Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Възможно или не - Зарган на Крайморие!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: Възможно или не - Зарган на Крайморие!
Като за начало почни да пишеш на кирилица.....и само на кирилица.После влез горе в дясно бутона потребителски панел,после личен профил,аватар... и там си сложи аватар от някъде-например компютъра ти....еди си къде вътре като разбира се намериш подходяща снимка с подходящ размер...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=24803pe6ev83 написа:KOLEGI NIAKOI 6TE MI KAJE LI KAK DA SI SLOJA SNIMKA NA PROFILA I KAK DA KA4VAM SNIMKI OTPRED NA STENATA![]()
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Благодаря ви колеги за съдеиствието малко ми е трудно с кирилицата ама ще се помача да свикна. 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Ами за предпочитане е само ти да се помъчиш да пишеш, отколкото всички други да се мъчим да те четем 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По принцип маймуницата е забранена в този форум,pe6ev83 написа:Благодаря ви колеги за съдеиствието малко ми е трудно с кирилицата ама ще се помача да свикна.
ама не те е усетил админа още.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
vladoran написа:
Колеги,не знам дали ще ми повярвате,но тази сутрин,хванах 40 сантиметров Зарган на един от плажовете в Крайморие! Тези от вас,които често ходят за този вид риба,знаят,че Крайморие не е едно от популярните места за целта.
; Koлега да те питам ти от кога ходиш за риба че аз от както се помня винаги зарган е давало на Краиморие на Отманли. Наи редовно ходя на скалите кадето е плажа със битония мост и винаги сам вадел зарган но само когато мо е сизона.
Капиш тва означава разбрали.
Несе излагаи моляте твае едно от местата кадето винаги дава риба а сащо така и на Герменката дава и на Перлата дава .По добре стягаи чепаретата че сафрида изби пак и наслука на теб и всички ребари

Колеги,не знам дали ще ми повярвате,но тази сутрин,хванах 40 сантиметров Зарган на един от плажовете в Крайморие! Тези от вас,които често ходят за този вид риба,знаят,че Крайморие не е едно от популярните места за целта.

Вече само през плажа може да се минава,защото до параклисчето са сложили колчета и няма как да се влезе-излезе от тамБоцмана написа:През плажа на ляво.На връщане може откриеш през полето по-пряк път към центъра на Крайморие.

Нали го харестуваха ? Явно са го пуснали да си набие колчетатаbambucha написа: предполагам,че идеята е на "господина" с голямата къща точно там

- tqnkata1506
- новобранец
- Ив. Иванов
- новобранец
В крайморие зарган съм хващал на: Форус (доста добри каиши по 42-43 см. ) , пред първата къщичка това се пада носа преди форус като тръгнеш от централния плаж в Крайморие и там съм имал доста добри заргани , на "Пачешки дупки" това е от лявата страна скалите на централния плаж , на "плунктона" това е под ресторанта "Кокошките" и на "Станкеното мостче" . В Крайморие рекорда ми е 37 заргана на форус от които 5 бяха около 40 см

-
- новобранец
А сега някъде по морето има ли риба?
Аз лично хванах първия си зарган за тази година още на 14-ти Август,и той явно беше хаймана,защото няколко дена след това отделях по няколко часа да го търся но нищо не хванах. 

Обичам да пуша ,да пия и да ям...Любов как да правя също знам ! :Р