Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица-поредния успешен.......
Хмммммммммм,Че аз хващам риба и на ТундЯ,и на Камcия(реката и Язовира),и на Джулиуниcа,и на ЖребЧево,и т.н..Е вЯрно не в огромни колиЧества като на миризливите тецове,но и рибата Чиста,и въздъх без тежки метали,и природата-природа.Всъщност дори и боклуците на ЖребЧево са рай сравнени с отходната Яма ОвЧарица.А за завиждането,колега,предпочитам да ловя мрЯна и кефал от нЯкои Чист и красив водоем пред тези същества пълни с знайни и незнайни на химиЯта елементи!
Последно промяна от wewewe на Чет Юли 19, 2007 8:52 pm, променено общо 1 път.
- велчев62
- ще става разбирач
Виж какво ще ти кажа we we we
Колегата snegk ще си хваща риба,където си пожелае,това не е твоя работа ни най малко
Ако мислиш да създаваш дразги,по добре не пиши
Ти не си чел достатъчно,той пуска рибата обратно,и няма нищо общо с химията и замърсяването на водоема
Това си е спорт,и може да си го практикуваш където си поискаш
А ти ако поискаш и на луната се качи
Колегата snegk ще си хваща риба,където си пожелае,това не е твоя работа ни най малко
Ако мислиш да създаваш дразги,по добре не пиши
Ти не си чел достатъчно,той пуска рибата обратно,и няма нищо общо с химията и замърсяването на водоема
Това си е спорт,и може да си го практикуваш където си поискаш
А ти ако поискаш и на луната се качи
- баничката
- ще става разбирач
Баце най- накрая осъзна къде отиват пуснатите риби- вместо на трапезата с приятелите- в мрежите и после кинти за дебелите джобове, намиращи се на мазните задници на арендаторите.snegk написа:...Не ме е яд,че съм пускал рибите а ме е яд,че аз пазя тяхните риби да могат да ги хващат с мрежите а те буквално ми се качиха на главата.Риба повече в този водоем ще пусна само ако няма на кой да я дам...

-
- и господ не е толокова добър
Ти да не си някое дошевно уродче.Ще ти обясня на теб и на други които мислят като теб.Тец е топло електрическа централа,водата се загрява до пара и задвижва турбини които произвеждат електричество.Самата вода няма никакъв достъб до каквито и да е токсични или други вредни за организма вещества.Напротив при самото нагряване на водата умират всички бактерии.И следователно водата е по чиста от тази която се пие.За въздуха за да не се отдела серен диоксит са монтирани специални филтри на стойност над 200 000 000 лв.прочистват въздуха до 90% с тенденции до 2012г да стане до98%.Заначи в секи един град е с по мръсен въздох и то многократно.Остават мръсотиите оставени от колегите рибари,да това е проблем,но аз като отида си почиствам мястото и като си тръгвам взимм един чувал с боклуци и пластмасови бутилки отделно.За това,че не се дразни а ходи за риба където искаш и можеш.