Куче-Пазач!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Куче-Пазач!

Мнение от Don4o_62 »

Тонка,ето ти един добър избор за сега,и 3 - то ги вземай :D а майката не дава пиле да прехвръкне, циганите ги сваля от колелетата като я пусна :lol:
трябва ти непретенциозно куче кучи марка :D ,щом ще е на двора :wink: пък по нататък ако не ти одисва като албини, един шут и ще търсиш по модерно
Изображение
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Бат Дончо,какво е туй.Вълкодав,някакав? :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

немска ,белгийска ,източно европейска овчарка ....... в двора е пазач а на пътя домашен любимец . много лесно се възпитава , доказано интелигентно куче .
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Казва се Мима :D и пази обекта,даже се усмихва леко на снимката :D ,роди 8 парчета,но останаха 4 иначе ядат от ябълки до сурово месо,всичко ядат :wink: и ако знаеш как се давят за някой кокал с повече месце :lol:като им дам,ебахти и злобарите :mrgreen:
а ти си помисли кво куче ще вземеш, че ако е някое квалитетно може и да го откраднат :wink: както става винаги
има много чакали вечерта и са нахални,до оградата идват чак,особено като беше разгонена може някой да и го е сложил в калабалъка :lol: има едно жълтеникаво и много диво,всичките ги мятка като ги храня
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

На село имам 2 улични превъзходни - вардят, та се кинат!
Набиват гранули и са се угоили като свинки за Коледа. :mrgreen:

Доказано лесни за употреба и са природно интелигентни.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Хм,доста мнения,някои от които,доста далече от "истината"....булмастифа е доста хубаво куче,но на студ не държи,живее доста кратко.....каракачанката,като типично българска порода "хапе ръката,която я храни",ротвайлерите са на първо място по агресия към собствениците,на второ са хъскитата......доберманите не са тъпи......идеални пазачи,но са много шумни и капризни за гледане,на Дончо "къщанката" е добър избор,но ако действително искаш верен пазач,с уравновесен темперамент,издръжлив и на жега и на студ,който да не проявява агресия към стопаните си, да управляваш и можеш да си го позволиш, заложи на руското-КГБ или т.нар. Руски черен териер!!!!Пиша всичко това,защото за разлика от другите,това ми е част от професията.
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

и аз това викам на Тонката,само улично превъзходно щом ще е вързано на двора,няма да го мисли изобщо,говоря за кражбите на кучета, че найстина ги крадат и после искат кинти все едно са го намерили :lol: комшията взе един Ретривър,израснало и гледана куче,но беше на двора и то не беше галене,лигавене и прегръщане докато една сутрин к..ра му куче,само колибата
Тонка,далече ти е да дойдеш при мен да ги вземет малките от майката, дето прилича на далечен роднина на Ирландски вълкодав :lol: но вземи иди към кантона на Траса,все има някое там да се върти,връзваш го на двора и следиш дали пази,ако не един ритник по задника и друго вземаш,като свикнеш с куче тогава помисли за някое квалитетно
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

тоя териер що не кажеш първо колко кинти е Камене,и аз ги харесвам но са редки май тук и скъпи,Тонката с тия пари няма да си вземе една палатка като на Петето, ами кучета ще купува :D
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:тоя териер що не кажеш първо колко кинти е Камене,и аз ги харесвам но са редки май тук и скъпи,Тонката с тия пари няма да си вземе една палатка като на Петето, ами кучета ще купува :D
За какво да давам пари.Той ги е дал вече.Пък и е двуместна. :D
Бат Дончо, не исках да казвам, но преди три години си купих и аз едно пале - женско Ротче.Ваксини, паспорти, като си му е реда, колиба му направих, 10 метра дебела тел опънах, и една сутрин, оппп няма гоооооооо.И аз съм се парил.Така че сега каквото и да взема, докато не поотрасне ще седи долу в мазето.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

малко куче на тъмно не се държи, че хваща рахит, също и не се развива както трябва,от мен да го знаеш,само вънка и на слънце се гледат малките кученца
на времето гледах Ягдтериери та с големите и малките дето се раждаха, над 40 кучета са минали през мен :D
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:малко куче на тъмно не се държи, че хваща рахит, също и не се развива както трябва,от мен да го знаеш,само вънка и на слънце се гледат малките кученца
на времето гледах Ягдтериери та с големите и малките дето се раждаха, над 40 кучета са минали през мен :D
То не мазе,а висок призем.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

завърти към траса с някое синджирче :lol: хем да видиш дали е тръгнал уклея и ще ми кажеш ама скришно :D
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

topsoft написа:Добремана е изключително тъпо и трудно за възпитание добиче.
За доберман ли говорим или за доБРЕман.
Един от първите изключително чисти като генетична линия добермани беше внесен от Христо Бонев -Зума
Подарен му от клуб собаковода доберман Москва. Женска казваше се Елза. Аз я дресирах за сина му Божидар.
Едно от най-интелигентните животни които съм дресирал. Нито е тъпо нито е трудно за възпитание.
Подариха ми я и 10 години живя при мен. Имаше опашка от желаещи да купят нейни потомци,някои са живи и до днес. Кучетата от тази порода са абсолютно хиперактивни и неподходящи за гледане на открито в двор и в клетка изложени на преки атмосферни условия.
Ако търсиш само сигнализиране за чуждо присъствие, без кучето да внушава респект , вземи си средна до дребна порода гъстокосместо с твърд средно дълъг косъм куче,яде малко,спи леко ,чува и реагира веднага. Такива подходящи породи са териерите.Ако го пускаш нощем да охранява освен че може да го отровят е опасно кучето да е едро и агресивно може даже да убие човек. Темата е огромна и без четене трудно ще вземеш правилно решение. Зависи и дали ти се дават и колко пари. Много породисти кучета страдат от специфични болести. И т.н. и т.н.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Живея в къща и ми дотегна от кражби.Купих си пекинез от едно село до Пазарджик стопанина на къщата ми каза ,че продава и един каракачанин на2год.защото му удавило едно теленце.Взех го за50лв.Оказа се ,че е много лигав и му се играе.вързаха го на стоманен тел от единия край на оградата до другия .В началото не лаеше но след неколко дни се окопити ,и не дава до ден днешен вече5 години да мине дори пиле през двора ми.Храня го с един сварен патешки фенер и неколко филия хляб.т
Всичко заебавам и за риба заминавам!
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

,и не дава до ден днешен вече5 години да мине дори пиле през двора ми.Храня го с един сварен патешки фенер и неколко филия хляб.т
.....а,ако случайно скъса телта и влезе,човек/примерно тъщата/,ще можеш ли да го спреш да не захапе??????
валатът не най-лошото нещо на света
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”