуда на двама човека.Добре е като за откриване на сезона.

-
- ще става разбирач
Не , дори не съм ходил аз .Едни приятели бяха там и после минаха с лодката до нас за да ме дразнят.Понеже не пишат в във форума реших аз да го направя , а го видях улова .Мисля че е добре да се подава информация . Пак със тях на 12.09.14 г. На Болата хванахме 3-4 кила сафрид и 20-25 броя хубав чернокоп , долу -горе и другите лодки имаха по толкова .Това до към 9-10 сутринта после беше само разходка до 12ч.atanasov1589 написа:Вчера на Болата
Малко със закъснение ,но да пиша все пак. В събота ,тази която мина, бях също на Болата. Откъм сафрид работата беше зле ,но пък си хванахме "зъбати рибки" . Новобранец съм в този риболов ,но мисля ,че се справих добре .

Нямам търпение да се оправи времето и да се пробвам пак.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Повече от добре,давай такаДядо Иван написа:Малко със закъснение ,но да пиша все пак. В събота ,тази която мина, бях също на Болата. Откъм сафрид работата беше зле ,но пък си хванахме "зъбати рибки" . Новобранец съм в този риболов ,но мисля ,че се справих добре .
нататък

Ars longa, vita brevis
-
- ще става разбирач
това на воблер ли колега , като гледам от страната на русалка е май ?Много добри рибки си хванал , да ти е на добра слука .
- atanasov1589
- ще става разбирач
На 12-ти и аз бях тамtorezzz написа:Ето го и включването:
Това е от днес между 10;30 и 11;30 на Болата.Тъй като риболова на сафрид и чернокоп беше под всякаква критика решихме да повлачим между дерето и Русалка на дълбочина 20-25м.Изводът е 9 паламуда на двама човека.Добре е като за откриване на сезона.
Рибата беше много пръсната,имахме по 3кг смесено сафрид и граца до 14ч
Циганката събираше чайките но,за 3 часа влачене между дерето и Русалка на дълбочина 20-25м бяхме капо

Мн приличен улов!Дядо Иван написа:Малко със закъснение ,но да пиша все пак. В събота ,тази която мина, бях също на Болата. Откъм сафрид работата беше зле ,но пък си хванахме "зъбати рибки" . Новобранец съм в този риболов ,но мисля ,че се справих добре .

Далеч от ...."новобранския"

Мн успехи напред!

Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
/гръцка моряшка поговорка/