300-та Костура на Спининг!

Модератори: bobopeli, sapuna

SuperMario45
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: 300-та Костура на Спининг!

Мнение от SuperMario45 »

Райчин написа:... защото костура гълта стръвта с куката и понякога,даже и при добро желание не може да се спаси.
Следователно 300 бройки са имали "лошия" късмет да глътнат куката до дъно, пък евентуално други 300 са били по-големи късметлии и са били "засечени като по учебник"...
По тази логика дайте да ги морим рибите и после да казваме - ама тя беше глътнала лошо, тя беше си извадила очите с куката и затова я прибрах, да не гние в язовира... Тук нещата опират единствено и само до това - да възвърнем разхода покрай дадения риболов... Както беше казано - риболова е хоби, риболова е отмора, риболова е забавление което все пак има някакви законни граници и те трябва да се спазват... НО явно всеки разбира нещата по различен начин - едни ще хванат 300-та кустура и ще си ги приберат доволни от "величието" си, други ще уловят 300, но ще приберат 10 и пак ще се радват на "величието" си...
В заключение - всички се раждаме, но не всички ставаме хора...
sht
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sht »

Павел Иванов написа:Пичове , това какъв бил кустура в случаят си е единствено ваше мнение . Точно по тази причина си има ЗРА за да не стават излишни спорове кое колко било ценно и дали трябва да се унищожи . Ето аз примерно съм на мнение че шарана , освен че е "пришълец" е и една от най-гнусните твари - яде хайвер и малки рибки доволно , не е годна за консумация щото смърди и е кокаляк , за разлика от кустура , с една дума става единствено за наторяване , това шарана де . На същото мнение са американци , австралийци , испанци , англичани и още куп народ та ... Значи ли че след като съм на това мнение трябва целенасочено да тръгна да унищожавам де що мога шаран ? Примерно американците са решили проблема по следният начин . В река с прекомерно развитие на шаранови риби в нея изтравят всичко живо в определен периметър и след това зарибяват с наистина ценни , според тях риби . Та тъй , според ЗРА имаме еди колко си кг. разрешен улов на разрешени по размер риби . От там на там всякакви неща от сорта ама аз тъй мисля и пр. са си просто безмислени коментари . Още по-безмислени са от типа на "ама тя рибата нагълтала и умрела" , защото изрично е упоменато че маломерна , респективно такава която ни прави улова наднормен , риба се връща обратно независимо от състоянието и :idea: Друг е въпроса че на Сашко си му прави кеф да се прави на ТРОЛ , ама това сметам е лечимо , лично аз почвам да го лекувам на форумно ниво :mrgreen:

пп - пропуснал съм да видя вече изтритите снимки , ама понеже си познавам стоката , предполагам че е било купчина мърцина накуп . Иначе в хубав риболов с 300 бр. качествен кустур , като са прибрани няколко екземпляра а останалите пуснати , лошо няма , даже напротив .
Dura lex sed lex!
Американците може и да ги стигнем, може и да не ги стигнем.За хората и вкусовете им има една поговорка на руски,която не смятам да цитирам. Демокрацията ни донесе едно хубаво нещо-възможността свободно и без страх да изразяваш мнението си - ЗРА е функция на държавата ни и на чиновниците писали го -скапан!. Затова пред всички Вас обещавам, че като стана министър най-напред ще работя за неговата промяна :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Иначе да хванеш триста костура си е добър улов!
Поздрави!
Райчин
новобранец
новобранец

Мнение от Райчин »

Гласувам за теб още сега :D
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

Брaво здрво си ги нaтръшкaл.
A тези зaвисници ги остaви дa дебелеят от яд.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

AlbinoTrout написа:...В казармата не са ли ви казавали, че уставът е нещо препоръчително. И нещата се правят не както трябва - а както обикновенно....

Ами точно по тая причина Сашко ТРОЛещият с Рапала все още си се подвизава във форума . В случаят той самият съвсем преднамерено си се изявява като форумен / интернет трол - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false; и го прави не за сефте . Демек кеф му е да предизвиква дрязги на база това колко му е кеф да тъпче фризерчето . Не друго , най-малкото може да ги пропуска на форумно ниво , примерно до момента в който го сбарат да слиза от лодката с десет кила улов у торбето , пък после да се хвали как си е тръгнал без лодка , въдици и улов :mrgreen: Та тъй . Иначе не друго , до някъде теми от сорта са си полезни щото изплуват куп образи от типа на prokop4o та да знае всевиждащото око на модератора де да гледа :lol: :lol: :lol: Ся съвсем сериозно . Не за първи път целенасочено се пускат провокативни теми и постове от Саше , на мен лично ми поомръзна и за туй ще предприема съответните мерки . Като за начало съм му дал съвсем реален срок да почисти галерията си от провокативни снимки . Много мразя когато в друг форум се спряга нашият вместо с името "НаРиба" с другото не толкоз добре звучащо "НаМесо" , именно заради образи като Сашко тролещият с рапала .
Та тъй . Смятам че темата се е изчерпала още от момента на пускането и . Не виждам какво повече е нужно да се коментира в нея и за това и слагам катинарчето .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”