Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
и аз бях там, но истината беше точно пред самия нос, вълната и течението невероятна, резултата 11 кг. сафрид, главно едър, 20-тина чернокопа. Не знам как е била вълната, но около 18 ч. останахме сами и събрахме публика на носаnabor4eto написа:Днес на Болата влизане около 10,30ч, че излязох от нощна смяна и не можах по-рано...морето кофти пред Болата, за това гас към носа и под него на койтолук...пръсната риба, мешана - чернокоп и съвсем малко сафрид....играта беше в брегана около 8-10м...излизане около 15,30ч с около 3кг - средна хубост чернокоп и десетина сафрида ....съжалявам, че нямам снимки.
ПС...имаше общо 5-6 лодки

вчера с Бизоне 1 изкарахме 150 кг чернокоп за 2 часа .. пред Варна .. северно на фарватера .. рибата беше високо .. 4-6 метър ..
С РК са какво се шашкаш 

То не е за шашкане, ами да те е яд, че не дават повече от 3 кила да ловиш, пък може да си купиш 10.
Къде е разликата не знам.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- 1000n
- разбира нещата
Разликата основно е в това, че въдичарите обикновено сме практикуващи така наречения любителски или спортен риболов. Т.е. ловиш риба основно за себе си. Нямаш право да продаваш уловената от теб риба.miroki написа:То не е за шашкане, ами да те е яд, че не дават повече от 3 кила да ловиш, пък може да си купиш 10.
Не плащаш данъци за уловената риба и т.н.
Мрежарите са практикуващи така наречения стопански риболов или промишлен такъв.
Т.е. там вече става дума за бизнес. Те имат право да продават уловената от тях риба.
Но плащат данъци свързани с улова и т.н.
Това е в общи линии.
Наслука на всички!

Е то, ако е това, като хвана 10 кила, да ми сложат данък върху 7 те да си го платя. Пак няма да я продавам.
Но да не мога са покрия разхода по влизането, си е подигравка. И то и 3 ма да сме.
Но да не мога са покрия разхода по влизането, си е подигравка. И то и 3 ма да сме.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
мрежарите хаха .. мрежарите практикуват глад ;щ така стоят нещата .. с въдица не се знае дали ще хванеш и за кеф камоли да се храниш .. с мрежите може и да хванеш но не е опция да се храниш (изключвам тези , които бръмчат в езерото за кефал) .. с рк-то хващаш със сигурност и се храниш
а разходите се качват във възходящ ред
съответно и отговорностите .. най-добре е да си матрапаз .. и да бръмчиш към Гърция , Турция , Румъния .. директния купувач прави най-много и съответно плаща най-много ;щ
долу в цеха имаше днес скумрия от фиордите .. 3-5 .. който иска да отива да си купи .. аз си взех няколко кила .. страшна е и за пушене .. мазничка .. другата е 4-6 норвежката и не е толкова добра ;щ

долу в цеха имаше днес скумрия от фиордите .. 3-5 .. който иска да отива да си купи .. аз си взех няколко кила .. страшна е и за пушене .. мазничка .. другата е 4-6 норвежката и не е толкова добра ;щ
Я кажи къде е това долу че скумрийка хубава бих хапнал. Много добре се комбинира със спорта и с картофи варенки
не искам да правя публична реклама ;щ да не мрънкат от сайта ;щ на лично ще ти напиша
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На долната 9-та буна ве,кълве на книжен червей......krp написа:Я кажи къде е това долу че скумрийка хубава бих хапнал. Много добре се комбинира със спорта и с картофи варенки

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Искам да ви кажа че тази риба става много добре-маринована.
Лично си я уловихме,и Жорката направи няколко буркана,
които дружно изядохме на последния ни риболов на язовир Тича.
За пръв път ям-толкова хубава маринована риба,и то на Бивак.
Тоя бивак беше чревоугоднически-с това ще го запомня.
И също със спокойствието и прекрасните залези.
Ето и един морски кадър от изгрев,по време на Буря.
Тая година изядох повече морска Риба-и много ми хареса-уникална е.
Лично си я уловихме,и Жорката направи няколко буркана,
които дружно изядохме на последния ни риболов на язовир Тича.
За пръв път ям-толкова хубава маринована риба,и то на Бивак.
Тоя бивак беше чревоугоднически-с това ще го запомня.
И също със спокойствието и прекрасните залези.
Ето и един морски кадър от изгрев,по време на Буря.
Тая година изядох повече морска Риба-и много ми хареса-уникална е.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
Дайте някоя рецепта за мариноване.. току виж хванем някоя рибка тия дни 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
Ти хвани морска риба-това е важното,в нета пишеш за рецепти и ще ти излязат в търсачката много. 

Риболовци.
- stoned
- научил се да хвърля
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=415" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;ЖАБИ-2 написа:Дайте някоя рецепта за мариноване.. току виж хванем някоя рибка тия дни
ЗАРИБЕН