Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой цели да дестабилизира банковата система в страната
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Кой цели да дестабилизира банковата система в страната
Всъщност банката КТБ се обира в момента и доказателството за това са постоянното облъчване и дезинформация по медиите,а реално никой няма истинскоо или достоверно инфо за ситуацията и се играе театър пред цяла България!
1.Главния банкер на КТБ не е крадец,но се скри в Австрия!
2.УГлавния банкер от БНБ,не е бивш крадец от Росексим банк,не знае кво правят подчинените му от Надзора,не е продал най-скъпата и модерна печатница на Балканите платена с наши пари на Французите за смешни кинти и т.н.,просто само кофти далаверки с големи суми си играе човечето,щот никой не го търси да го скастри поне малко!
3.21-ви юли,ще стане 21-ви Септември=това не ви ли прилича на лъжа и после на замазване на лайната и отлагане на вмирисването на трупа!
4.ДАНС взели кредитните досиета 3.5млрд. при влизането си в КТБ,ма тъпия Искров се прави,че не знае и ни лъже за откраднати пари=явно с ДАНС в момента ги крадат щот могат да си играят с документите как си искат!
5.Тия 205милиона кеш изтеглени на 19.06,ден преди затварянето на Банката означават следното=Това е наличния кеш в момента в Банката и след това те са принудени да се обадят на БНБ за неплатежоспособност=немат кеш за опашката от последните запознати с проблемите с ликвидността!
6.КОРПОРАТИВНА означава,че клиентите-вложители са им не толкова гражданските депозити,а предимно пари на фирми и институции-кметства,пенсии или заплати,държавни учреждения и т.н.,та си представете 3месеца да немате пари,а след 3месеца да ви кажат,че горите с всички суми,дали ще оцелеете,а?
7.Гражданите са най-малкия проблем в случая,щот имат гарантирани по 195хилки,но това са минимално количество и процент от хората в тая банка,като например Веждито които ще изгорят над сумата от 195х.,стига разбирасе да са ги внесли,като граждани,а не чрез своя фирма,щот тогава пие от студената вода!
8.Та лятото ще е горещо и непоносимо за мнозина,а отговора КОЙ вече е задаван многократно по медиите и в този случай без никаква изненада точно ТОЙ стои зад дестабилизирането,а не чичо ви Троли от схлупената му колиба!
9.Няма скандал между них,они си ни въртят на шиш вече повече от година по всички параграфи най-брутално нагло и ако сега нема СЪД И ПРИСЪДИ,ще си влачиме-тролиме едни и същи проблеми още 200-300години или до безкрай!
10.Ако имах пари в този момент,бих заредил целия си арсенал на автоматичен режим и при първа възможност.............,наздраве!
1.Главния банкер на КТБ не е крадец,но се скри в Австрия!

2.УГлавния банкер от БНБ,не е бивш крадец от Росексим банк,не знае кво правят подчинените му от Надзора,не е продал най-скъпата и модерна печатница на Балканите платена с наши пари на Французите за смешни кинти и т.н.,просто само кофти далаверки с големи суми си играе човечето,щот никой не го търси да го скастри поне малко!
3.21-ви юли,ще стане 21-ви Септември=това не ви ли прилича на лъжа и после на замазване на лайната и отлагане на вмирисването на трупа!
4.ДАНС взели кредитните досиета 3.5млрд. при влизането си в КТБ,ма тъпия Искров се прави,че не знае и ни лъже за откраднати пари=явно с ДАНС в момента ги крадат щот могат да си играят с документите как си искат!
5.Тия 205милиона кеш изтеглени на 19.06,ден преди затварянето на Банката означават следното=Това е наличния кеш в момента в Банката и след това те са принудени да се обадят на БНБ за неплатежоспособност=немат кеш за опашката от последните запознати с проблемите с ликвидността!
6.КОРПОРАТИВНА означава,че клиентите-вложители са им не толкова гражданските депозити,а предимно пари на фирми и институции-кметства,пенсии или заплати,държавни учреждения и т.н.,та си представете 3месеца да немате пари,а след 3месеца да ви кажат,че горите с всички суми,дали ще оцелеете,а?
7.Гражданите са най-малкия проблем в случая,щот имат гарантирани по 195хилки,но това са минимално количество и процент от хората в тая банка,като например Веждито които ще изгорят над сумата от 195х.,стига разбирасе да са ги внесли,като граждани,а не чрез своя фирма,щот тогава пие от студената вода!
8.Та лятото ще е горещо и непоносимо за мнозина,а отговора КОЙ вече е задаван многократно по медиите и в този случай без никаква изненада точно ТОЙ стои зад дестабилизирането,а не чичо ви Троли от схлупената му колиба!

9.Няма скандал между них,они си ни въртят на шиш вече повече от година по всички параграфи най-брутално нагло и ако сега нема СЪД И ПРИСЪДИ,ще си влачиме-тролиме едни и същи проблеми още 200-300години или до безкрай!

10.Ако имах пари в този момент,бих заредил целия си арсенал на автоматичен режим и при първа възможност.............,наздраве!

- Vid
- кандидат преподавател
Я па мисля друго- на та държава и трябва една клечка кибрит... За да изгори всичко и да тръгнем като равни да градим държавата от пепелта...
Инак тук оправия няма да има...
Инак тук оправия няма да има...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Само не разбрах к'во се очаква да стане в понеделник?
Банката ще отвори и ще почне да раздава пари на километрични опашки ли?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Троли,защо си мислиш (а и доста други) ,че всичко това е плод на управлението от една годинаTroli Rapala написа:9.Няма скандал между них,они си ни въртят на шиш вече повече от година по всички параграфи най-брутално нагло и ако сега нема СЪД И ПРИСЪДИ,ще си влачиме-тролиме едни и същи проблеми още 200-300години или до безкрай!

както казва vid,не е нужно чак да се пали цялата държава,ама един АК-47 с 20-на пълнителя и в парламента

публично докато не се

през тези 25 г далаверите им са сигорно за над 100-ци млд,и няма да си оставят да им изкарат кирливите ризи на показ току така.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- G.Petkov
Малийййййййййй,
На мен ми изтриха съвсем кратко постче със скромна прогноза
!
Пък Делю зове за революция и масови разстрели по площадите, ама него не го трият
!
Това пък, ако не е дискриминация -
!
Обещаха съвсем официално банката да не отваря в понеделник!
Така, че и раздаването ще се забави известно време !
На мен ми изтриха съвсем кратко постче със скромна прогноза

Пък Делю зове за революция и масови разстрели по площадите, ама него не го трият

Това пък, ако не е дискриминация -

Кире,GODzillata написа:Само не разбрах к'во се очаква да стане в понеделник?
-
- разбира нещата
ма то не е късно никогаG.Petkov написа:Малийййййййййй,
На мен ми изтриха съвсем кратко постче със скромна прогноза !
Пък Делю зове за революция и масови разстрели по площадите, ама него не го трият !

а пък никъде не съм споменал изрично неща като революция или пък разстрели,писал съм някакви съкращения,картинки и да им погостуваме ,другото всеки да си го натаманява

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Глейте да не ни хване закона - глупотевина за банковата паника, че току виж затворили рибарски сайт по банкови причини 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- G.Petkov
Дельо,delio-haidutin написа:...а пък никъде не съм споменал изрично неща като революция или пък разстрели...
Прав си, бре

Разбира се, че малко хиперболизирам, ама то е за да стане по-атрактивно

Въпреки, че - тук напълно сериозно - в близкото минало и това е имало.
Например 1923-25 година,
После 1943 -45 година !
Та - случвало се е и преди !!!!!!!!!
naskobo написа:Глейте да не ни хване закона - глупотевина за банковата паника, че току виж затворили рибарски сайт по банкови причини
Наско,
Спокойно

То това предложение е само на първо четене, после трябва и на второ, пък да влезе в сила - пътя е дълъг и труден, ще минат още няколко пъти избори

Ако въобще влезе в сила, де !!!
То дотогава може и да сме изчерпали темата !
Освен, ако Троли не пусне нови тезиси по 10-12 точки

Едно време много изучавахме тезисите на Партията - направо наизуст ги знаех

Много ми харесваше това - " За постоянно повишаване на жизненото равнище на трудещите се "

Много бе интересно, че за другите - нетрудещи се - нищо не се казваше

- Vid
- кандидат преподавател
След 15г. стаж в няколко банки на все позиции (бах, отървах се накрая..), ще Ви кажа само едно- нещата са толкоз сложни, тъмни и мътни.., че въобще не слушайте и не си правете изводи от медии, които от мухата се опитват да направят слон, още по малко прокуратури, дансове и пр..., щото тия последните даже хал хабер си нямат за кВо иде реч... Това че някой изнесъл 200 и кусур милиона в КЕШ и това, че липсват кредитни досието за 3,5 млд. са бабини девитини или по точно казано журнал-сензации................
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Е, в крайна сметка в понеделник банката ще отвори или няма? 

- G.Petkov
Кире,
А ти за коя банка питаш, все пак
?
Или въпросът ти е принципиален
!
П.П. Ако решеш да отговориш - да не вземеш да го напишеш директно !
Използвай езопов език
!
Щото закона - бди !!!
А ти за коя банка питаш, все пак

Или въпросът ти е принципиален

П.П. Ако решеш да отговориш - да не вземеш да го напишеш директно !
Използвай езопов език

Щото закона - бди !!!
- GODzillata
Е, кЪ коя банка - Ка Те ЕбЕ, разбира се! 

- G.Petkov
Щото аз ти отговорих - разбира се базирайки се на официални сведения:
!
Пък може и да отвори, знам ли !
И аз да попитам - дали Орешарски ще подаде ОСТАВКА в сряда ???
Или трябва да пускам друга тема,
Щото тази пита само за банковата система,
Пък аз питам за общополитическата такава
?
Което, в никакъв случай не пречи пак да питашG.Petkov написа:....
Кире,

Пък може и да отвори, знам ли !
И аз да попитам - дали Орешарски ще подаде ОСТАВКА в сряда ???
Или трябва да пускам друга тема,
Щото тази пита само за банковата система,
Пък аз питам за общополитическата такава

- GODzillata
Аааааааааааа:
"Корпоративна търговска банка няма да отвори на 21 юли. БНБ не посочи нова дата, като срокът на наложения в момента специален надзор е най-много до 21 септември."
Демек - трай, коньо, за зелена трева!
"Корпоративна търговска банка няма да отвори на 21 юли. БНБ не посочи нова дата, като срокът на наложения в момента специален надзор е най-много до 21 септември."
Демек - трай, коньо, за зелена трева!