Овчарица-поредния успешен.......

Модератори: bobopeli, sapuna

wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Само не мога да рзбера какъв ви е кефа да ловите там?Толкова е гадно и противно всиЧко барабар с рибата,Че повеЧе нЯма накъде.Веднъй ходих и хванах много риба-повеЧе отколкото едва ли нЯкога ще хвана,но кефа за душата липсва,а в крайна сметка риболова е за това!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Кефа ни е,че ловим риба а не стоим на компа и да пишем глупости.Зависта не е хубаво нещо. :wink:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Хмммммммммм,Че аз хващам риба и на ТундЯ,и на Камcия(реката и Язовира),и на Джулиуниcа,и на ЖребЧево,и т.н..Е вЯрно не в огромни колиЧества като на миризливите тецове,но и рибата Чиста,и въздъх без тежки метали,и природата-природа.Всъщност дори и боклуците на ЖребЧево са рай сравнени с отходната Яма ОвЧарица.А за завиждането,колега,предпочитам да ловя мрЯна и кефал от нЯкои Чист и красив водоем пред тези същества пълни с знайни и незнайни на химиЯта елементи!
Последно промяна от wewewe на Чет Юли 19, 2007 8:52 pm, променено общо 1 път.
snegk

Мнение от snegk »

wewewe омръзнами от боклуци като теб ходи сиго начукай някаде.Хора които не пишат на български а имат възможност,за мен са нищожества.Докато форума не се исчисти от боклуци повече няма да пиша.Довиждане на готените колеги а на педалите да го духат :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

мда като нЯма какво да кажеш ще злобееш,жалко не ти отива на годините!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

поздрави от мен snegk, сега се връщам от там. предиобяд колеги се обадиха и зарязах ангажиментите. днес имахме ден и нямаше зяпачи.
успехи и продължавай . не се коси
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

snegk, отново поздравления за хубавите риби! Съчувствия за нервите с ``арендаторите``, знам какво е :evil: Я кажи вечер почнаха ли да излизат каналните сомета, че съм им фен да ги ловя на светеща плувка? За съжаление ми се очертава ходене натам едва след седмица, дано не стане панир пак...
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

не им се нерви на рибарите. през лятото не могат да хващат. техния сезон е зимата. сега повечето са в отпуск. и друг път съм го казвал> това което те не могат да хванат го хващаме ние<. шарана , сома и амура е за нас. за тях е останалото.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

браво пи4 пак си ги разбил и аз xодиx за 1 ден ама слабо не се иадосваи на на ниакои от колегите чао за сега и успеx за напред на вси4ки които xодиат на теcа
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

snegk нема ли да миниш през Златоград да научиш и мене да фащам таквис големи рибки :roll:
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Виж какво ще ти кажа we we we
Колегата snegk ще си хваща риба,където си пожелае,това не е твоя работа ни най малко
Ако мислиш да създаваш дразги,по добре не пиши
Ти не си чел достатъчно,той пуска рибата обратно,и няма нищо общо с химията и замърсяването на водоема
Това си е спорт,и може да си го практикуваш където си поискаш
А ти ако поискаш и на луната се качи
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

snegk написа:...Не ме е яд,че съм пускал рибите а ме е яд,че аз пазя тяхните риби да могат да ги хващат с мрежите а те буквално ми се качиха на главата.Риба повече в този водоем ще пусна само ако няма на кой да я дам...
Баце най- накрая осъзна къде отиват пуснатите риби- вместо на трапезата с приятелите- в мрежите и после кинти за дебелите джобове, намиращи се на мазните задници на арендаторите. :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

поздравления за хубавите риболови,не обръщай внимание на знаеш си на кое.жалко ,че не разполагам с толкова свободно време за теца.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Абе вие с те некакви душевни мазохисти,ловете си генните недоразумениЯ!
snegk

Мнение от snegk »

Ти да не си някое дошевно уродче.Ще ти обясня на теб и на други които мислят като теб.Тец е топло електрическа централа,водата се загрява до пара и задвижва турбини които произвеждат електричество.Самата вода няма никакъв достъб до каквито и да е токсични или други вредни за организма вещества.Напротив при самото нагряване на водата умират всички бактерии.И следователно водата е по чиста от тази която се пие.За въздуха за да не се отдела серен диоксит са монтирани специални филтри на стойност над 200 000 000 лв.прочистват въздуха до 90% с тенденции до 2012г да стане до98%.Заначи в секи един град е с по мръсен въздох и то многократно.Остават мръсотиите оставени от колегите рибари,да това е проблем,но аз като отида си почиствам мястото и като си тръгвам взимм един чувал с боклуци и пластмасови бутилки отделно.За това,че не се дразни а ходи за риба където искаш и можеш. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”