Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.2015

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
miro253
фен клуб-скобар

Re: Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.201

Мнение от miro253 »

Това и миналата година го дъвкахме. От тези хора може само нещо да се научи даже и нищо да не говориш с тях, а само да ги гледаш. Още повече, че състезанието за нас е една тренировка за тях. Догодина световното първенство е точно на канала и някои от тях ще ни представят на него. Ами нека трупат опит.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

emo vasilev написа:Спокойно момчета , състезанието е отворено за всички - от дядото с китайския телескоп и ярмата до световния шампион с оборудване за хиляди .И ако хвърлите едно око на миналогодишното класиране ще видите , че късмета е решаващия фактор , а не титлата и екипировката !
http://www.videoclip.bg/watch/81353_Na- ... -Duo-Fines" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

А ако хвърлите едно око и тук, ще си припомните най-великата екранизация на риболовно състезание :lol:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Момента със захранката е велик и не само той де :lol: :lol: :lol: .
Калин Стоянов
новобранец
новобранец

Мнение от Калин Стоянов »

Момчета, не знам дали сте обърнали внимание, но 12.09 е малко работен ден (заради 21.09). Не вярвам това да е някаква сериозна пречка за мераклиите, но трябва по-отрано да се помисли за освобождаването му от други (служебни) ангажименти. Аз тая я свърших и със сигурност съм там.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Калин Стоянов написа:Момчета, не знам дали сте обърнали внимание, но 12.09 е малко работен ден (заради 21.09). Не вярвам това да е някаква сериозна пречка за мераклиите, но трябва по-отрано да се помисли за освобождаването му от други (служебни) ангажименти. Аз тая я свърших и със сигурност съм там.
Това и на мен ми идва изненадващо, но за съжаление свободните дати за външни мероприятия на канала не са много, а направо бих казал оскъден брой
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Това за щеките е правило което организаторите са решили. Аз лично ще бъда на състезанието , но този канал не съм и го и виждал досега( което е мой пропуск), та въпроса ми е: Ще има ли организирана тренировка?

Че ще го видя ще го видя, но друго е да хвърля въдицата и да пробвам различна стръв.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

fixxer написа:
Калин Стоянов написа:Момчета, не знам дали сте обърнали внимание, но 12.09 е малко работен ден (заради 21.09). Не вярвам това да е някаква сериозна пречка за мераклиите, но трябва по-отрано да се помисли за освобождаването му от други (служебни) ангажименти. Аз тая я свърших и със сигурност съм там.
Това и на мен ми идва изненадващо, но за съжаление свободните дати за външни мероприятия на канала не са много, а направо бих казал оскъден брой
На мен пък ми идва приятно изненадващо. Няма да ходя на работа и това е :D .
LatevCarp
новобранец
новобранец

Мнение от LatevCarp »

Здравейте,нека и аз да попитам.Ако не се лъжа разстоянието от брега до първите шамандури, които очертават коридора за канутата и там плавателните съдове, с които тренират е много малко и според мен няма да е удобно за мачов риболов.Мисълта ми е дали има някаква възможност да се вдигне първия коридор за да има по-голяма дистанция навътре,както се е правило и на други състезания ако може да се говори с ръководството на канала за тази подробност.Надявам се че не само аз съм на това мнение.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Пропуснал съм да го напиша. Първия коридор ще бъде изместен навътре, както беше и миналата година
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Те това ще е странното че на форумно състезание ще участват много които даже на членуват в форума
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
LatevCarp
новобранец
новобранец

Мнение от LatevCarp »

Благодаря.Надявам се да стане добър риболов и да превърнем този ден в празник и да се забавляваме
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

За риболова всичко е относително , но за всичко останало ще положим максимум усилия да си прекараме добре ! :wink:
FORI1
новобранец
новобранец

Мнение от FORI1 »

Искам да помоля администратора да изтрие дублирана заядка за участие на Николай Копанов. Вината е моя , защото двапъти подадох заявка, единия път в петък и единия път вчера , но заявката от петък вчера не я видях и затова се дублира. В списъка са № 39 и № 42. едната да отпадне. Извинявам се за грешката.
Аватар
popitto1111
новобранец
новобранец

Мнение от popitto1111 »

:finga:
PlamenCZE написа:
naskobo написа:Състезанието се очертава мачово, не мога да издържа на изкушението :wink:
Колкото до всички Вас които сте разочаровани от факта, че щеките са забранени. Не бъдете тъжни, отeкчени или ограничени всеки може да вземе по една МАЧ въдица и да заповяда.
:finga: Помниш как натрих носа на чешките национали насред Прага :finga:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Запълнихме половината места и продължаваме с пълна сила :fishing12:
WINNERS DON'T USE DRUGS
Публикувай отговор