Мач влакно ?

Модератор: Paublo_Eskobar

miro253
фен клуб-скобар

Re: Мач влакно ?

Мнение от miro253 »

А с какво се е издънил Арвена?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Bethoven написа:Колега, казано е от два стола та на земята :D
Няма какво да се чудиш, между това на Колмика или на Трабукото избираш Горила или Афроданте на Тубертини и си свиркаш. За препоръчване е горилата че е по ново като влакно и внос. За да не съм голословен ще се обоснова. Не се къдри. При правилна работа с него и редовно почистване потъва като камък. Почти не се разтегля. Много здраво на възел. Цвят идеален за маркиране. Не се протрива от местене на сачми. Съотношение цена - метраж няма кое читаво влакно да го бие...... 350 метра за около 12лв. С една ролка пълниш спокойно 2 шпули.....като ги завъртиш стават 4 :lol: :lol: :lol:
Сега две думи за колмика. След Реис, което беше уникално, Арвена е пълна издънка. С Блейда нещата доста са подобрени, но ......
Трабуко си е ......трабуко, много шум за нищо.
:lol: :lol: :lol: Бетовен,голям го изказа :lol: :lol: :lol: Race е най-скапаното влакно на Колмик,а почти използвам само тях и са ми от любимите.Горилата винаги си е била тъмна на цвят,а Афондантето като цена може да се сравнява с Ъруина,но не и по друго.И опираме до всеки да лови с каквото му дава джоба.Преди две години пробвах Афондантето,използвал съм го през 90-те години и се разочаровах. Остана ми за спомен кърпичката за почистване.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KOSIO669 »

Tubertini имат лошия навик да пускат качествен продукт на пазара и с времето да го развалят.Така беше с Афондантето,Горилата и сега със Спешъл Инглиша!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Абе явно всеки си има мнение :lol: . Аз лично Тубертини ги уважавам като марка, но от мачовита влакна не съм доволен. Виж за болонезата нещата стоят по друг начин.
Tanko Abrashev
фен клуб-скобар

Мнение от Tanko Abrashev »

:smt023
Танко Николаев Абрашев
Заключено

Обратно към “Риболов на мач”