макара за спининг

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: макара за спининг

Мнение от stanevJR »

И аз съм на това мнение. И кой с каквото разполага като средства. Само да кажа, че съм 91ви и бачкам здраво за да си купя сам всичко! Ще я проверим тази работа с ексейджа. :drinkers:
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
mesket4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: макара за спининг

Мнение от mesket4eto »

stanevJR написа:разни заубери..ще припадна.. ми аз що не си взех една катана - красива е името звучи добре, да я връткам и аз навсякъде, ами давам пари за заубери, за солстейдж за ексейдж.. много съм глупав..
Aз нито една от тези три не бих ползвал за спининг и трите са компромис. Ако ще говорим за хубави макари - продваш тия тритяхто, вземаш си един сертрйт, или туин-пауър и :fishing1: Има евтини макари с посредтвени качества, има скъпи, които са добри има и такива, дето хем са за немалко пари, хем не стават. Това, което се предлага с щампа риоби у нас е в тази последната група. Прехваления Заубер му виж теглото, оргомният луфт на оста на шпулата и смотания матриал на редача и тогава го хвали, че става за спининг :fishing4: .
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"! :shock:
!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”